Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Iirimaa - Eesti (EM Play-Off)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas lrak Vaata postitust
    siis on veitsa vana satellidipilt ikka.
    Sellepärast ma selle kuupäeva sinna esile tõin ja alles jätsingi, et ka uskmatud inimesed usuksid, mis satelliidipilt näitab. Nagu näha, siis ei piisanud. Mine ise guugle mäpsi ja vaata satelliidi pealt Aviva staadionit.
    Algselt postitas alehis
    "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
    Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

Kommentaar

Seda pilti võisid sa ju täna vaadata, aga pilt tehtud ehk ~2 aastat tagasi.(?)
      Hala Madrid !

Kommentaar

Algselt postitas Piksenool Vaata postitust
        Sellepärast ma selle kuupäeva sinna esile tõin ja alles jätsingi, et ka uskmatud inimesed usuksid, mis satelliidipilt näitab. Nagu näha, siis ei piisanud. Mine ise guugle mäpsi ja vaata satelliidi pealt Aviva staadionit.

äkki kodulehel uuem info nagu näeme avati staadion peale renoveerimist uuesti 14.05.2010
        sigpic

Kommentaar

Päris keeruline on seal end kuuldavaks karjuda, isegi kui meid sinna 5000 kohale sõidaks.

Kommentaar

Algselt postitas rauno Vaata postitust
            http://www.avivastadium.ie/stadiumInformation.aspx

äkki kodulehel uuem info nagu näeme avati staadion peale renoveerimist uuesti 14.05.2010
            Mina ei usu kodulehti ja muud jama, häkkerid on võinud seal infot muuta ja kirjutada mida tahes. Guugel on turvaline ja operatiivne ning guugli satelliit näitab mulle praegu just sellist pilti ja mina usun seda. Eks kohapeale minnes selgub tõde. Teen ka ise pildiülesvõtte.
            Algselt postitas alehis
            "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
            Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
              Päris keeruline on seal end kuuldavaks karjuda, isegi kui meid sinna 5000 kohale sõidaks.
              No ma usun, et kui me juba näiteks 2-0 ees oleme, siis on väga häste meid kuulda!!

Kommentaar

Algselt postitas Piksenool Vaata postitust
                Mina ei usu kodulehti ja muud jama, häkkerid on võinud seal infot muuta ja kirjutada mida tahes. Guugel on turvaline ja operatiivne ning guugli satelliit näitab mulle praegu just sellist pilti ja mina usun seda. Eks kohapeale minnes selgub tõde. Teen ka ise pildiülesvõtte.
                Tubli, jätka samas vaimus
                Jalgpallihaigla liige

Kommentaar

Oi, kurja, nad ei jõua staadioni valmis, ei jõua valmis! Kõik see Eesti mees läheb ja teeb talgud
                  poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

Algselt postitas Poborsky Vaata postitust
                    Oi, kurja, nad ei jõua staadioni valmis, ei jõua valmis! Kõik see Eesti mees läheb ja teeb talgud
                    Teeme ära 15.nov Aviva staadionil Loodame ,et pärast saame öelda ,et tehtud
                    sigpic

Kommentaar

Teie broneering on vastu võetud
                      Tellimus: 585
                      Nimi: Rauno Leesment
                      Mäng: Iirimaa - Eesti play-off

Et 5min ja tellimus 585! noh eks EJL ka kinni pandud jne a suht palju ikka ju
                      sigpic

Kommentaar

Mis saabumist ja lahkumist nad tahavad, ma ei suuda kuidagi neile aktsepteeritavat kuupäeva sinna sisestada

Kommentaar

Rauno, mul oli vist 565 ja tegin 7 min enne kümmet.

gialloblu, nt 14.11.2011 ja 17.11.2011.
                          poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

Algselt postitas Poborsky Vaata postitust
                            Rauno, mul oli vist 565 ja tegin 7 min enne kümmet.

gialloblu, nt 14.11.2011 ja 17.11.2011.
                            See tellimus nr ei näita midagi ma arvan 5100 piletist bronnitud 212 praegu kui seegi nr õige on...
                            Iirimaa - Eesti play-off, 15.11.2011 19:45
                            45.00 €. Pileteid: 4888

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
                              See tellimus nr ei näita midagi ma arvan 5100 piletist bronnitud 212 praegu kui seegi nr õige on...
                              Iirimaa - Eesti play-off, 15.11.2011 19:45
                              45.00 €. Pileteid: 4888
                              Piletilevist vaatasid? või oma salakanalid..
                              sigpic

Kommentaar

Algselt postitas rauno Vaata postitust
                                Piletilevist vaatasid? või oma salakanalid..
                                Jalkaliidu lehel on bronnimise juures kirjas, palju neid veel alles on. Kui see nüüd sinu poolne sarkasm ei olnud...

Kommentaar

Working...
                                X