Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Kõrgõzstan (11.06.2013)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Wingback, miks peaks olema eesmärgiks võimalikult paljude mängijate mängitamine? Seda eriti veel koondisetasemel. See toob rohkem kahju kui kasu. Ma saan aru, kui Eesti-sugune jalgpallikoondis vahetab sõprusmängude jaoks 1, 2 või noh, maksimum 3 mängijat võrreldes tavapõhikoosseisuga, siis saab ju pildi, kas asi läheb paremaks või mitte. Aga kui sa mängitad selliseid mängijaid, kes elusees ei suuda taset välja mängida, siis on midagi ikka väga mäda. Sõprusmängud peaks ikka olema koondise parendamiseks, mitte igasuguste tegelaste mängitamiseks, kellele ja kellest pole sellest ka mittemingit kasu.

Kommentaar

Ma ei viitsi siin jaurata, aga tuletaks meelde et täiskasvannute mängude kõrval olid u21 ja u23 mängud, siis ju loogiline et Rüütel neid nii või teisiti kasutada ei saanud.
      Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Algselt postitas Fouree Vaata postitust
        Wingback, miks peaks olema eesmärgiks võimalikult paljude mängijate mängitamine? Seda eriti veel koondisetasemel. See toob rohkem kahju kui kasu. Ma saan aru, kui Eesti-sugune jalgpallikoondis vahetab sõprusmängude jaoks 1, 2 või noh, maksimum 3 mängijat võrreldes tavapõhikoosseisuga, siis saab ju pildi, kas asi läheb paremaks või mitte. Aga kui sa mängitad selliseid mängijaid, kes elusees ei suuda taset välja mängida, siis on midagi ikka väga mäda. Sõprusmängud peaks ikka olema koondise parendamiseks, mitte igasuguste tegelaste mängitamiseks, kellele ja kellest pole sellest ka mittemingit kasu.
        Mõtle nüüd uuesti ja analüüsi, kas need mehed, kes väljakul käisid, ei oleks valikmängude raames üldse valikus (pingi-varus)? Oleksid küll.

Kommentaar

Mis silma jäi eile ja kommentaaridele lisaks:

- Ründajate portsule lisaks veel Ahi ka. Et siis ikka tahaks Ojamaad esiründajana näha kellegi suure ja osavaga paaris, Ahju või Anieriga. Anier on ikka varem ka tubli olnud, täitsa korralikke liigutusi teeb sellise suurema ründaja kohta. Vosko näiteks ei tee. Ja no Zenjov ning ehk paranedes ka saag on sellised kiire+rabeleja vahetus kenasti olemas. Zenjovil vist ikkagi mängupraktika selline puudulik? Üks poolelt väljakult otsajooneni tehtud spurt võttis ikka silmnähtavalt jala pehmeks poisil.

- Kink ning nüüd ka Ojamaa suudavad meil ainukesena vastasest mööda mängida.

- Vasakul äärel on ikka Luts ka päris terav. Puri ikka pigem selline kaitsev äärepoolik, heal juhul annab ruttu tsenderduse, kaitsjat üle õnnestub mängida harva.

- Peaks proovima rohkem mängida palli nagu tehti see edukas valiktsükkel, lükati söötu ja vallati palli ka näiteks balkanlaste vastu. Nüüd isegi T&T ning tsumekkide vastu lasti mõnuga pikka palli, kuigi ega Lindpere ning Mošnikov seda palli liiga agaralt keskel ka küsimas ei käinud (nende ülesanne võiks ju mängu ehitamine olla?).

- F Liivak ei mänginud U21 kuna on sitt või ei viitsinud tulla või midagi kolmandat?

Kommentaar

Algselt postitas Fouree Vaata postitust
            Ma saan aru, kui Eesti-sugune jalgpallikoondis vahetab sõprusmängude jaoks 1, 2 või noh, maksimum 3 mängijat
            ära ilmaaegu trolli,
            kitsas kandepind toob kahju, mitte kasu

kui Zenjov juhtub vigane olema, peab olema keegi, kes teda seni algkoosseisus asendab
            ja kellel selleks ajaks on koondise kogemust, 35-ne vigane Opi seda enam teha ei jaksa

kui sa mängitad selliseid mängijaid, kes elusees ei suuda taset välja mängida, siis on midagi ikka väga mäda.
            no kui "taset välja ei mängi", siis pole midagi teha, lihtsalt kaotad
            või teed Andorraga viigi nagu U21 koondis (staarid meistriliigast, mis pidavat olema "championshipi tasemel")
            GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
            GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
            (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Aga kuulge, kas ma olen siin ainus, kes arvab, et viga on äkki härra Vestis, kelle pärast meie koondis peab nii palju mõtetuid sõprusmänge, kus Rüütli ei saagi kõiki põhimehi kasutada ja kui on juba kolm mängu, siis arvata võib, et peab ju koosseisuga roteerima ka. Pean silmas just eriti eelmist aastat, kui me läksime mingi x koosseisuga EMiks valmistuva Ukraina vastu. Mis mõte oli Prantsusmaa mängul? Et olla esimene riik, kes on kõikide Euroopa riikidega mänginud? Mis mõte on sõprusmängul, mille me niikuinii kaotame.
              Guardiola: "If people ask me why I love Barça, I tell them it's like asking me why I love my parents."

Kommentaar

Algselt postitas Nurmekas Vaata postitust

- F Liivak ei mänginud U21 kuna on sitt või ei viitsinud tulla või midagi kolmandat?
                Temal on U-21 koondiseni ikka aega veel, ikkagi 96. sündinud ju. Paar aastat veel, ta pole ju U-21 kandideerinudki.

Kommentaar

Algselt postitas xavic Vaata postitust
                  Aga kuulge, kas ma olen siin ainus, kes arvab, et viga on äkki härra Vestis, kelle pärast meie koondis peab nii palju mõtetuid sõprusmänge, kus Rüütli ei saagi kõiki põhimehi kasutada ja kui on juba kolm mängu, siis arvata võib, et peab ju koosseisuga roteerima ka. Pean silmas just eriti eelmist aastat, kui me läksime mingi x koosseisuga EMiks valmistuva Ukraina vastu. Mis mõte oli Prantsusmaa mängul? Et olla esimene riik, kes on kõikide Euroopa riikidega mänginud? Mis mõte on sõprusmängul, mille me niikuinii kaotame.
                  heh kui see on "viga" et meil koondisel palju mänge on võimalik pidada ja et ka prantslased meiega omal vabal tahtel mängida tahtsid ja jäku sai omal nähal kogeda KUI kiire mees on ikkagi Ribery... no ma ei tea.

või võime ju muidugi teha läti-leeduga ja kord 5 aasta takka andorra ja islandiga mõne mängu lisaks. aga vaevalt see enamikku jalkafänne päriselt rahuldaks.
                  Seisan üksi mere ääres
                  jalas kollased sandaalid
                  valged, merevahust sääred
                  hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Oeh. Minge vaadake kiikingut. Ainult head emotsioonid. Või siis naistekandmist. Alati eestlased võidavad.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                      Oeh. Minge vaadake kiikingut. Ainult head emotsioonid. Või siis naistekandmist. Alati eestlased võidavad.
                      ma soovitaks veel allveekabet kah
                      Seisan üksi mere ääres
                      jalas kollased sandaalid
                      valged, merevahust sääred
                      hüüan: "Elagu skandaalid!"

Kommentaar

Algselt postitas Nurmekas Vaata postitust

- Ründajate portsule lisaks veel AHI ka.

EI!

Kommentaar

Jah.. Ahi on puudu.. ahi vosko ette kahekesi.. vot see oleks ülim.. kaks suurt jõmmi , kõik kardaks Eesti ründeduot!

Kommentaar

rüütli jutt täna etv spordiuudistes oli küll ikka nii mage. mis kuradi ei kerkinud esile uusi mehi?! kuidas saabki kerkida, kui pole kohalgi uusi mehi. okoo 1 oli, aga see 27 aastat vana ja mänginud minimaalselt meistriliigatki. johhaidii

Kommentaar

Voskobolnikov järjekordses mängus...

Kommentaar

Järvelaga 100% nõus! http://www.ohtuleht.ee/blogid/spordiblogi/5696

Tõesti tekib selline tunne, et Rüütli on liiga kaua sellel soojal kohal olnud
                                Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                                Ott Järvela

Kommentaar

Working...
                                X