Wingback, miks peaks olema eesmärgiks võimalikult paljude mängijate mängitamine? Seda eriti veel koondisetasemel. See toob rohkem kahju kui kasu. Ma saan aru, kui Eesti-sugune jalgpallikoondis vahetab sõprusmängude jaoks 1, 2 või noh, maksimum 3 mängijat võrreldes tavapõhikoosseisuga, siis saab ju pildi, kas asi läheb paremaks või mitte. Aga kui sa mängitad selliseid mängijaid, kes elusees ei suuda taset välja mängida, siis on midagi ikka väga mäda. Sõprusmängud peaks ikka olema koondise parendamiseks, mitte igasuguste tegelaste mängitamiseks, kellele ja kellest pole sellest ka mittemingit kasu.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Kõrgõzstan (11.06.2013)
Collapse
X
-
Mõtle nüüd uuesti ja analüüsi, kas need mehed, kes väljakul käisid, ei oleks valikmängude raames üldse valikus (pingi-varus)? Oleksid küll.Algselt postitas Fouree Vaata postitustWingback, miks peaks olema eesmärgiks võimalikult paljude mängijate mängitamine? Seda eriti veel koondisetasemel. See toob rohkem kahju kui kasu. Ma saan aru, kui Eesti-sugune jalgpallikoondis vahetab sõprusmängude jaoks 1, 2 või noh, maksimum 3 mängijat võrreldes tavapõhikoosseisuga, siis saab ju pildi, kas asi läheb paremaks või mitte. Aga kui sa mängitad selliseid mängijaid, kes elusees ei suuda taset välja mängida, siis on midagi ikka väga mäda. Sõprusmängud peaks ikka olema koondise parendamiseks, mitte igasuguste tegelaste mängitamiseks, kellele ja kellest pole sellest ka mittemingit kasu.
Kommentaar
-
Mis silma jäi eile ja kommentaaridele lisaks:
- Ründajate portsule lisaks veel Ahi ka. Et siis ikka tahaks Ojamaad esiründajana näha kellegi suure ja osavaga paaris, Ahju või Anieriga. Anier on ikka varem ka tubli olnud, täitsa korralikke liigutusi teeb sellise suurema ründaja kohta. Vosko näiteks ei tee. Ja no Zenjov ning ehk paranedes ka saag on sellised kiire+rabeleja vahetus kenasti olemas. Zenjovil vist ikkagi mängupraktika selline puudulik? Üks poolelt väljakult otsajooneni tehtud spurt võttis ikka silmnähtavalt jala pehmeks poisil.
- Kink ning nüüd ka Ojamaa suudavad meil ainukesena vastasest mööda mängida.
- Vasakul äärel on ikka Luts ka päris terav. Puri ikka pigem selline kaitsev äärepoolik, heal juhul annab ruttu tsenderduse, kaitsjat üle õnnestub mängida harva.
- Peaks proovima rohkem mängida palli nagu tehti see edukas valiktsükkel, lükati söötu ja vallati palli ka näiteks balkanlaste vastu. Nüüd isegi T&T ning tsumekkide vastu lasti mõnuga pikka palli, kuigi ega Lindpere ning Mošnikov seda palli liiga agaralt keskel ka küsimas ei käinud (nende ülesanne võiks ju mängu ehitamine olla?).
- F Liivak ei mänginud U21 kuna on sitt või ei viitsinud tulla või midagi kolmandat?
Kommentaar
-
ära ilmaaegu trolli,Algselt postitas Fouree Vaata postitustMa saan aru, kui Eesti-sugune jalgpallikoondis vahetab sõprusmängude jaoks 1, 2 või noh, maksimum 3 mängijat
kitsas kandepind toob kahju, mitte kasu
kui Zenjov juhtub vigane olema, peab olema keegi, kes teda seni algkoosseisus asendab
ja kellel selleks ajaks on koondise kogemust, 35-ne vigane Opi seda enam teha ei jaksa
no kui "taset välja ei mängi", siis pole midagi teha, lihtsalt kaotadkui sa mängitad selliseid mängijaid, kes elusees ei suuda taset välja mängida, siis on midagi ikka väga mäda.
või teed Andorraga viigi nagu U21 koondis (staarid meistriliigast, mis pidavat olema "championshipi tasemel")GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Aga kuulge, kas ma olen siin ainus, kes arvab, et viga on äkki härra Vestis, kelle pärast meie koondis peab nii palju mõtetuid sõprusmänge, kus Rüütli ei saagi kõiki põhimehi kasutada ja kui on juba kolm mängu, siis arvata võib, et peab ju koosseisuga roteerima ka. Pean silmas just eriti eelmist aastat, kui me läksime mingi x koosseisuga EMiks valmistuva Ukraina vastu. Mis mõte oli Prantsusmaa mängul? Et olla esimene riik, kes on kõikide Euroopa riikidega mänginud? Mis mõte on sõprusmängul, mille me niikuinii kaotame.Guardiola: "If people ask me why I love Barça, I tell them it's like asking me why I love my parents."
Kommentaar
-
Temal on U-21 koondiseni ikka aega veel, ikkagi 96. sündinud ju. Paar aastat veel, ta pole ju U-21 kandideerinudki.Algselt postitas Nurmekas Vaata postitustMis silma jäi eile ja kommentaaridele lisaks:
- F Liivak ei mänginud U21 kuna on sitt või ei viitsinud tulla või midagi kolmandat?
Kommentaar
-
heh kui see on "viga" et meil koondisel palju mänge on võimalik pidada ja et ka prantslased meiega omal vabal tahtel mängida tahtsid ja jäku sai omal nähal kogeda KUI kiire mees on ikkagi Ribery... no ma ei tea.Algselt postitas xavic Vaata postitustAga kuulge, kas ma olen siin ainus, kes arvab, et viga on äkki härra Vestis, kelle pärast meie koondis peab nii palju mõtetuid sõprusmänge, kus Rüütli ei saagi kõiki põhimehi kasutada ja kui on juba kolm mängu, siis arvata võib, et peab ju koosseisuga roteerima ka. Pean silmas just eriti eelmist aastat, kui me läksime mingi x koosseisuga EMiks valmistuva Ukraina vastu. Mis mõte oli Prantsusmaa mängul? Et olla esimene riik, kes on kõikide Euroopa riikidega mänginud? Mis mõte on sõprusmängul, mille me niikuinii kaotame.
või võime ju muidugi teha läti-leeduga ja kord 5 aasta takka andorra ja islandiga mõne mängu lisaks. aga vaevalt see enamikku jalkafänne päriselt rahuldaks.Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
ma soovitaks veel allveekabet kahAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOeh. Minge vaadake kiikingut. Ainult head emotsioonid. Või siis naistekandmist. Alati eestlased võidavad.
Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Algselt postitas Nurmekas Vaata postitustMis silma jäi eile ja kommentaaridele lisaks:
- Ründajate portsule lisaks veel AHI ka.
EI!
Kommentaar
-
Järvelaga 100% nõus! http://www.ohtuleht.ee/blogid/spordiblogi/5696
Tõesti tekib selline tunne, et Rüütli on liiga kaua sellel soojal kohal olnudMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar