Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti vs El Salvador

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Kordan, värav läheb alati kirja värava löönud meeskonna mängijale, kes puudutas, kas sihilikult või juhuslikult,kas seljaga, jalaga, peaga, kõhuga, intiimsete kehaosadega, v.a. käega, pole vahet, puudutas viimasena väravajoont ületanud palli.
    Kui sa näed või hindad, et Piiroja puudutas viimasena palli enne kui pall ületas väravajoont, ehk väravat, siis olen kindlasti ise kõõrdsilmne, võin panna lisaks pähe fooliummütsi ja süüa seemneid.

Kui Piiroja läheb Eesti koondise statistikasse väravalööjana, siis on see statsistika vigane.
    Kui on näha ilmne statistiline viga, tuleb viga ära parandada.
    Fooliummütsi ja seemneid pole vaja. Ma lähtun lihtsalt sellest kes palli LÕI. Piiroja lõi, Kams jäi ette. Ma ei pretendeeri reeglitepärasele tõele. Häirib aga suhtumine, et "valestiarvajad" on kõõrdsilmad ja kindlasti ka mõistuseta inimolendid kes ei tea jalgpallist midagi.

Kommentaar

Algselt postitas MNa Vaata postitust
      Fooliummütsi ja seemneid pole vaja. Ma lähtun lihtsalt sellest kes palli LÕI. Piiroja lõi, Kams jäi ette. Ma ei pretendeeri reeglitepärasele tõele. Häirib aga suhtumine, et "valestiarvajad" on kõõrdsilmad ja kindlasti ka mõistuseta inimolendid kes ei tea jalgpallist midagi.
      Piiroja LÕI palli nurgalöögilipu poole, kui sealt ilma Kamsi puuteta värav oleks tulnud siis oleks tegu olnud ilmselt ülimalt uskumatu ja maaväliste jõudud toel sündinud fantoomväravaga.
      FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
        Piiroja LÕI palli nurgalöögilipu poole, kui sealt ilma Kamsi puuteta värav oleks tulnud siis oleks tegu olnud ilmselt ülimalt uskumatu ja maaväliste jõudud toel sündinud fantoomväravaga.
        UFO Ansip oli siis mängus
        Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
        Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
          UFO Ansip oli siis mängus
          Just just Tegelikult pall ei puutunudki Kamsi, lihtsalt kõigile meile oli see silmapete Ansip tegi lihtsalt nipsu ja pall oli väravas
          FC Flora

Kommentaar

ei, väga kõva teema arutamiseks. mis sel vahet on, kes selle lõi. ehk oleks tähtsam, et üldse lõime.

Kommentaar

Algselt postitas KeRRRt Vaata postitust
              ei, väga kõva teema arutamiseks. mis sel vahet on, kes selle lõi. ehk oleks tähtsam, et üldse lõime.
              Kas Eesti koondis sai Gert Kamsi näol läbi ajaloo 77. väravalööja, nii nagu tegelik telepilt näitas?
              Kas Piiroja on ka tegelikult väravalööjate edetabelis 9 väravaga samal pulgal kui Marko Kristal ja Leonhard Kass?
              Kas Piiroja sai koondises mängides 5.- da väravasöödu või sai hoopis 8.- da väravasöödu kirja Joel Lindpere?

Kas EJL on huvitatud tõesest ja täpsest vutiajaloost või mitte?
              Kas EJL-u poolt avaldatav vutistatistika on usaldusväärne ja tõene?

Kas protokollidesse sisestatud vigu aksepteeritakse tõe pähe/asemel pimesi, kontrollimata või mitte?

Kas sarnane pimepraktika kehtib ka Eesti Meistriliiga ja madalamate liigade protokollimise juures, kas leides sealsetes protokollides vigu, reageeritakse, püütakse vigu parandada või mitte?

Mida võib usaldada, kas EJL kodukat või välismaiseid jalgpallistatistika portaale?

Kommentaar

Algselt postitas KeRRRt Vaata postitust
                ikkagi on väga tähtis, et tõde oleks 100%
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

Keegi peab ju vastuvoolu ka olema - mina olen selle poolt, et värava autorina märgitaks ajalukku Piiroja.

Ütlen juba alguses ära, et tegu on lihtsalt minu arvamuse ning subjektiivse mõttekäiguga. Emotsiooni pealt - mitte sellepärast, et Piiroja minu jaoks Kamsist sümpaatsem oleks või et Kams Flora eest mängib või mida iganes - väidan, et värava ju lõi tegelikult Piiroja. Kams oli oluline lüli (keegi ju ei väida, et pall vastu teda ei läinud), kuid minu arvates võiks nii juhusliku ja juhusliku kohaga tehtud puute korral väravalööjaks märkida selle tegeliku autori, olgugi et pall väravast muidu ilmselt mööda oleks lennanud.

Kordan, värav läheb alati kirja värava löönud meeskonna mängijale, kes puudutas, kas sihilikult või juhuslikult,kas seljaga, jalaga, peaga, kõhuga, intiimsete kehaosadega jne., pole vahet, viimasena väravajoont ületanud palli.
                  Tavaliselt on õrna või juhusliku puute korral värava autoriks ikkagi see mees, kes palli reaalselt lõi. Vastasel juhul võta ka Stjopalt tema ainus koondisevärav ära, sest palli puutus viimasena - täiesti tahtlikult ja jalaga - Oper. (Jah, pall oli niikuinii väravasse lendamas).

