Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti vs El Salvador

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma olen meelega vait olnud ja seda sõda siin mitte kommenteerinud, sest sisemuses olid kahetised tunded, sümpaatsed mängijad on ju mõlemad. Aga siiski. Fakt, et Piiroja löök oleks läinud ilma Kamsita mööda, samuti fakt, et Kamsi puude oli sada protsenti juhuslik. Samas meenub kohe praegu SRB-EST valikmäng, kus avavärava järel kaotusseisu jäime. Mäletate seda olukorda kindlasti. Kuzmanovic virutas karistusala lähistelt peale ja see löök oleks maandunud enamvähem 80% tõenäosusega Pareiko käes, sest Pareiko positsioonivalik oli imeliselt õige meeste vahelt läbi tormavale pallile käpa peale panekuks. AGA - serbode Zigic küll proovis eest ära hüpata Kuzmanovici löögilt, kuid tema säärekont ripsas siiski palli ja täpselt samuti kui Kams-Piiroja olukorras, muutis pall seetõttu suunda niipalju, et tõrjeks enamvähem sajaprotsendiliselt valmis värvavahil ei olnud enam midagi teha. Minu meelest väga ja väga kattuv olukord selle meie teemaga praegu. Zdravko sooritas löögi, milleta poleks väravat sündinud, kuid juhul, kui Nikola poleks ette jäänud, oleks väravavaht pealelöögi ära võtnud - ja väravat poleks IKKAGI sündinud. Sellises olukorras on selge, et see, kes skooriva löögi päästis, peaks olema ka värava omanik. Serba juhutumil siis Zigic (kes selle värava ka sai).

Pilt ka:

Ja värav läks Zigici nimele, olgugi, et Kuzmanovic siin paljuräägitud kehakeelega märku andis ja arvas, et just tema autor on. See pisike ripsakas nokiti lahti. Ma ei tea, kas kohtunike poolt ja kohe või mingi aeg hiljem, aga värav on Zigici nimel. Hüva, mäng oli ka kordi tähtsam kui suvaline sõpakas mingi senjooride mansa vastu, aga see ei muuda asja mõtet.

See värav on Kamsi oma. Ja EJL peaks võtma oma cojoned sahtlist välja ning nõudma FIFA-lt statistikasse paranduse sisseviimist.

Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Viimane aeg oleks jalgpallis tähtsamate mängusituatsioonide korral ja statistika täpsustamiseks seadustada videokordused.
    Ma olen kaljukindlalt sõprusmängudes videokorduste kasutamiste VASTU. Küll aga leian, et maailmameistrivõistluste finaalturniiril (samuti Eurol, samuti CAF-il, samuti Aasia meistrikatel jne) peaksid olema videokordused kasutuses alates veerandfinaalidest, kus panused lähevad juba ülikõrgeks (mitte bettimise mõttes) ja mäng intensiivsemaks, füüsilisemaks, emotsionaalsemaks.

Kommentaar

Jalgpall kubiseb juhuslikest väravatest, kus keegi on jäänud juhuslikult löögile ette ja endalegi üllatuseks väravalööjaks saanud, see ei tee neid halvemaks löögi sooritanutest kuna nende pealtnäha juhuslik roll situatsioonis tihtipeale ongi värava otsene põhjus, oskus olla õigel ajal, õiges kohas, on samapalju tunnustamist vääriv kui lööja oskus peale lüüa.

Ajaloost on võtta ka näide, kus Eesti vutiliit juhtis kohtuniku eksimusele väravalööja osas tähelepanu.

1997. aastal Kadriorus toimunud Eesti – Rootsi MM-valikmängu (2:3) sinisärkide esimese värava autoriks märgiti esmalt Marko Kristal, ent pärast mängijate ütlusi ja vastavat avaldust kanti tabamus Andres Operi nimele, kes Kristali nurgalööki peaga riivas.

Kas midagi sellist kavatsetakse teha ka antud juhul, pole vutiliit veel otsustanud

Kui väga tahta norida, siis kas "ametlikul protokollil" ei peaks olema all ka kohtuniku allkiri?

Kommentaar

Leia piltidelt erinevused!

Mitteametlik!

Ametlik?

Kommentaar

jää juba vait kams seenior. reaalsuses kotib aint sind ja veel umbes kahte inimest, kuidas pall väravasse läks. sa võid minna tagasi turvade ja alksi üle vingumise juurde.
          Algselt postitas fitti
          Aga alati jah ikka leidub üks tropp, kes sealiha müüb.
          LOVE GLAZER, HATE UNITED! #LGHU

LÄÄNE SINK KUNI MA SUREN

Kommentaar

Kesa ja faktid võitsid.

El Salvador - Eesti maavõistluse peakohtunik Ricardo Salazar otsustas teha mängu protokollis muudatuse ja märkida Eesti koondise teise värava autoriks Gert Kamsi. Vastav kirjalik kinnitus saabus Ameerika Ühendriikide Jalgpalli Liidust.
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

elagu kesa!

