Huvitav, et keegi Lindpere suurepärast tsenderdust ei kiida.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti vs El Salvador
Collapse
X
-
mo arust tamme ja vahetusest sekkunud kamsi-lutsu võrdlus ei päde juba selle koha pealt, et üks mees rassis 70 minti tööhobusena avavilest ning teised kaks pandi mesimummudena väsinud salvadori kaitseliini nõelama. ütlen, et mõlemad ülesanded said täidetud ja kuna kinky tegi avaväravale kena eeltöö siis edurivvi soppa ei loobi. kaitse mõne erandiga siiski pigem positiivne (selja taga 0, kiitus tenistele + klavan MOM). keskvälja-vunki ja -lindperet jäägu minu poolt iseloomustama alloleva muusikaline spektaakel
http://youtu.be/eUDdBRK8D1I
Kommentaar
-
Mehhanisaator -
Kui piiroja koht kaitses tulevikus enam nii kindel ei ole, siis näeks teda ründes nii 10-20 minti ennem mängi lõppu (võiks viimsed aastad oma karjääris ründes mängidaPiiroja pole kaitses viimastel aastatel enam kuigi kindel olnud ja viimases valiktsüklis tegi päris mitmeid vastase väravaga lõppenud vigasi.
) Salvadori fännidest ma aru ei saa mitukümmend tuhat matsi aga omasi lõpuni ei toetata.
T. Rüütli: "Parem platsil targalt seista kui lollilt ringi joosta"
Kommentaar
-
Oleks m.nnil küün,oleks pöial!Algselt postitas Myrgel Vaata postitustTörts arenemist klubis ja Tamm võib juba lammutama hakata koondises. Kiirust ja positsioonioskust mehel oli. Oleks ette antud palli ära löönud, oleks jutt ilmselt 180 kraadi olnud.

Arenemist on ikka rohkem vaja kui törts.
Kommentaar
-
Jalkaliidu kodukas annab väravalööjaks Piiroja, Soccerway, Livescore juba Kamsi.
Loodetavasti läheb Kams ka ametlikku protokolli.
Staadion olevat lõhnanud nagu marihuaanavabrik, poolindiaanlastel puudus tualeti kasutamise oskus, õllelaket staadionil müüdi.
Eestlasi oli kohal päris palju, kahjuks eraldi gruppidena, erinevates tribüüni osades.
Kommentaar
-
küün <20:küüni, .küüni> ▪. Heina+küün, põhu+küün. Küüni+suu, küüni+esineAlgselt postitas Urmas Epner Vaata postitustOleks m.nnil küün,oleks pöial!
http://www.keeleveeb.ee/
Kommentaar
-
Algselt postitas Urmas Epner Vaata postitustOleks m.nnil küün,oleks pöial!
+

=
?
Arenemisruumi on tõepoolest.
Aga koondisele suur aitäh, päev algas positiivsel noodil!Supplies!
Kommentaar
-
Telefonikõne kohalviibunuga katkestas sireenide hulgamise saatel staadionile kihutav LAPD ...Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitustRubriigist tähelepanekuid: Staadionitäis illegaale mängu vaatamas...
Kommentaar
-
Nojah, alustasime aastat siis võiduga. I poolaeg oli nagu ta oli, kohutavat praaki mõlemalt poolelt. II poolajal mängis Eesti juba paremini.
Minu nägemus täna platsil käinud meestest:
Pareiko - eriti palju tööd polnud, kuid mis vaja teha oli, selle tegi ka kindlalt. Ei saa midagi ette heita, hea mäng.
Jääger - tegelikult mängis hästi, aga kippus natuke liiga jõuliselt olukordi vastasmängijatega lõpetama.
Klavan - no lihtsalt super! Ei ole kahtlustki, kes oli tänase mängu MOM ja kirsiks tordil veel värav ka. Mis sa hing veel ihkad!
Bärengrub - paar korda magas salvadorlaste läbijooksud maha, aga eksinuna suutis ka veel vigu lappida nii palju kui see veel võimalik oli. Selline koolipoisihinne 3 oleks ehk asjakohane.
Teniste - kena mäng Tenistelt. Eksiks küll ka, kuid oli koguaeg pildis, võitles ja tõusis ilusti oma äärelt. Tip-top!
S.Puri - esimesel poolajal niru nagu kogu keskväli, kuid teisel poolajal tegi juba üsna korraliku mängu. Samad sõnad lähevad ka Lindpere suunas.
Keskväljapaar Tenno-Vunk - no see asi ei töödanud täna kohe üldse. Tenno oli ikka väga kehvake seal keskel ja ega Vunk ka millegi silmapaistvaga hakkama ei saanud. Oleks mõlemist ikka palju enamat oodanud.
Kink - Kink nagu Kink ikka, mõni kena sooritus (nagu näiteks Klavani väravale eelnenud karistuslöök ja paar kauglööki) sekka egoistlik ärategemistahe, mis nagu ikka sumbusid vastase jalgades. Täna ülemäära ei kritiseerikski.
Tamm - potentsiaali nagu on, aga vajab veel kõvasti lihvi. Kindlasti mees, kellega võib Rüütli ka tulevikus arvestada.
Vahetusmängijate plejaad: väga positiivsed olid Kams, Luts ja Piiroja. iov on jätkuvalt mõistatus koondises, ma ei tea, kas ma magasin mõne olukorra maha, aga mina peale pallist möödahüppamiste midagi muud temalt täna ei täheldanudki."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar