Algselt postitas ercos
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Iirimaa - Eesti (EM Play-Off)
Collapse
X
-
Kui mahuks, siis oleks muidugi maru, kui lõunapoolt naabreid tuleks. Mul poleks absoluutselt mitte midagi selle vastu, et näha sellisel mängul tribüünil ka mõnd kolla-rohe-puna- või puna-valge-puna-lippu selle sinimustvalge mere seas. Paraku läks selle mängu piletitega nagu ta läks ja ausalt öeldes ma näeks parema meelega, et iga ilmajäänud tõsifänn siiski pileti saaks esmajoones...
-
Jutt on siiski sellest mängust, kuhu kohti on vabalt saada:Algselt postitas markofkin Vaata postitustKui mahuks, siis oleks muidugi maru, kui lõunapoolt naabreid tuleks. Mul poleks absoluutselt mitte midagi selle vastu, et näha sellisel mängul tribüünil ka mõnd kolla-rohe-puna- või puna-valge-puna-lippu selle sinimustvalge mere seas. Paraku läks selle mängu piletitega nagu ta läks ja ausalt öeldes ma näeks parema meelega, et iga ilmajäänud tõsifänn siiski pileti saaks esmajoones...
Iirimaa - Eesti play-off, 15.11.2011 19:45
45.00 €. Pileteid: 4695tulevik on tunni aja pärast
Kommentaar
-
Kas oleks teada juba mingi koht kus Iirimaa - Eesti mängu Eestimaalt näha saaks? Muidugi midagi ühisvaatamise sarnast ma mõtlesin. Eks kodust saab igaüks kaasa elada, kuid äkki oleks mõistlik korraldada ka ala ühisvaatamine staadionil (külm) või mingi ametlik vaatamine kusagil suuremas siseruumides ( me teame, et Hiiu Pubis, vanalinna baarides jne saab ka vaadata, aga siiski midagi mõistlikumat ehk? Vanalinna baarides on liiga palju mällis lambikaid vendi.. )
Kommentaar
-
Algselt postitas Sen Vaata postitustKas fännimäng Iiri-Eesti toimub?
Kohalikud eestlased sooviksid meiega samuti mängida ja on välja pannud oma võistkonna "Eire Esto All Star"
Mänguaeg oleks teisipäev kell 14.30 ja staadioniks Irishtown, mis asub Aviva staadioni läheduses.
Ma sain Madisest eile aru, et tuleb fännimäng nii Eestis kui Iirimaal. Iirimaal on mäng väidetavalt plaanis ka 15ndal.Tundmatu - ehk mida mina ka tean
Kommentaar
-
Uiboleht mitte vaid Diana usun tegeleb sellega.Kuid tema on meil andekas ja mõtleb välja kuidas kõige valutumalt kätte saada ja laiali jagadaAlgselt postitas ericbana Vaata postitustSelline küsimus, et kuidas see piletitejagamine seal Iirimaal välja hakkab nägema? Võtame kõik staadioni ette haneritta, ID kaart peos ja Uiboleht hakkab isiklikult nimekirja taha linnukesi tegema?
Kutsub ntx 15.nov hommikul hotelli hommikukohvile ja anna siis piletid
sigpic
Kommentaar
-
.. ja mis oluliseim selle juures - Diana on ikka kordades ilusam kui Mihkel !Algselt postitas rauno Vaata postitustUiboleht mitte vaid Diana usun tegeleb sellega.Kuid tema on meil andekas ja mõtleb välja kuidas kõige valutumalt kätte saada ja laiali jagada
Kutsub ntx 15.nov hommikul hotelli hommikukohvile ja anna siis piletid
RummaBastards!
Kommentaar
-
Kas ikka tuleb üldse tribüünid täis? Vargad tegid oma töö...Algselt postitas rauno Vaata postitustPiletite broneerimine lõppes siis eile.Huvitav mis on lõplik arv fänne/jahuärikaid/publikut Eesti sektoris?"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar