Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti vs El Salvador

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas marcello Vaata postitust
    Muig, kas liit on vabandanud oma kalade pärast? Kasvõi iirimaa mängu pileti jama pärast kui mõni klubi jäi soovitud piletitest ilma? Ma isegi ei täna liitu, et järelepärimine esitati, sest ilma kesata poleks seda arvatavasti tehtud. Sinu enda kommentaaridest võis välja lugeda, et ejl on rahul protokolli saabumise puhul ja et nüüd peaks kõik selge olema. Nüüd tuled debiilse jutuga, et ei saanud ju kõigest avalikult kuulutada. Pullikaka! Ilma kesata poleks te sittagi liigutanud on minu arvamus ja kui siiski liigutasite oled sa lihtsalt jobu kes lasi siin jälle igasugu sodi loopida, et pärast targutama tulla kui õige mees sa oled
    M.O.T.T.

Aga Kesa on siiski aumees.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
      M.O.T.T.

Aga Kesa on siiski aumees.
      Ma olen piisavalt aumees, et kesale võimaluse korral õlled teha kuna tal jätkus jonni õiglust nõuda!
      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Jaah, väga hea, et õige mees sai värava kirja. Ja ilusa muide! Omalt poolt sai samuti igast asjatundmatutele selgeks tehtud, et jalgpallis on mõni värav õnnetum, mõni õnnelikum, löö sa siis kukla, tuhara või benji'ga mõnel tuleb isegi käega välja, nagu ajalugu teab.

Nii, et kõik on okas. Lindperelt ja Piirojalt head passid muidugi. Keegi tark on kunagi öelnud, et vutis oleks ka aeg, nagu hokis, söödupunkte lugema hakata. Teinekord teeb söötja suurema töö ära, seda me ju teame kõik.
        Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19 Vaata postitust
          Keegi tark on kunagi öelnud, et vutis oleks ka aeg, nagu hokis, söödupunkte lugema hakata.
          Mõnel pool seda tehaksegi. Inglismaal ja kui ma ei eksi, siis ka Šveitsis lisatakse assistid löödud väravatele.
          "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Teie loogika järgi peaks see värav minema omaväravana kirja http://www.youtube.com/watch?v=g87LPcDPuu0 , ma annaks igal juhul värava piirojale, kuna tema sooritas löögi ja rikošet kamsist ei tohiks talle seda väravat anda

Kommentaar

Algselt postitas jkj Vaata postitust
              Teie loogika järgi peaks see värav minema omaväravana kirja http://www.youtube.com/watch?v=g87LPcDPuu0 , ma annaks igal juhul värava piirojale, kuna tema sooritas löögi ja rikošet kamsist ei tohiks talle seda väravat anda
              Ah, käi persse. Kui sa ei suuda lugeda ja aru saada, siis ma ka ei jõua.
              Üks on viimane ründava meeskonna mängija, kes puutub palli ja saab värava.
              Teine asi on viimane kaitsva meeskonna mängija, mis on sootuks teise loogikaga lähenetav. Muidu oleks 70% väravaid ju väravavahi omaväravad.
              Loll.

Kommentaar

Soovitan see teema rahulikult läbi lugeda ja siis uuesti oma arvamust avaldada!
                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                Ott Järvela

Kommentaar

Kui ma löön väravale peale ja riivan oma meest, siis värav läheb kirja sellele keda riivasin? Ma saan aru kui kams oleks tahtlikult selle selja sinna pannud, siis poleks probleemi, aga ta jäi löögile ette. Tglt mul savi kellele see värav läheb, aga ma annaks selle piirojale

Kommentaar

Kui ma löön väravale peale ja riivan oma meest, siis värav läheb kirja sellele keda riivasin? Ma saan aru kui kams oleks tahtlikult selle selja sinna pannud, siis poleks probleemi, aga ta jäi löögile ette. Tglt mul savi kellele see värav läheb, aga ma annaks selle piirojale
                    Jah, läheb sellele tüübile kirja jah.

Kommentaar

Kui ma löön väravale peale ja riivan oma meest, siis värav läheb kirja sellele keda riivasin? Ma saan aru kui kams oleks tahtlikult selle selja sinna pannud, siis poleks probleemi, aga ta jäi löögile ette.
                      Teeme nüüd vahet mingil riivekal ja sellel, kui pall muudab kellegist määrava tähtsusega trajektoori. Ilma Kamsita oleks see pall väravast selgelt mööda lennanud. Suudad nüüd aru saada? See, kas ta jäi sinna palli ette meelega või kogemata, ei mängi siinkohal mitte mingit rolli.
                      "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas Nahkpea Vaata postitust
                        Teeme nüüd vahet mingil riivekal ja sellel, kui pall muudab kellegist määrava tähtsusega trajektoori. Ilma Kamsita oleks see pall väravast selgelt mööda lennanud.
                        Värav on Kamsi nimel, pikalt ja laialt on siin seletatud selle ümber, Kesa lõi lokku, Serbia näite varal sai ka seletatud ära, miks nii on õiglane. Shatiks nüüd the fak app sel teemal?

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust
                          Shatiks nüüd the fak app sel teemal?
                          Jah, hea mõte. Ega ei jaksagi enam midagi selgitada. Kes aru saada ei taha, see ei saa sellest nagunii aru ka.

Kommentaar

Kui ma löön väravale peale ja riivan oma meest, siis värav läheb kirja sellele keda riivasin?
                            Riivekal ja riivekal on vahe. Žigici näitel muutis see riivekas väga oluliselt palli trajektoori, mõnel teisel juhul aga ehk mõne sentimeetri võrra, misjuhul värav ikkagi lööjale märgitakse.
                            Newton Heath 1878

Kommentaar

Working...
                            X