Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Valgevene (03.06.2013)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Londak; Jääger, Rähn, Morozov, Kruglov; Puri, Dmitrijev, Vassiljev, Luts; Anier, Viikmäe.

Kommentaar

Võib enamvähem rahul olla. Tahaks uskuda, et Kruglovi alustamisel Teniste asemel oli mingi teatud põhjus.

Kommentaar

Tenistet pole pingilgi vist.
        Guardiola: "If people ask me why I love Barça, I tell them it's like asking me why I love my parents."

Kommentaar

Algselt postitas xavic Vaata postitust
          Tenistet pole pingilgi vist.
          Pole jah. Vahetuses vaid 1 poolkaitsja...

Kommentaar

Laupäevasel treeningul tegi Teniste teistest eraldi füsioga sörgiringe.

Kommentaar

TUND ON JÄÄNUD MÄNGU ALGUSENI!
              Väike meenutus aastast 1996, kui Eesti võitis Valgevenet 1:0.

Kommentaar

Ma ei saa aru, et miks Rüütli sellist puujalga nagu Viikmäe koondisesse kutsus? Ma loodan, et ta järgmistes mängudes kaasa ei tee.

Kommentaar

Kusjuures vist esimene väljakumängija, kes oma lahkumismängus päris tühja ei tiksu ja ka kahevõitlusi võidab. Kristal ja Reim olid rohkem niisama väljalul.

Kommentaar

Oper ja jõur Keskerakonna teemal: http://www.irl.ee/rimo-hunt

Kommentaar

Aaa mul tulevad külmavärinad peale, kui Puri palli saab. Ja mitte heas mõttes!

Kommentaar

Mäng on tegelikult tunduvalt parem kui näiteks Šotimaa vastu. Vähemalt viigi peab ära võtma.

Kommentaar

Algselt postitas Shaq Vaata postitust
                          Aaa mul tulevad külmavärinad peale, kui Puri palli saab. Ja mitte heas mõttes!
                          äkki paned midagi soojemat selga? mu meelest oli Puri esimesel poolajal üks meie parimatest.

Kommentaar

Hehe. Kui tänasel mängul on amdtlikult 3100 ja veidi peale vaatajat, siis tekib küsimus, kust pagana kohast see karikafinaali 3500 välja võluti? Müstika.

Kommentaar

martin vunk keskkaitses hetkel olnud parem kui morozov - palliga enesekindlam ja loeb mängu väga hästi. tulevikus jääger-klavan-vunk-teniste kaitseliin?

kurb muidugi tõdeda kuid meie rahvuskoondise mängude tulemused elavad siiski suurel määral vassiljevi kauglöökidel

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                                Ma ei saa aru, et miks Rüütli sellist puujalga nagu Viikmäe koondisesse kutsus? Ma loodan, et ta järgmistes mängudes kaasa ei tee.
                                Ole selliste naljadega ettevaatlik, see on juba ära tõestatud, et mitmed kaasfoorumlased ei taba seda ära.
                                Newton Heath 1878

Kommentaar

Working...
                                X