Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Iirimaa - Eesti (EM Play-Off)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

sama 9ne seltskond otsustas öömaja võtta ühte kesklinna hotelli nimega Maldron Hotel Parnel Square. 2 ööd läks kahe peale 93 EURi.
    Kes soovib, siis ühinege!
    Link siin:

Kommentaar

...see 450.- (530.-) hind on siis nüüd tänu selle eest et oleme pea 20a. tuisus-lumes-tormis-vihmas(k.a. päikseses) käinud koondist toetamas... maksnud oma taskust ja tihtilugu pere kõrvalt aastate jooksul vast kuuekohalise summa (EEKides) mängupiletite-lendude-hotellide-bussirentide-charterite-lippude-bännerite-tuulemeeste-fänniatribuutika-fännibusside jne jne peale; alati kui vaja on olnud siis alati käidud staadionit risust talgute korras koristamas ja mängueelselt lumest puhastamas jne; kui A LE Coq Arena kerkis sai iga päev seal raudtee peal passitud mil see ja kas õigeks ajaks valmib... mis oluliseim - oldud koondisega ja usutud temasse ka siis kui järjekordselt kelleltki peksa saadi - seda eriti 90nendate esimeses pooles..olime mängude järgselt masendunud selleks et järgmisel päeval jälle VÕITU lootma ja uskuma hakata!
      Ma väga lootsin et vähemalt see päevane tsharter ei maksa rohkem kui 300.- --- siis oleks kindlasti veel pardale hüpanud... nüüd aga hind millega saab parimal päeval Taissegi lennatud... Hea töö EJL!!! Kes need turundusgeeniused teil seal töötavad : EST vs IRL mängupiletid mis oleks võinud maksta vähemalt 2 korda rohkem müüdi võileivahinna eest ja kasumimarginaal väike - lend kuhu oleks tahtnud tulla oma 20 a. fännistaazhi grande-finaleks palju hardcore-fänne kes on koondist enda südames nii heas kui halvas hoidnud lõigati see ilus võimalus mega-hinnaga ära ja otsustati rahakott paksuks lüüa et võimalikult palju jahukotiärimehi kaasa tirida paaripäevaseks Dublini shopingutripiks (soovitage neile minu poolt PENNEYst - mul naine ja tytar käivad seal!). Ma olen sügavalt pettunud ja arvan et see ajalooline võimalus kus oleks vaid terve lennukitäis toredaid ja lõbusaid EESTI JALGPALLIfänne välismängule minemas on kolinal ämbrisse lastud...
      Halb enne.

Perse, ma olen ikka veel nii närvis et pean lõpetuseks nutma - oli siis tõesti võimatu u. 200... max 300.- see ühepäevane(T) lend ära teha.. see lennuk oleks 100% täis saanud!!
      Ja ma tahaks nüüd kuskilt seda inffi kuulda nagu oli paar päeva enne TÜRGI vs EST viimase suve tsharteri väljalendu, kui lõpuks VIPid ja VUPid said 50.-eest pooltyhja lennukisse kohad reserveerida... mõned neist polnud isegi Eestis kunagi staadionil mänge vaatamas käinud!! F...k!

Elagu!
      RummaBastards!

Kommentaar

endiselt pole mängupileteid EJL kaudu võimalik saada? keegi ütles 2 tundi tagasi, et tunni jooksul peaks olema olemas
        Pavel, ära seikle nüüd!

Kommentaar

Algselt postitas RoBoS17 Vaata postitust
          endiselt pole mängupileteid EJL kaudu võimalik saada? keegi ütles 2 tundi tagasi, et tunni jooksul peaks olema olemas
          kuhu sul kiiret?arvad ,et 5100 piletit broneeritakse 1 tunniga...camoon
          sigpic

Kommentaar

Algselt postitas rauno Vaata postitust
            Üks EJLi ametnik eile küll arvas, et äkki müüakse.
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

20 minutiga

Kommentaar

Lennupiletid siis lõpuks väga mõistliku hinnaga olemas. Kes veel Oslo kaudu 14.nov minemas on?

e: ja Iiri mängu piletid tulevad müüki esmaspäeval kl 10.00 nagu kõik kindlasti juba lugenud on netist.

Kommentaar

Meie läheme 14 läbi Oslo Dublinisse ja tagasi tuleme 17 hommikul Tallinnasse. Kõik lennud Ryanairiga.
                  Kaks ööd oleme The Metro Hotel Dublin Airportis, kahene tuba maksab seal 35 raha. Viisakas koht.
                  Ühe öö oleme Blooms Hotelis. Öö maksis 52 euri.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                    Meie läheme 14 läbi Oslo Dublinisse ja tagasi tuleme 17 hommikul Tallinnasse. Kõik lennud Ryanairiga.
                    Kaks ööd oleme The Metro Hotel Dublin Airportis, kahene tuba maksab seal 35 raha. Viisakas koht.
                    Ühe öö oleme Blooms Hotelis. Öö maksis 52 euri.
                    Siis on meil täpselt sama marsruut. Hotelli pole veel küll paika pannud, aga eks kuhugi kesklinna me maandume.

Kommentaar

Algselt postitas ericbana Vaata postitust
                      Siis on meil täpselt sama marsruut. Hotelli pole veel küll paika pannud, aga eks kuhugi kesklinna me maandume.
                      kaks juurde
                      Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Mina+1
                        14.11 -TLL-OSLO-DBL ja siis panin ämrbisse... 17.11-DBL-Stockholm 18.11 STO-TLL,niiet öö stockholmi lennujaamas. Ainuke positiivne oli see et 2 le DBL-TLL 17.11 oli 60 euri kallim
                        @hytt

Kommentaar

Algselt postitas okis Vaata postitust
                          Kui nüüd veel mõni hiline ärkaja on liini lendudele pileti ostja ,siis võiks kopeeruda, kuna üksi küll ei viitsi seigelda.Lennujaamades ka üksi igav passida.Ryanairiga saaks veel Riia kaudu 100 euriga kohale ja tagsi + Riiga sõit.
                          Oleksin huvitatud, enda põhimure oligi see, et oleksin see kord üksinda olnud ja see pole just kõige huvitavam variant. Arutame pm'is edasi?

Kommentaar

..omaltpoolt ka mina + 3 mingile soodsale variandile külge pookimas elik siis kopereerugem härrased!
                            RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
                              ..omaltpoolt ka mina + 3 mingile soodsale variandile külge pookimas elik siis kopereerugem härrased!
                              Arvatavasti otsustan teisip mis marsruut antud hetkel on suht palju variante lahtised veel,enamus variante jääb nii 200 EUR kanti lennud siis..
                              sigpic

Kommentaar

Arvatavasti otsustan teisip mis marsruut antud hetkel on suht palju variante lahtised veel,enamus variante jääb nii 200 EUR kanti lennud siis..
                                Hr. Leesment - Sul minu nr olemas - anna kohe ja kindlasti teada kui oled valiku teinud/tegemas - mul tegelikult kuni 15 inimest oleks sellise 200.- hinnaklassis kaasa tulemas...
                                RummaBastards!

Kommentaar

Working...
                                X