Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti vs El Salvador
Collapse
X
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustM.O.T.T.
Aga Kesa on siiski aumees.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Jaah, väga hea, et õige mees sai värava kirja. Ja ilusa muide! Omalt poolt sai samuti igast asjatundmatutele selgeks tehtud, et jalgpallis on mõni värav õnnetum, mõni õnnelikum, löö sa siis kukla, tuhara või benji'gamõnel tuleb isegi käega välja, nagu ajalugu teab.
Nii, et kõik on okas. Lindperelt ja Piirojalt head passid muidugi. Keegi tark on kunagi öelnud, et vutis oleks ka aeg, nagu hokis, söödupunkte lugema hakata. Teinekord teeb söötja suurema töö ära, seda me ju teame kõik.Kapten Trumm
Kommentaar
-
Algselt postitas Raivo19 Vaata postitustKeegi tark on kunagi öelnud, et vutis oleks ka aeg, nagu hokis, söödupunkte lugema hakata."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Teie loogika järgi peaks see värav minema omaväravana kirja http://www.youtube.com/watch?v=g87LPcDPuu0 , ma annaks igal juhul värava piirojale, kuna tema sooritas löögi ja rikošet kamsist ei tohiks talle seda väravat anda
Kommentaar
-
Algselt postitas jkj Vaata postitustTeie loogika järgi peaks see värav minema omaväravana kirja http://www.youtube.com/watch?v=g87LPcDPuu0 , ma annaks igal juhul värava piirojale, kuna tema sooritas löögi ja rikošet kamsist ei tohiks talle seda väravat anda
Üks on viimane ründava meeskonna mängija, kes puutub palli ja saab värava.
Teine asi on viimane kaitsva meeskonna mängija, mis on sootuks teise loogikaga lähenetav. Muidu oleks 70% väravaid ju väravavahi omaväravad.
Loll.
Kommentaar
-
Algselt postitas jkj Vaata postitustTeie loogika järgi peaks see värav minema omaväravana kirja http://www.youtube.com/watch?v=g87LPcDPuu0 , ma annaks igal juhul värava piirojale, kuna tema sooritas löögi ja rikošet kamsist ei tohiks talle seda väravat andaMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas jkj Vaata postitustKui ma löön väravale peale ja riivan oma meest, siis värav läheb kirja sellele keda riivasin? Ma saan aru kui kams oleks tahtlikult selle selja sinna pannud, siis poleks probleemi, aga ta jäi löögile ette. Tglt mul savi kellele see värav läheb, aga ma annaks selle piirojale
Kommentaar
-
Algselt postitas jkj Vaata postitustKui ma löön väravale peale ja riivan oma meest, siis värav läheb kirja sellele keda riivasin? Ma saan aru kui kams oleks tahtlikult selle selja sinna pannud, siis poleks probleemi, aga ta jäi löögile ette."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustTeeme nüüd vahet mingil riivekal ja sellel, kui pall muudab kellegist määrava tähtsusega trajektoori. Ilma Kamsita oleks see pall väravast selgelt mööda lennanud.
Kommentaar
-
Algselt postitas markofkin Vaata postitustShatiks nüüd the fak app sel teemal?"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas jkj Vaata postitustKui ma löön väravale peale ja riivan oma meest, siis värav läheb kirja sellele keda riivasin?Newton Heath 1878
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar