Algselt postitas kesa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti vs El Salvador
Collapse
X
-
Piiroja LÕI palli nurgalöögilipu poole, kui sealt ilma Kamsi puuteta värav oleks tulnud siis oleks tegu olnud ilmselt ülimalt uskumatu ja maaväliste jõudud toel sündinud fantoomväravaga.Algselt postitas MNa Vaata postitustFooliummütsi ja seemneid pole vaja. Ma lähtun lihtsalt sellest kes palli LÕI. Piiroja lõi, Kams jäi ette. Ma ei pretendeeri reeglitepärasele tõele. Häirib aga suhtumine, et "valestiarvajad" on kõõrdsilmad ja kindlasti ka mõistuseta inimolendid kes ei tea jalgpallist midagi.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitustPiiroja LÕI palli nurgalöögilipu poole, kui sealt ilma Kamsi puuteta värav oleks tulnud siis oleks tegu olnud ilmselt ülimalt uskumatu ja maaväliste jõudud toel sündinud fantoomväravaga.
UFO Ansip oli siis mängus
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Just justAlgselt postitas budulojus Vaata postitust
UFO Ansip oli siis mängus
Tegelikult pall ei puutunudki Kamsi, lihtsalt kõigile meile oli see silmapete
Ansip tegi lihtsalt nipsu ja pall oli väravas
FC Flora
Kommentaar
-
Kas Eesti koondis sai Gert Kamsi näol läbi ajaloo 77. väravalööja, nii nagu tegelik telepilt näitas?Algselt postitas KeRRRt Vaata postitustei, väga kõva teema arutamiseks. mis sel vahet on, kes selle lõi. ehk oleks tähtsam, et üldse lõime.
Kas Piiroja on ka tegelikult väravalööjate edetabelis 9 väravaga samal pulgal kui Marko Kristal ja Leonhard Kass?
Kas Piiroja sai koondises mängides 5.- da väravasöödu või sai hoopis 8.- da väravasöödu kirja Joel Lindpere?
Kas EJL on huvitatud tõesest ja täpsest vutiajaloost või mitte?
Kas EJL-u poolt avaldatav vutistatistika on usaldusväärne ja tõene?
Kas protokollidesse sisestatud vigu aksepteeritakse tõe pähe/asemel pimesi, kontrollimata või mitte?
Kas sarnane pimepraktika kehtib ka Eesti Meistriliiga ja madalamate liigade protokollimise juures, kas leides sealsetes protokollides vigu, reageeritakse, püütakse vigu parandada või mitte?
Mida võib usaldada, kas EJL kodukat või välismaiseid jalgpallistatistika portaale?
Kommentaar
-
ikkagi on väga tähtis, et tõde oleks 100%Algselt postitas KeRRRt Vaata postitustei, väga kõva teema arutamiseks. mis sel vahet on, kes selle lõi. ehk oleks tähtsam, et üldse lõime.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Keegi peab ju vastuvoolu ka olema - mina olen selle poolt, et värava autorina märgitaks ajalukku Piiroja.
Ütlen juba alguses ära, et tegu on lihtsalt minu arvamuse ning subjektiivse mõttekäiguga. Emotsiooni pealt - mitte sellepärast, et Piiroja minu jaoks Kamsist sümpaatsem oleks või et Kams Flora eest mängib või mida iganes - väidan, et värava ju lõi tegelikult Piiroja. Kams oli oluline lüli (keegi ju ei väida, et pall vastu teda ei läinud), kuid minu arvates võiks nii juhusliku ja juhusliku kohaga tehtud puute korral väravalööjaks märkida selle tegeliku autori, olgugi et pall väravast muidu ilmselt mööda oleks lennanud.
Tavaliselt on õrna või juhusliku puute korral värava autoriks ikkagi see mees, kes palli reaalselt lõi. Vastasel juhul võta ka Stjopalt tema ainus koondisevärav ära, sest palli puutus viimasena - täiesti tahtlikult ja jalaga - Oper. (Jah, pall oli niikuinii väravasse lendamas).Algselt postitas kesa Vaata postitustKordan, värav läheb alati kirja värava löönud meeskonna mängijale, kes puudutas, kas sihilikult või juhuslikult,kas seljaga, jalaga, peaga, kõhuga, intiimsete kehaosadega jne., pole vahet, viimasena väravajoont ületanud palli.
Võin sulle kinnitada, et jah - isegi mina olen ametlike andmete kohaselt ühe värava neljandas liigas löönud, kuigi tegelikult pole ma sellele isegi lähedal olnud. Selle värava puhul, mis minu nimel on, olin ma löömise ajal teisel pool väljakut.Algselt postitas kesa Vaata postitustKas sarnane pimepraktika kehtib ka Eesti Meistriliiga ja madalamate liigade protokollimise juures, kas leides sealsetes protokollides vigu, reageeritakse, püütakse vigu parandada või mitte?
Endiselt olen aga mina veel sellel arvamusel, et kui Kamsi asemel oleks juhtunud olema mõni salvadorlane, siis ei oleks meil hetkel sellist diskussiooni ning Raiole oleks värav ilma debatita kirja pandud.Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Väravalööja osas poolt võtmata pean kesa välismaa statistikaportaalide vaimustust natuke jahutama.
Kuna ma olen ise praegu Soccerways Eesti korrespondent, siis võin julgelt öelda, et mitte ükski vutisait ei keri neid olukordi videost läbi ega aja reeglites näpuga järge, et kellele tegelikult värav kuuluma peaks. Enamasti viksitakse selliste väikeste sõprusmängude statistika kuskilt internetis kättesaadavast mänguraportist maha ning selliseks ta ka jääb. Miks levis antud juhul Kamsi nimi? Tõenäoliselt sellepärast, et mõni El Salvadori või USA veebileht pani selle esimese hooga kirja ja sealt hakkas info levima.
Soccerway'd loetakse üldiselt usaldusväärseks, sest neil on üle maailma väga paljudes riikides oma korrespondendid, kel on juhised viia andmed võimalikult täpselt vastavusse ametlike andmetega. Aga statistikaportaale ei saa kasutada algandmete täpsuse tõestamiseks, parimal juhul antakse neis lihtsalt edasi ametlikke andmeid. Mis on ametlik, see on juba teiste instantside teema.
Kommentaar
-
Kui 2005 a. lasti läbi viga, siis 2012 a. võiks vigu vältida.
Kunagiste vigadega ei tohi põhjendada tänaseid vigu.
Mõlemal korral mõjutas kohtuniku otsust aktiivsemalt rõõmustava mängija kehakeel.
Oper, kelle puude oli kerge ja ei muutnud eriti palli liikumissuunda, avaldas küll, kahjuks tulemusteta, mängujärgselt oma rahulolematust, Kams, kelle seljast põrkunud pall muutis Piiroja pealöögi suunda ligi 90 kraadi, oli kahjuks tagasihoidlikum.
Miks aga meie vutiametnikud ei soovinud nii 2005 a. kui 2012 a. statistilist viga protestida, ei saa aru.
Viimane aeg oleks jalgpallis tähtsamate mängusituatsioonide korral ja statistika täpsustamiseks seadustada videokordused.
Samas kui erinevate kaartide jagamist vaadatakse tihtipeale tippliigades ja valikmängudes üle, karistusi kord karmistatakse, mõnikord tühistatakse, on juhtumeid, mil karistatakse kaarti mittesaanud mängijaid ka mängujärgselt, puhtalt video põhjal, mis näitab, et kohtuniku mänguprotokoll pole alati lõplik ja vaidlustamisele mittekuuluv, kas on raske siis videokorduse põhjal nõuda, et protokollis vale väravalööja tegeliku vastu muudetaks.
Kui aga tahtmist pole, las siis jääb, paber kannatab kõike, Piirojale 9-s värav, Lindperele 8-s sööt.
Kamsile null:
Mazz on korrespondenditöö vist ära teinud:
Kommentaar
-
Isegi Piiroja tunnistas, et see pall oleks ilma Kamsi selja puuteta läinud lihtsalt nurgalipu suunas. Kui suur oli Slava puude eelmine aasta Uruguay vastu? Võib olla ikka oleks pidanud Vassiljev selle ikka oma nimele saama kuna ega Slava palju seda suunda pallil ju ei muutnudMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
12 points.Algselt postitas Keiss Vaata postitustHead ajad Eesti jalgpallis, vinguda omavahel kes lõi Eesti värava.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
kuigi kipub siin kesa toetama - elj võiks jalad p***e alt välja võtta ja kasvõi huvi pärast vaadata milleni see protestimine viib. kogemus seegi. võibolla läheb kunagi veel vaja. mõnel tõsisemal juhul.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Selle ilusa kokkuvõttega võikski nüüd see teema läbi olla
Kommentaar