Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Iirimaa (EM playoff)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tõesti, need inimesed, kes enne lahkusid tuleks välja selgitada ja häbiposti panna. Ronivad üheks vägevaks mänguks kohale, panevad äkki ka Eesti salli kaela ja naeratavad kaamerale, aga kui koondisel sitasti läheb, siis neid jalgpall ei huvita. Nagu Peeter Oja kunagi kaamerasse räuskas, häbi peaks olema. Pmst varastavad piletid nende eest, kellel ei õnnestunud piletitele õigel ajal näppu peale panna ja kes tõesti on hoidnud aastaid koondisel pöialt, nii rasketel kui ka headel aegadel.

Kommentaar

Aga vot öelge mulle ausalt, kas teie päriselt uskusite, et Eesti võidab, või niisama räägite siin paska?

Kommentaar

nõustun osaliselt kõigiga...ise lasime endale 2 tükki lüüa...need oleks saanud ära hoida...2 ja 3 värav ei läinud kaitse järgi kummalgi juhul...niiet süüdistada ei ole kedagi, olgem ausad. kohtunikul oli probleeme arusaamisega, mis on viga ja milline on väärt kollast kaarti. mõlema punase puhul, esimene kollane arusaamatu. protesti märgiks võiks ju iirimaale minemata jätta aga see ilmselt liiga suure trahviga. igatahes tahaks loota, et tuude(loe: saag) on platsil, sest kiiremat meest(zenjovi ei ole) edurivisse temast ei ole eestil võtta. ahjupera oskab palli hoida küll aga mitte ühtegi pealelööki?!?!? natuke sobimatu ründajale, kas pole? pareiko raku rähn jääger kruglov lindpere dimitrijev vassiljev puri(kink võiks üldse ära peita ennast) tuude ahjupera(voskot ei ole küll kellelegi vaja).. võiks iirimaal näidata, mis meilt osaliselt oma süül, osaliselt kohtuniku näol ära võeti...igatahes uhke tunne on poiste üle, kes vähemalt üritasid midagi anda ja näidata, et ka selline pisiriik suudab jalgpalli mängida. ja au ja uhkus ka montenegrole, kes suutsid portugali nulli peal hoida ja saamatu C.R ilma tugeva abita. portugal maha ja eestilt ilus mäng teisipäeval. jääme ootama!!!

Kommentaar

Pareiko sai pärast mängu punase või mis temaga oligi ?
          sigpic

Kommentaar

Kirjandusklassika:

Vana sapöör Vodicka vaikis kangekaelselt kogu tee.
            Alles siis kui peavahti jõuti, sõnas ta Shvejkile süngelt:
            "Eks ma öelnud sulle,sa ei tunne madjareid."

Kommentaar

Algselt postitas K Punkt Vaata postitust
              Pareiko sai pärast mängu punase või mis temaga oligi ?
              Kollase, tal eelmisest mängust üks all, seega järgmine mäng platsile ei jookse.

Kommentaar

Kurb värk tõesti, täielikult must päev Eesti koondisele, eks meedia ja kõik pasundas ka ehk sellest viimasel ajal liigagi palju, tavaliselt olen märganud, et liiga palju lootma ja survestama hakkad, siis lõpuks head nahka ei tule ja täna oli see kõige ehedam näide.

Minu arust mängis Eesti täna väga kenat vutti kuni esimese poolaja lõpuni ka vähemuses, ei ütleks, et iirlased oleksid millegagi otseselt üle olnud, eks nende trump oli hea peamäng ja see kiire-tehniline iirlane seal äärel.Aga paraku see värav ongi see mis näitab seda klassi-taseme vahet, et õnn siiski on tugevamate poolel ja iirlaste väravad olid siiski üsna õnnelikud, eriti esimesed kaks.
                Ühesõnaga mängupildi põhjal esimene poolaeg ei ütleks, et iirlased väärisid võitu rohkem,aga eks nad ole stabiilsemad ja kindlamad antud hetkel pikemas plaanis ja kindlasti ka pikema ja kogenuma ja tehnilisema pingiga kui eesti koondis.

Minu silmis Stepanovi esimene kollane oli kyll peaaegu olematu puude, et sellise eest kollane anda? Ilmselt mõjutas seda , et mängitud oli vähe ja iirlaste protestimine ja tõsisemaid vigu oli selleks ajaks vähe tehtud, kohtunik tundis, et nüüd siis annan ja ehk nägi tema seda pisut teise nurga alt.Videopildis igatahes ei olndu kollasele õigustust.

Teine kollane paraku jh oli pallile võitlusse minek ja samas sihilik kiire mahavõtmine, et sellega saab veel nõustuda.

Piirojale mõlemad antud kollased olid ikka ülekohtused ja äärmiselt kergekäeliselt antud.See käsi ei olnud ju tahtlik, eriti veel see, et Piiroja hoidis ise käsi võimalikult laiali ja üleval, see, et Keane teda selga müksas ei näinud keegi, tavaliselt selliste olukordade eest jällegist ei anta kollast, niipalju kui mina jälginud olen, sihilikust käest oli seal asi kaugel, eriti veel, et tegu oli võitlusliku olukorraga, kus mõlemad mehed võitlesid palli eest ja üritasid kehaga katta käed laiali.

