Algselt postitas lrak
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Iirimaa - Eesti (EM Play-Off)
Collapse
X
-
Sellepärast ma selle kuupäeva sinna esile tõin ja alles jätsingi, et ka uskmatud inimesed usuksid, mis satelliidipilt näitab. Nagu näha, siis ei piisanud. Mine ise guugle mäpsi ja vaata satelliidi pealt Aviva staadionit.Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
-
Algselt postitas Piksenool Vaata postitustSellepärast ma selle kuupäeva sinna esile tõin ja alles jätsingi, et ka uskmatud inimesed usuksid, mis satelliidipilt näitab. Nagu näha, siis ei piisanud. Mine ise guugle mäpsi ja vaata satelliidi pealt Aviva staadionit.
äkki kodulehel uuem info
nagu näeme avati staadion peale renoveerimist uuesti 14.05.2010
sigpic
Kommentaar
-
Mina ei usu kodulehti ja muud jama, häkkerid on võinud seal infot muuta ja kirjutada mida tahes. Guugel on turvaline ja operatiivne ning guugli satelliit näitab mulle praegu just sellist pilti ja mina usun seda. Eks kohapeale minnes selgub tõde. Teen ka ise pildiülesvõtte.Algselt postitas rauno Vaata postitusthttp://www.avivastadium.ie/stadiumInformation.aspx
äkki kodulehel uuem info
nagu näeme avati staadion peale renoveerimist uuesti 14.05.2010Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!Algselt postitas alehis"Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
Kommentaar
-
No ma usun, et kui me juba näiteks 2-0 ees oleme, siis on väga häste meid kuulda!!Algselt postitas kesa Vaata postitustPäris keeruline on seal end kuuldavaks karjuda, isegi kui meid sinna 5000 kohale sõidaks.
Kommentaar
-
Tubli, jätka samas vaimusAlgselt postitas Piksenool Vaata postitustMina ei usu kodulehti ja muud jama, häkkerid on võinud seal infot muuta ja kirjutada mida tahes. Guugel on turvaline ja operatiivne ning guugli satelliit näitab mulle praegu just sellist pilti ja mina usun seda. Eks kohapeale minnes selgub tõde. Teen ka ise pildiülesvõtte.
Jalgpallihaigla liige
Kommentaar
-
Teeme ära 15.nov Aviva staadionilAlgselt postitas Poborsky Vaata postitustOi, kurja, nad ei jõua staadioni valmis, ei jõua valmis! Kõik see Eesti mees läheb ja teeb talgud
Loodame ,et pärast saame öelda ,et tehtud
sigpic
Kommentaar
-
See tellimus nr ei näita midagi ma arvanAlgselt postitas Poborsky Vaata postitustRauno, mul oli vist 565 ja tegin 7 min enne kümmet.
gialloblu, nt 14.11.2011 ja 17.11.2011.
5100 piletist bronnitud 212 praegu kui seegi nr õige on...
Iirimaa - Eesti play-off, 15.11.2011 19:45
45.00 €. Pileteid: 4888
Kommentaar
-
Piletilevist vaatasid?Algselt postitas Sen Vaata postitustSee tellimus nr ei näita midagi ma arvan
5100 piletist bronnitud 212 praegu kui seegi nr õige on...
Iirimaa - Eesti play-off, 15.11.2011 19:45
45.00 €. Pileteid: 4888
või oma salakanalid..
sigpic
Kommentaar
-
Jalkaliidu lehel on bronnimise juures kirjas, palju neid veel alles on. Kui see nüüd sinu poolne sarkasm ei olnud...Algselt postitas rauno Vaata postitustPiletilevist vaatasid?
või oma salakanalid..
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar