Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti vs El Salvador

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kui keegi peale Sen'i veel Inglite linna satub, siis siit saab El Salvadori koondislaste autogramme.

Eesti koondis/klubid võiksid teinekord midagi sarnast korraldada.

Kommentaar

Algselt postitas whoisthemasta Vaata postitust
      Persse kool, mina vaatan hommikul jalkat...
      Ja ma arvasin, et olen ainuke kes vaatab varahommikul jalkat..
      "Away from two, three, four— wonderful, wonderful, wonderful."

Kommentaar

vuti saab ilusti ära vaadata ja siis kooli, väga lebo.

Kommentaar

Joonas Tamm koondises?mille pealt tema nüüd kutse sai?
          Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
          Ott Järvela

Kommentaar

Kommentaar

Joonas Tamm koondises?mille pealt tema nüüd kutse sai?
              Kas alati peab millegi pealt selle kutse saama? Oled ju ise näinud ,et šisov saab kutse teenimatult. Aga tuleviku vaadates on hea ,et tarmo annab noorele mehele võimaluse.
              T. Rüütli: "Parem platsil targalt seista kui lollilt ringi joosta"

Kommentaar

Rüütli ütles asjad selgelt välja ,et paljudel on veebruaris klubidega ettevalmistus pooleli ja muud probleemid ning , kui mehed sealt praegu jõuga ära vedada siis võib see terve hooaja ära rikkuda. Väga mõistlik jutt ja eks selle taga peituvad ka paljude ,,vigastused .
                See ei tähenda ,et selliseid sõprusmänge vaja ei oileks . Kindlasti on vaja sest ka reserv vajab tugevaid mänge.
                FCF Forever

Kommentaar

Kel huvi võib ka ennustusvõistlusest osavõtta!http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater
                  Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                  Ott Järvela

Kommentaar

Aru ma ei saa, et mis asja need Kink, Puri ja Jääger sinna ronivad. Ma leian, et klubiotsingud on tähtsamad kui tähtsusetu sõpruskohtumine.

Kommentaar

Algselt postitas KaImO Vaata postitust
                      Aru ma ei saa, et mis asja need Kink, Puri ja Jääger sinna ronivad. Ma leian, et klubiotsingud on tähtsamad kui tähtsusetu sõpruskohtumine.
                      Ma ei imesta kui nii mõnegi MLS-liiga skaut mängu vaatama tuleb.Kink saaks ju MLS-is kohe staariks kuna seal liigas kaitse peale rõhku ei panda!
                      Ott Järvela

Kommentaar

Just ütleks, et mängupraktika klubiotsinguperioodil on igati teretulnud. Eriti kui selle käigus riiki esindatakse.

Kommentaar

No tõesti! Teevad võileivad kaasa ja lähevad klubi otsima?
                          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

http://en.wikipedia.org/wiki/Alianza_F.C. skaudid pidada mängul olema just Kinki vaatamas.

Kommentaar

Salvadori vutiportaali intervjuu Lindperega (0:22)

Kui keegi (barca, reali jne. fänn) espanjoli valdab, võiks valgustada, mis mõtteid salvadorlased enne mängu mõlgutavad.

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                                Kui keegi (barca, reali jne. fänn) espanjoli valdab, võiks valgustada, mis mõtteid salvadorlased enne mängu mõlgutavad.
                                http://mediacenter.elgrafico.com/vid...ebrero-27-2012
                                See asi mida nad räägivad pole hispaania keel. Sellest mängijast ei saa kohe üldse mitte midagi aru. Enam vähem midagi sellist, et El Salvadori särgi eest annab 100%. Peatreenerist on vähemalt voimalik aru saada aga ma pean tööle minema....

Kommentaar

Working...
                                X