Kommentaar

Jee!!!!!!!!!!

Kommentaar

Õiglus võidutses ja saab sellele teemale nüüd rahulikult punkti panna.
                  "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Ülekohus ei püsi kotis!!!
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Maavõistlus 29. veebruaril Coliseum Stadium, Los Angeles
                      kell 20:30 EL SALVADOR - EESTI 0:2 (0:0)
                      ametlik protokoll
                      Väravad: 71. Ragnar Klavan, 85. Gert Kams
                      Hoiatused: -

Jääb ainult tänada EJL-u, et paluti väravasituatsioon üle vaadata.

Kommentaar

Algselt postitas Singi kaupmees Vaata postitust
                        jää juba vait kams seenior. reaalsuses kotib aint sind ja veel umbes kahte inimest, kuidas pall väravasse läks. sa võid minna tagasi turvade ja alksi üle vingumise juurde.
                        No sa võiks ennast maha lasta! Väga paljudele fännidele läheb korda see, et kõik asjad korrektselt tehakse!
                        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                        Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                          Maavõistlus 29. veebruaril Coliseum Stadium, Los Angeles
                          kell 20:30 EL SALVADOR - EESTI 0:2 (0:0)
                          ametlik protokoll
                          Väravad: 71. Ragnar Klavan, 85. Gert Kams
                          Hoiatused: -

Jääb ainult tänada EJL-u, et paluti väravasituatsioon üle vaadata.
                          Väga viisakas tänu avaldada, aitäh. Nagu näed, siis EJL ei oldudki tegevusetuses, aga ei saanud ju kõigist avalikult kuulutada. Aga kas ka ilma Sinu klampaaniata? Kes teab, loodus ju tühja kohta ei kannata, küllap siiski keegi oleks leidunud.

Kommentaar

Minu arust väga hea töö Kesa poolt. Ilma tema "vingumiseta" oleks arvatavasti see ebaõiglus püsima jäänud. Hea on näha, et mõne inimese kriitika ebaõigluse vastu ja soccerneti foorum aitasid kaasa sellele, et värava sai kirja selle tegelik omanik.
                            Jah, ilmselgelt Kams ei löönud seda väravat tahtlikult, aga ilma temata ei oleks seda väravat ka tulnud, niiet ole mees õigel ajal õiges kohas ja nii need väravad tulevad.
                            Algselt postitas alehis
                            "Iga inimene, kes käib Eestis klubijalkat vaatamas staadionil, ongi ultra. Terve mõistusega inimene nii sittades tingimustes jalgpalli vaatama ei läheks."
                            Soccernet.ee foorumi külastajate arvates parim uustulnuk 2010!

Kommentaar

Algselt postitas marcello Vaata postitust
                              Ma pidasin seda silmas, et üks kloun sai protokolli kätte ja tuli siia kekutama, ilma nime avaldamata mis tõi kaasa kaks postitust nimede pakkumisega ( koolivaheajal oleks siia mitu lehekülge sellist läbu tulnud)

Siin vist ei jõua mõnele kohale; mida kesa taga ajab ehk õiget värava autorit, ajades mingit jura meeritsast või kamsi nahas olemises. Kui su pealelöök läheb selgelt väravast mööda ja siis meeskonna kaaslase seljastpersestkõhust suuna väravasse võtab oled sina värava autor?
                              Seesama juhmard kes siia mõttetut nimede pakkumist tuli provotseerima ( liidu lehel oli see "läbi ime" saabunud protokoll juba üleval) on ise öelnud, et peaks jah Kamsi nimel olema. Samas ei kavatse liit mitte munnigi teha, et õiglus jalule seada
                              Kui vähegi aumees oled, siis peaksid kasvõi näiteks vabandama. Minu suhtes pole vaja, ma ei soovi sellist almust, aga viimase lause suhtes peaksid midagi ütlema.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                                Kui vähegi aumees oled, siis peaksid kasvõi näiteks vabandama. Minu suhtes pole vaja, ma ei soovi sellist almust, aga viimase lause suhtes peaksid midagi ütlema.
                                Muig, kas liit on vabandanud oma kalade pärast? Kasvõi iirimaa mängu pileti jama pärast kui mõni klubi jäi soovitud piletitest ilma? Ma isegi ei täna liitu, et järelepärimine esitati, sest ilma kesata poleks seda arvatavasti tehtud. Sinu enda kommentaaridest võis välja lugeda, et ejl on rahul protokolli saabumise puhul ja et nüüd peaks kõik selge olema. Nüüd tuled debiilse jutuga, et ei saanud ju kõigest avalikult kuulutada. Pullikaka! Ilma kesata poleks te sittagi liigutanud on minu arvamus ja kui siiski liigutasite oled sa lihtsalt jobu kes lasi siin jälle igasugu sodi loopida, et pärast targutama tulla kui õige mees sa oled
                                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Working...
                                X