Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Discover whether it was penalty or not (we have a special picture-analysis as usual on dubious decisions from ref) and the players ratings as for RdS opinion.
Elagu Eesti (Koondis)!
Õhtuleht andis mänguks väidetavalt ka erilehe välja, mida tasuta jagati. Kas sellest netiversioon ka olemas on? Vaataks ka, aga ei saanud tööülesannete tõttu staadionil viibida.
Õhtuleht andis mänguks väidetavalt ka erilehe välja, mida tasuta jagati. Kas sellest netiversioon ka olemas on? Vaataks ka, aga ei saanud tööülesannete tõttu staadionil viibida.
Ega kellelgi ei juhtu Hollandi mängu kava üle olema? Kaotasin enda oma äraq...
Seda reklaamiti kui aegade parimat kava ja sirvida jõudes vist oli ka seda. Aga mängumelus lendas see seljataha pingi alla varju otsima ja kui mäng läbi oli keegi mõõk sinna õlut peale ajanud. Ma maksin veel neiule 1 euri asemel 2 ja ütlesin, et see on vähemalt 2te väärt.
Jah, ei ole mul ka seda enam.
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Seda reklaamiti kui aegade parimat kava ja sirvida jõudes vist oli ka seda. Aga mängumelus lendas see seljataha pingi alla varju otsima ja kui mäng läbi oli keegi mõõk sinna õlut peale ajanud. Ma maksin veel neiule 1 euri asemel 2 ja ütlesin, et see on vähemalt 2te väärt.
Jah, ei ole mul ka seda enam.
Ma andsin poisi kätte ja poisil kukkus maha, ei pannud võiduviigiuimas tähele ka enne, kui Viru juures bussist maha astusime.
Õllest veel niipalju, et esimest korda kodumängude ajaloos juhtus mul siuke asi, et mingi till varastas mu õlle ära. Ostsin enne hümnile minekut kaks tükki, et hea rahulikult lutsutada, ei pea poolajal tunglema. Panin väga hoolikalt enda ette toolileeni varju ja esimene oli poole peal, kui märkasin, et teine kadunud. Ümber läinud ei olnud, põrand oli kuiv mis kuiv. Loodan, et uuele omanikule maitses hea, rsk...
Seda reklaamiti kui aegade parimat kava ja sirvida jõudes vist oli ka seda.
Kusjuures seda infot omamata jõudsin isegi imestada, et näe, sel korral on isegi midagi lugeda. Kuid olgem ausad, ega eriti pingutada polnud vaja, et parimaks saada. Varem on sisuks olnud ikkagi peamiselt reklaamid.
Ma andsin poisi kätte ja poisil kukkus maha, ei pannud võiduviigiuimas tähele ka enne, kui Viru juures bussist maha astusime.
Õllest veel niipalju, et esimest korda kodumängude ajaloos juhtus mul siuke asi, et mingi till varastas mu õlle ära. Ostsin enne hümnile minekut kaks tükki, et hea rahulikult lutsutada, ei pea poolajal tunglema. Panin väga hoolikalt enda ette toolileeni varju ja esimene oli poole peal, kui märkasin, et teine kadunud. Ümber läinud ei olnud, põrand oli kuiv mis kuiv. Loodan, et uuele omanikule maitses hea, rsk...
No on alles kloune....mina igatahes see ei olnud. Minu õllerest oli pidevalt käigus
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar