Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Holland (06.09.2013)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas priity Vaata postitust
    Ning lõpetuseks täiendab kõrvalt 7-aastane tütar: "Eesti ju tegelikult võitis, sest Holland lõi värava siis kui aeg oli tegelikult läbi"
    Lapsesuu ei valeta.
    "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Re-live the great Friday night emotions in A.LeCoq as 'Eesti Koondis' is already in Hungary for the next game.

Discover whether it was penalty or not (we have a special picture-analysis as usual on dubious decisions from ref) and the players ratings as for RdS opinion.
      Elagu Eesti (Koondis)!
      Rumori di Spogliatoio - Estonian football in English
      Premium Liiga Clubs News
      Facebook
      Twitter

Kommentaar

Tegin väikse kokkuvõtva asja

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
          This is really nice stuff, congrats! Got shiver myself in watching it.
          Rumori di Spogliatoio - Estonian football in English
          Premium Liiga Clubs News
          Facebook
          Twitter

Kommentaar

Andres Vaheri kommentaar: http://www.ohtuleht.ee/545734

Ott Järvela lugu: http://www.ohtuleht.ee/545676

Kommentaar

Õhtuleht andis mänguks väidetavalt ka erilehe välja, mida tasuta jagati. Kas sellest netiversioon ka olemas on? Vaataks ka, aga ei saanud tööülesannete tõttu staadionil viibida.

Kommentaar

Algselt postitas urmar Vaata postitust
                Õhtuleht andis mänguks väidetavalt ka erilehe välja, mida tasuta jagati. Kas sellest netiversioon ka olemas on? Vaataks ka, aga ei saanud tööülesannete tõttu staadionil viibida.
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Ega kellelgi ei juhtu Hollandi mängu kava üle olema? Kaotasin enda oma äraq...

Kommentaar

Algselt postitas markofkin Vaata postitust

Mul on autos olemas kui tagasi Eestis, siis võin anda.
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Seda reklaamiti kui aegade parimat kava ja sirvida jõudes vist oli ka seda. Aga mängumelus lendas see seljataha pingi alla varju otsima ja kui mäng läbi oli keegi mõõk sinna õlut peale ajanud. Ma maksin veel neiule 1 euri asemel 2 ja ütlesin, et see on vähemalt 2te väärt.
                      Jah, ei ole mul ka seda enam.
                      "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
                      These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Algselt postitas Rein Vaata postitust
                        Mul on autos olemas kui tagasi Eestis, siis võin anda.
                        Tänud Rein, pane kinni. Kaks õlut vabal valikul saad vastu.

Kommentaar

Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
                          Seda reklaamiti kui aegade parimat kava ja sirvida jõudes vist oli ka seda. Aga mängumelus lendas see seljataha pingi alla varju otsima ja kui mäng läbi oli keegi mõõk sinna õlut peale ajanud. Ma maksin veel neiule 1 euri asemel 2 ja ütlesin, et see on vähemalt 2te väärt.
                          Jah, ei ole mul ka seda enam.
                          Ma andsin poisi kätte ja poisil kukkus maha, ei pannud võiduviigiuimas tähele ka enne, kui Viru juures bussist maha astusime.

Õllest veel niipalju, et esimest korda kodumängude ajaloos juhtus mul siuke asi, et mingi till varastas mu õlle ära. Ostsin enne hümnile minekut kaks tükki, et hea rahulikult lutsutada, ei pea poolajal tunglema. Panin väga hoolikalt enda ette toolileeni varju ja esimene oli poole peal, kui märkasin, et teine kadunud. Ümber läinud ei olnud, põrand oli kuiv mis kuiv. Loodan, et uuele omanikule maitses hea, rsk...

Kommentaar

aitäh

Kommentaar

Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
                              Seda reklaamiti kui aegade parimat kava ja sirvida jõudes vist oli ka seda.
                              Kusjuures seda infot omamata jõudsin isegi imestada, et näe, sel korral on isegi midagi lugeda. Kuid olgem ausad, ega eriti pingutada polnud vaja, et parimaks saada. Varem on sisuks olnud ikkagi peamiselt reklaamid.
                              BVB - Vaprus

Kommentaar

Ma andsin poisi kätte ja poisil kukkus maha, ei pannud võiduviigiuimas tähele ka enne, kui Viru juures bussist maha astusime.

Õllest veel niipalju, et esimest korda kodumängude ajaloos juhtus mul siuke asi, et mingi till varastas mu õlle ära. Ostsin enne hümnile minekut kaks tükki, et hea rahulikult lutsutada, ei pea poolajal tunglema. Panin väga hoolikalt enda ette toolileeni varju ja esimene oli poole peal, kui märkasin, et teine kadunud. Ümber läinud ei olnud, põrand oli kuiv mis kuiv. Loodan, et uuele omanikule maitses hea, rsk...
                                No on alles kloune....mina igatahes see ei olnud. Minu õllerest oli pidevalt käigus
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.
                                2.Money talks bullshit(totti) walks.
                                3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                                "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Working...
                                X