Ja see viimane penalti veel, selline kerge müks, eriti oli veel näha, et Purje üritas seda seda kontakti ärahoida, et mille eest jällegi nii tähtsas mängus.

4 küsitavat kollast kaarti+ kaheldav pennal, et nagu natuke palju ühe väikese Vutiriigi kohta, kas kohtunikul nagu mingi eneseväärikuse tunne ka on...?

Sellisel tasemel ja sellise kaaluga mängus ikka nii kergekäelist kaartide jagamist ma näinud ei ole ja eriti nii ühepoolset vilet.

Eks oma osa meie ebaõnnes mängisid ka paar väga lihtsat ja lohakat puudet, et selles mõistes 2 väravaga oleks veel leppinud, kuid seelõpu penalt oli küll sulaselge mõnitamine juba PUNKT.......
                sigpic

Kommentaar

kUULE SITAAUK MA RÄÄGIN SINUGA, COME OUT AND PLAY WITH ME, sa sitane läbi villase soki tulnud ungarlane daisy, where are u?
                  T. Rüütli: "Parem platsil targalt seista kui lollilt ringi joosta"

Kommentaar

Vaatame asja natukene positiivse poole pealt. Nahui me sinna EM-le yldse ronime. Läheme MM-le , paneme selle kinni ja maalilmameister on ju ka euroopa meister. EM on m6ttetu ju.

Kommentaar

Algselt postitas TYS0N Vaata postitust
                      Aga vot öelge mulle ausalt, kas teie päriselt uskusite, et Eesti võidab, või niisama räägite siin paska?
                      Natuke rohkem õnne ja distsipliini ning kõik oleks olnud võimalik.

Kommentaar

noo siis jah toetaks Eestit isegi Järgmine aasta lähen EUROle, tuleb nüüd oodata 2.12.2011, siis saab teada EURO alagruppe ja mis linnas hakkab Venemaa pesitsema
                        No ja kui venemaal taas sitemini hakkam minema, siis võid uue lemmiku koondise võtta ja näiteks Hispaaniat fännama hakata.

Ma veidikene isegi kartsin ,et midagi sellist võib juhtuda, sest viimaste nädalate tohutu haip meedia poolt, mis küttis fännide (ja ka tavainimeste) lootused ülesse, oli minu jaoks kuidagi kurja kuulutav.

Kõige kurvem on asja juures see, et iirlased ei teinud mitte midagi erilist tulemuse saavutamiseks. Eksisime ise ja pisut ka kohtunikud (Stepanovi esimene kollane oli selge iirlase sukeldumine, pennal oli väga kergekäeliselt antud, Piiroja punane pigem ka)

Aga loodame, et Dublinis võetakse ennast kokku ja suudetakse iirlastele kott pähe tõmmata kasvõi ühe väravalise võidu näol.

Kommentaar

Mina ei räägi munniga. Ei peldikus, ei metsavahel kustes ega ka erinevates foorumites. Seega sõbrad, ärge rääkige kodutu munniga. Las ta möliseb siin omaette. Keda kotib.

Kes aru ei saanud, siis tiblade keeles "munn" on "TYSON".
                          League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Minu hinnangul ei tohiks EJL seda kohtuniku asja niisama jätma. Jah, otsest kasu sellest suurt poleks, aga krt niivõrd laisalt ei tohi lasta endale pähe istuda. Valju häälega tuleks meedias rääkida kohtuniku eksimustest ning nõuda ka UEFAlt Kassai karistamist nt. Kuigi jah, eks siin oli ilmselt UEFA enda käsi mängus...

Kommentaar

Uskusin ja usun ka edaspidi Eesti koondise edusse!Aga tundub,et sina pead omale kuskil mujal uue kodumaa leidma!Kuna olen ise päris palju venemaal käinud siis võin 200% väita ,et seal ei ole sind mitte keegi kuna oled nende jaoks reetur!Kas sa mäletad veel Gruusia sõda?Millisele Tbilisi linnaosale venelased pomme saatsid?Õige,venelaste kuna suur juht Tsaar Putin ütles,need kes peavad ennast tõelisteks venelasteks on juba suurele kodumaale tagasi tulnud aga reeturid on võõrsile jäänud.Mul ei ole venelaste vastu midagi aga vihkan sinusuguseid tiblasi kel puudub kodumaa ja kes vihkavad riiki kus tal on hea elada.Ehk mõni afrika riik annab sulle poliitilist varjupaika,ei kahtlen selles kuna neil meeldib inimliha süüa aga sinust tekiks sinna vaid sitamaitset juurde ja kes ikka tahaks oma toitu sitaga maitsestada.
                              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                              Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas BCfey Vaata postitust
                                Natuke rohkem õnne ja distsipliini ning kõik oleks olnud võimalik.
                                Milleks vastata sellele kooliaelisele, kes fännab ainult meeskondi mis voidavad? Väike tatikast gloryhunter lihtsalt.

Kommentaar

Working...
                                X