Kas sarnane pimepraktika kehtib ka Eesti Meistriliiga ja madalamate liigade protokollimise juures, kas leides sealsetes protokollides vigu, reageeritakse, püütakse vigu parandada või mitte?
                  Võin sulle kinnitada, et jah - isegi mina olen ametlike andmete kohaselt ühe värava neljandas liigas löönud, kuigi tegelikult pole ma sellele isegi lähedal olnud. Selle värava puhul, mis minu nimel on, olin ma löömise ajal teisel pool väljakut.

Endiselt olen aga mina veel sellel arvamusel, et kui Kamsi asemel oleks juhtunud olema mõni salvadorlane, siis ei oleks meil hetkel sellist diskussiooni ning Raiole oleks värav ilma debatita kirja pandud.
                  Newton Heath 1878

Kommentaar

Väravalööja osas poolt võtmata pean kesa välismaa statistikaportaalide vaimustust natuke jahutama.

Kuna ma olen ise praegu Soccerways Eesti korrespondent, siis võin julgelt öelda, et mitte ükski vutisait ei keri neid olukordi videost läbi ega aja reeglites näpuga järge, et kellele tegelikult värav kuuluma peaks. Enamasti viksitakse selliste väikeste sõprusmängude statistika kuskilt internetis kättesaadavast mänguraportist maha ning selliseks ta ka jääb. Miks levis antud juhul Kamsi nimi? Tõenäoliselt sellepärast, et mõni El Salvadori või USA veebileht pani selle esimese hooga kirja ja sealt hakkas info levima.

Soccerway'd loetakse üldiselt usaldusväärseks, sest neil on üle maailma väga paljudes riikides oma korrespondendid, kel on juhised viia andmed võimalikult täpselt vastavusse ametlike andmetega. Aga statistikaportaale ei saa kasutada algandmete täpsuse tõestamiseks, parimal juhul antakse neis lihtsalt edasi ametlikke andmeid. Mis on ametlik, see on juba teiste instantside teema.

Kommentaar

Head ajad Eesti jalgpallis, vinguda omavahel kes lõi Eesti värava.

Kommentaar

See on tõesti puhas luksus Selle ilusa kokkuvõttega võikski nüüd see teema läbi olla

Kommentaar

Kui 2005 a. lasti läbi viga, siis 2012 a. võiks vigu vältida.
                          Kunagiste vigadega ei tohi põhjendada tänaseid vigu.

Mõlemal korral mõjutas kohtuniku otsust aktiivsemalt rõõmustava mängija kehakeel.
                          Oper, kelle puude oli kerge ja ei muutnud eriti palli liikumissuunda, avaldas küll, kahjuks tulemusteta, mängujärgselt oma rahulolematust, Kams, kelle seljast põrkunud pall muutis Piiroja pealöögi suunda ligi 90 kraadi, oli kahjuks tagasihoidlikum.

Miks aga meie vutiametnikud ei soovinud nii 2005 a. kui 2012 a. statistilist viga protestida, ei saa aru.

Viimane aeg oleks jalgpallis tähtsamate mängusituatsioonide korral ja statistika täpsustamiseks seadustada videokordused.

Samas kui erinevate kaartide jagamist vaadatakse tihtipeale tippliigades ja valikmängudes üle, karistusi kord karmistatakse, mõnikord tühistatakse, on juhtumeid, mil karistatakse kaarti mittesaanud mängijaid ka mängujärgselt, puhtalt video põhjal, mis näitab, et kohtuniku mänguprotokoll pole alati lõplik ja vaidlustamisele mittekuuluv, kas on raske siis videokorduse põhjal nõuda, et protokollis vale väravalööja tegeliku vastu muudetaks.

Kui aga tahtmist pole, las siis jääb, paber kannatab kõike, Piirojale 9-s värav, Lindperele 8-s sööt.
                          Kamsile null:

Mazz on korrespondenditöö vist ära teinud:
                          Stay on top of the latest soccer/football scores, fixtures and results from around the world with Soccerway. The ultimate ressource for fans and enthusiasts.

Kommentaar

Isegi Piiroja tunnistas, et see pall oleks ilma Kamsi selja puuteta läinud lihtsalt nurgalipu suunas. Kui suur oli Slava puude eelmine aasta Uruguay vastu? Võib olla ikka oleks pidanud Vassiljev selle ikka oma nimele saama kuna ega Slava palju seda suunda pallil ju ei muutnud
                            Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas Keiss Vaata postitust
                              Head ajad Eesti jalgpallis, vinguda omavahel kes lõi Eesti värava.
                              12 points.
                              Seisan üksi mere ääres
                              jalas kollased sandaalid
                              valged, merevahust sääred
                              hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

kuigi kipub siin kesa toetama - elj võiks jalad p***e alt välja võtta ja kasvõi huvi pärast vaadata milleni see protestimine viib. kogemus seegi. võibolla läheb kunagi veel vaja. mõnel tõsisemal juhul.
                                Seisan üksi mere ääres
                                jalas kollased sandaalid
                                valged, merevahust sääred
                                hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Working...
                                X