Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Balti turniir 2012

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Sen Vaata postitust
    Viies Sektor seisab uhkelt D-sektoris, rida 7-9, päris VIP kohad meil seekord
    Kas kuskil staadioniplaani ka näha on? Endal on kohad E sektoris, 8. rida.
    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
      Kas kuskil staadioniplaani ka näha on? Endal on kohad E sektoris, 8. rida.
      Siin eespool see oli juba aga noh paneme veel 1kord:

Kommentaar

Veel asju mida tellida...kohe Tartus ka kõik ja pole transporditasu: http://www.kuumbassein.ee

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
          Veel asju mida tellida...kohe Tartus ka kõik ja pole transporditasu: http://www.kuumbassein.ee
          Ja see broneeritud Flora fännidele Ka teised võivad sauna tulla v.a. levadia, sillamäe fännid. Peale Soome mängu saun staabis kuni pühapäevani.

Kommentaar

Algselt postitas ballack Vaata postitust
            Väike ettepanek, et kui maadmööda (kahekordse bussiga) ei saa sõita siis võiks mööda vett sõita äkki ja laulda: http://www.lodi.ee/index.php/turismigruppidele
            Ma ise ei saa korraldada seda kuna lähen Horvaatiasse-Austriasse aga äkki keegi võtab ette selle? Mingid liinisõidud on ka sellel nagu kodukal kirjas aga millal need on seda pole kirjas Tellimisel on terve lodi 184 EUR/36 inimest ehk siis veidi üle 5,11EUR per kärss. Saab äkki mitu gruppi lausa kokku (kuna mahutab ainult 36 inimest...samas äkki lasevad paar tükki rohkem peale)? See siis juhul kui 1h kestab sõit mis on miinimum tellimise aeg.

... ma olen juba eelmisest nädala lõpust Jõmmuga tegelemas + jõe peal lõbureise korraldav mootorlaev Pegasus. KAhjuks pole nad(Jõmmu) lõplikku head hinnapakkumist ja kinnitust mulle veel saatnud et kas saab pühapäevaks paar sõitu vaid sinisärkidega Emajõe pääl teha. Helistan neile n/v veel üle ja annan siinkohal teada. Üritame Emajõe tagurpidi voolama panna - siis hea vaadata kuidas villavabrik seisma jääb
            RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
              ... ma olen juba eelmisest nädala lõpust Jõmmuga tegelemas + jõe peal lõbureise korraldav mootorlaev Pegasus. KAhjuks pole nad(Jõmmu) lõplikku head hinnapakkumist ja kinnitust mulle veel saatnud et kas saab pühapäevaks paar sõitu vaid sinisärkidega Emajõe pääl teha. Helistan neile n/v veel üle ja annan siinkohal teada. Üritame Emajõe tagurpidi voolama panna - siis hea vaadata kuidas villavabrik seisma jääb
              Neil võib aega minna vastamisega (Jõmmu) kuna osad tegelased sealt tulevad vist Prantsusmaalt tagasi praegu (siseinfo)...Ballack olen.

Kommentaar

..ja ma tean, tänagi rääkisn nendega..hiljemalt esmaspäevaks pidasivad meile hea pakkumise tegema
                RummaBastards!

Kommentaar

Nii, londid. Kui kellelgi on huvi Tamma tribkade asetuse, oma asukoha ja muu vastu, siis sain EJL-i Mihklilt sellise plaani:

Esialgse info kohaselt on fänniplagudele ruumi rõdupiiretel. Mihkel lubas täna veel uurida, kas saab kuhugi mujale ka. Võimalik, et tulevad raja äärde reelingud ka, kuhu saab plagusid riputada. Mis oleks väga bueeno muidugi.

Kommentaar

ToetanTammekat.eu Balti turniiri eel: alloleva lingi taga on mõned mõtted EJL-i Mihkel Uibolehelt + värsked fotod ja video tribüünihoonest ja Tamme spordipargist. Täna kasteti-paigati staadionimuru ja esimene lisatribüün oli peaaegu, et valmis. Enne Balti turniiri käivad muruväljakust aga üle veel võimlejad (Tartu ja Tartumaa võimlemispidu laupäeval) ja kergeraksu-rahvas (Kuldliiga tuleva nädala teisipäeval).

"FOTOD/VIDEO: Tamme staadion Balti turniiri eel"

Kommentaar

Algselt postitas jansa Vaata postitust
                      ..ja ma tean, tänagi rääkisn nendega..hiljemalt esmaspäevaks pidasivad meile hea pakkumise tegema
                      Said pakkumise ? Laeva või lodjasõit oleks laupäeval või mis iganes päeval väga äge jälle midagi uut mida kunagi hea meenutada bussi ja trammisõitude järel .
                      FCF Forever

Kommentaar

Nagu näha siis tribüünid pannakse kusagile kaugustesse aga mitte raja peale . Huvitav mis selle punase kummiga peaks küll juhtuma kui seal paar päeva tribüünid seisaksid . Oi ma vihkan neid kergejõustikustaadione ,kus jalgpalli peab mängima .
                        FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                          Nagu näha siis tribüünid pannakse kusagile kaugustesse aga mitte raja peale . Huvitav mis selle punase kummiga peaks küll juhtuma kui seal paar päeva tribüünid seisaksid . Oi ma vihkan neid kergejõustikustaadione ,kus jalgpalli peab mängima .
                          Nende peal ei tohi isegi kõndida rääkimata mingite rajatiste ehitamisest. Kadriorus on tihti käimisradade peal mingid katted. Nagu näha on lisatribüün isegi jooksurajast üsna kaugel. Silma järgi oma 5m. Kuid hetkel ei ole probleemi, sest kui viimati kontrollisin oli sinna 8 kohta müüdud..

Tamme on üldse kuidagi õnnetu disainiga. Rõdudel on mingid totrad postid mis halvimal juhul võivad isegi värava ära varjata. Mängijate käigu ümber on jaburalt kõrge äär. Liigamängu ajal ei tule sellised asjad välja, kuna vabu kohti mille vahel valida oksendamiseni. Järjekordne spordikauge inimese joonestatud junn.

Kommentaar

Algselt postitas Myrgel Vaata postitust
                            Nende peal ei tohi isegi kõndida rääkimata mingite rajatiste ehitamisest. Kadriorus on tihti käimisradade peal mingid katted. Nagu näha on lisatribüün isegi jooksurajast üsna kaugel. Silma järgi oma 5m. Kuid hetkel ei ole probleemi, sest kui viimati kontrollisin oli sinna 8 kohta müüdud..

Tamme on üldse kuidagi õnnetu disainiga. Rõdudel on mingid totrad postid mis halvimal juhul võivad isegi värava ära varjata. Mängijate käigu ümber on jaburalt kõrge äär. Liigamängu ajal ei tule sellised asjad välja, kuna vabu kohti mille vahel valida oksendamiseni. Järjekordne spordikauge inimese joonestatud junn.
                            Need tribüünid seal vastas peaksid ju vastasfännidele olema.
                            FC Flora

Kommentaar

Algselt postitas Myrgel Vaata postitust

Ma olen seda kogu aeg rääkinud on Tamme ja ka paljud muud meie staadionid on jalgpallivõõrad ja üldse publikuvõõrad ,kuna igast küljest puhub tuul ja sajab vihma sisse .
                              Mis puutub tribüünide täituvusse Balti turniiriks siis võib EJL ennast üles puua , kui need tõesti ei peaks täituma. Reklaami ei leia mitte kusagilt . Kas Tartus on kusagil mõni plakat üleval ?
                              FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                                Kas Tartus on kusagil mõni plakat üleval?
                                Ei ole märganud küll.
                                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Working...
                                X