Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti vs El Salvador
Collapse
X
-
Ja ma arvasin, et olen ainuke kes vaatab varahommikul jalkat..Algselt postitas whoisthemasta Vaata postitustPersse kool, mina vaatan hommikul jalkat..."Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."
Kommentaar
-
Mehhanisaator -
Kas alati peab millegi pealt selle kutse saama? Oled ju ise näinud ,et šisov saab kutse teenimatult. Aga tuleviku vaadates on hea ,et tarmo annab noorele mehele võimaluse.Joonas Tamm koondises?mille pealt tema nüüd kutse sai?T. Rüütli: "Parem platsil targalt seista kui lollilt ringi joosta"
Kommentaar
-
Rüütli ütles asjad selgelt välja ,et paljudel on veebruaris klubidega ettevalmistus pooleli ja muud probleemid ning , kui mehed sealt praegu jõuga ära vedada siis võib see terve hooaja ära rikkuda. Väga mõistlik jutt ja eks selle taga peituvad ka paljude ,,vigastused .
See ei tähenda ,et selliseid sõprusmänge vaja ei oileks . Kindlasti on vaja sest ka reserv vajab tugevaid mänge.FCF Forever
Kommentaar
-
Kel huvi võib ka ennustusvõistlusest osavõtta!http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theaterMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Ma ei imesta kui nii mõnegi MLS-liiga skaut mängu vaatama tuleb.Kink saaks ju MLS-is kohe staariks kuna seal liigas kaitse peale rõhku ei panda!Algselt postitas KaImO Vaata postitustAru ma ei saa, et mis asja need Kink, Puri ja Jääger sinna ronivad. Ma leian, et klubiotsingud on tähtsamad kui tähtsusetu sõpruskohtumine.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Just ütleks, et mängupraktika klubiotsinguperioodil on igati teretulnud. Eriti kui selle käigus riiki esindatakse.Algselt postitas KaImO Vaata postitustAru ma ei saa, et mis asja need Kink, Puri ja Jääger sinna ronivad. Ma leian, et klubiotsingud on tähtsamad kui tähtsusetu sõpruskohtumine.
Kommentaar
-
No tõesti! Teevad võileivad kaasa ja lähevad klubi otsima?Algselt postitas KaImO Vaata postitustAru ma ei saa, et mis asja need Kink, Puri ja Jääger sinna ronivad. Ma leian, et klubiotsingud on tähtsamad kui tähtsusetu sõpruskohtumine.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
See asi mida nad räägivad pole hispaania keel. Sellest mängijast ei saa kohe üldse mitte midagi aru. Enam vähem midagi sellist, et El Salvadori särgi eest annab 100%. Peatreenerist on vähemalt voimalik aru saada aga ma pean tööle minema....Algselt postitas kesa Vaata postitustKui keegi (barca, reali jne. fänn) espanjoli valdab, võiks valgustada, mis mõtteid salvadorlased enne mängu mõlgutavad.
http://mediacenter.elgrafico.com/vid...ebrero-27-2012
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar