Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma pakuks lisaks välja ka Ülenurmele laupäeval kella 14se mängu
EMÜ vs Welco Elekter.
Kes kasvõi fänniturniiril viimati käis teab, mis lärmi Welcokad tegid. Nende puhul ma kahtlustan, nad sinna kah kräu üles seavad (Kahju, et nende jaoks vaid võõrsilmäng)
Ma pakuks lisaks välja ka Ülenurmele laupäeval kella 14se mängu
EMÜ vs Welco Elekter.
Kes kasvõi fänniturniiril viimati käis teab, mis lärmi Welcokad tegid. Nende puhul ma kahtlustan, nad sinna kah kräu üles seavad (Kahju, et nende jaoks vaid võõrsilmäng)
+1
"kahjuks võõrsilmäng" oli vast Tundmatu poolt tugevas huumoriprismas öeldud, hääd mittetartlased -- Ülenurme on põhjusmõtteliselt Tartu "Mõigu-Peetriküla", elik linnapiiril ja nii ühistranspordi kui taksoga kiirelt tabatav. See, mis aastalõputurniiril oli, see oli lihtsalt siuke väike köhatus, minge vaadake Electric Legioni päriselt kah!
Jansa, bussimõtte kui ebaefektiivse võid ära unustada, keskendu lodjale. Kui abi vajad, helista!
Pubide koha pealt, ärge nüüd valesti aru saage, kuivõrd valitses küsimus, et kuhu minna -- pakuti variante (Trehv, Big Ben, Raekoja plats) -- siis mõtlesin, et oma Tartu kogemusega logistikas ja heades pubides, suudan aidata, aga jäin ilmselt lolli olukorda, kuivõrd JH oli oma otsustes juba seotud. Minge muidugi Trehvi, sest ega meid, siniseid, nüüd nii palju kah ei kogune, et meid mitmesse ametlikku pubisse jagub. Lihtsalt järgmine kord võiks oma soovitused ja jutud varem ära teha. No offence, välja arvata hõiked sellest, et "Trehvist on hea jalutada Tammele". Mitmele tartlasele te selle jutu maha müüte?
P.S. minu tekst ei olnud ametlik rekordiürituse taotlus üritusel "mitu koma per ruutsentimeeter?", isegi ei mõelnud sellest, ent oli mitteametlikult lähedal poodiumikohale
AiFo loomulikult on endise Tartlasena see läbi huumoriprisma, et võõrsilmäng
Viide Fänniturniirile oli seetõttu, et seda ehk pisut rohkemad teavad, kui muidu kolmanda-neljanda liiga mänge
Lisamärkusena mainiks ära, et Statoili neiu pakkus mulle algul D sektorisse 0 euroseid pileteid, mida tal süsteem lubas müüa, aga mõistus tegi kahtlevaks. Jalkaliit on mingi linnukese jätnud süsteemi jälle panemata?
Trehv on melu tekitamise suhtes muidugi viletsas kohas (kui just lauad-toolid sinna parklasse ei tõsteta), kuid jalgpalli seal toetatakse ja miks mitte vastutasuks neid niimoodi tänada.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Lisamärkusena mainiks ära, et Statoili neiu pakkus mulle algul D sektorisse 0 euroseid pileteid, mida tal süsteem lubas müüa, aga mõistus tegi kahtlevaks. Jalkaliit on mingi linnukese jätnud süsteemi jälle panemata?
Tubli poiz!
Praegu vaatasin Piletilevi onlaini, ei täheldanud küll, et mingit hullu rabamist oleks toimumas. Paanika oli asjatu, tundub.
Nüüd on ilmselt aeg järgmiseks paanikaks neil, kes ikkagi laisad on ja enne mängu läheb suuremat sorti piletinuiamine lahti
3 nädalat ja 1 päev... Tik-tak, tik-tak, tik-tak...
Ma panin ikka täitsa mööda
Sellise tempoga piletimüük jätkub, siis pole lisatribüüne vajagi! Teistmoodi kurb jällegi. Samas pole kusagil välja hõigatud ka, et nüüd läks müük lahti. Mõni aeg tagasi oli vaid nupuke, et kümnendast saab osta. Ehk läheb veel käima.
Eks asi võib ka selles olla, et Lõuna-Eestis pole sellist koondisemängul käimise traditsiooni kah kui pealinnas. Tihedamini peaks seal mänge pidama, siis rada selge..
Reklaami netu...ainult fännid teavad, et lõunapool mängud toimuvad ja millal. Kui oleks mingi reklaam ka siis oleks piletid nagu soojad saiad ma usun...eks see reklaam tuleb ka nädalake enne mängu ma arvan.
Sai ju EJL kommertsosakond uhket täiendust hiljuti. See on tulemus? Võibolla ma olen Kalju, kohati ehk liiga aktiivse turundusosakonna viljadega ära rikutud, aga päris mitte midagi tehes vist ka aeglaseid eestlasi väljakutele ei saa. Eriti kui sa pead võistlust kohas, kus sa pole seda viimased 15a teinud.
Eriti kui sa pead võistlust kohas, kus sa pole seda viimased 15a teinud.
Äkki sellele rõhutaksegi, et kuna pole seal nii kaua mängitud siis saab piletid kärmelt välja müüdud vähese reklaamiga? Vähemalt sellise loogika ma suutsin praegu välja mõelda.
Tartu peaks praegu täituma plakatitega. Kohalik meedia peaks vuti aastasündmust tihedalt kajastama. Kuid kahjuks on suht vaikus sel rindel. Kas tavalised tartlased üldse teavad, et nende linnas saab meie rahvuskoondist naabritega madistamas näha? Minu kõhutunne ütleb, et EJL on endale rohkem ette võtnud kui jaksu on. Kogu aur läheb arvatavasti U19 finaali edukaks korraldamiseks, et saaks 2024 EMi finaali korraldamise poole tüürida. Mingi Balti turniir ja selle turundamine on ilmselt teisejärguline tegevus hetkel.
Kui jalkaliidul jaks otsas, siis võiks fännid õla alla panna. Pakun end vabatahtlikuks.
tegelt suvi hakkab kätte jõudma ja miks üldse kõrtsus passida?
tartus on ju piro plats- ainuke koht, kus võib ennast pildituks juua politsei valvsa pilgu all.+ täpselt raekoja taga, ehk paremat kohta kogunemiseks ei kujuta ette.
Kommentaar