Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Katar - Eesti 27.12.2014

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ausalt öeldes ei tekita see mäng mitte mingisuguseid emotsioone. Pool meeskonda on täielikud õlid kes ei saa mitte millegagi hakkama. Bärengrub, Lepistu ja Zenjov välja vahetada.

Kommentaar

Kamoon, kaptenist keskkaitsja laseb veereva palli enda jala alt läbi, mille tagajärjel pääseb ründaja 1vs1 olukorda. Ründeosakonnas on pilt isegi päris aktsepteeritav

Kommentaar

Nooh, vormitippu praeguseks ajastav Katar on niiehknaa raske vastane. Poisid on ka enamjaolt koduliiga pealt tulnud, mis ka ei käi. Noori ei maksaks ka kohe maatasa teha. Said ilusa aastavahetusreisi ja koondisemängu nuusutada. Mis seal ikka.

Kommentaar

Mehhaka lämin võtab minu arust suhteliselt ammendavalt kokku selle, miks mittejalgpallihuvilised keskmist jalkafänni sageli idioodiks peavad.
          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Päris selge on, et meie kaitse väga hästi kokku ei mängi.. ent ründefaas (kui resultatiivsus korraks välja jätta) on isegi täitsa normaalne. Võib-olla Katari kaitse lihtsalt aitab kaasa...

Kommentaar

Kaitse on tõepoolest kohutav ja no mõned mehed läksid sinna ainult kohvile.

Kommentaar

Jee, kommentaator kasutas sõna "sumbuurne"!

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                  Mehhaka lämin võtab minu arust suhteliselt ammendavalt kokku selle, miks mittejalgpallihuvilised keskmist jalkafänni sageli idioodiks peavad.
                  lol, esimese poolaega ei näinud, kuid see on ju õudukas. minu rõõm, et ma head championshipi jalkat mingi paar-kolm korda aastas näen, muidu oleks täismasekas.
                  When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Ma ju ei rääkinudki sellest, et mängupilt sitt poleks. Aga küllap said tegelikult isegi aru.

Keskkaitsjad täielik õudus, Bärengrubi pole ma isegi Kalju eest kunagi varem näinud nii halvasti mängimas ja Artjunini kui A-koondise materjali võib viimase aasta esituste põhjal suht tükiks ajaks vist küll maha kanda. Annaks jumal, et Morozov jälle mänguaja ja vormi leiaks, muidu läheb seal liinis päris halvaks see asi. Noh ja rünnak oli iseenesest talutav, kui ei oleks klassikalisi "viie meetri pealt viis meetrit üle" ägedaid lõpetamisi. Muus osas isegi täitsa okei...

Ehk et noh, enamjaolt suht kogenematud ja kokku mängimata ning pmtslt ilma mängupraktikata koduliiga mehed meeskonna vastu, kes valmistub oluliseks turniiriks ja on lükanud oktoobris-novembris järjest üheksa koondisemängu, lisaks koduliiga käimas ka. Töö tellija materjalist ja suht mõttetu räusata, et keegi nüüd Soome peaks minema kipsipanijaks. Minu meelest rohkem oma viga, kui kellelgi lootused kuskil taevas olid. Füüsisega joosti esimesel poolajal üle lihtsalt ja oligi tehtud.
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Mind huvitaks mehhaka asemel pigem need djüüdid, kes käivad näiteks Postimehe ja Delfi kommentaariumis selliste kaotuste ajal jauramas. Et kes nad on? Miks nad üldse kirjutada ei oska? Ja miks neil suvaline jaur niimoodi kikki ajab?

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                        Mind huvitaks mehhaka asemel pigem need djüüdid, kes käivad näiteks Postimehe ja Delfi kommentaariumis selliste kaotuste ajal jauramas. Et kes nad on? Miks nad üldse kirjutada ei oska? Ja miks neil suvaline jaur niimoodi kikki ajab?

Kommentaar

Kas võtame see mäng tõesti nii tõsiselt?
                          Ma küll ei võtaks. Kahjuks ainult statistika jaoks keeras asjad veidi persse sest siiamani väravate vahe oli -1 (viimane kord oli 2000) ja nüüd tõusis -4.
                          Aga mis ikka.
                          Rumori di Spogliatoio - Estonian football in English
                          Premium Liiga Clubs News
                          Facebook
                          Twitter

Kommentaar

Soome oli liialdus võibolla aga no jällegi minuarust rootslase poolt vale algkooseis ja pool kooseisust käivad stabiilselt kohal koguaeg vist tasuta hotelli ja tripi pärast. Ma arvan, et on õigus olla pahane kui mängivad sitasti. Bärengrubi mängitamine on päris koomiline juba. Aga rahu pojad ükskord me võidame niikuinii(MM).

Kommentaar

kui selline mäng võiks anda võimaluse noorematele ja osadele natuke vanematele meestele võimaluse näidata et väärivad kohta koondises, siis selle mängu põhjal suutsid mitmed aga vastupidist tõestada ja neid nii pea koondise särgis näha ei sooviks.

Kommentaar

22.12.2010
                                KATAR - EESTI 2:0 (1:0)

Eesti: 22-Artur Kotenko, 2-Tihhon Šišov, 4-Igor Morozov, 5-Karl Palatu, 6-Aleksandr Dmitrijev, 8-Vladimir Voskoboinikov (57. 18-Sander Post), 9-Rauno Alliku (46. 10-Oliver Konsa), 11-Andres Oper, 13-Martin Vunk, 14-Alo Dupikov (46. 7-Sergei Mošnikov), 16-Markus Jürgenson.
                                Varus: 1-Pavel Londak, 12-Marko Meerits, 3-Andrei Stepanov, 7-Sergei Mošnikov, 10-Oliver Konsa, 15-Ats Purje, 18-Sander Post, 19-Siim Luts.

Tr. Tarmo Rüütli :"Füüsiline seisund pani asjale oma pitseri. Neil on paari nädala pärast tulemas tippturniir, milleks nad on piisavalt kaua valmistanud, nii et siin pole midagi rääkida - tühja kummiga on raske selliste võistkondade vastu mängida."

27.12.2014
                                KATAR - EESTI 3:0 (3:0)

Eesti: 1-Marko Meerits, 5-Markus Jürgenson, 3-Alo Bärengrub, 21-Artjom Artjunin (85. 4-Vladimir Avilov), 22-Artur Pikk, 13-Brent Lepistu (46. 17-Andreas Raudsepp), 6-Ilja Antonov, 7-Igor Subbotin (75. 11-Frank Liivak), 16-Sergei Mošnikov (46-20-Gert Kams), 10-Sergei Zenjov (65. 23-Rauno Alliku), 9-Ingemar Teever (46. 8-Hannes Anier).
                                Varus: 12-Matvei Igonen, 23-Rauno Alliku, 17-Andreas Raudsepp, 4-Vladimir Avilov, 8-Hannes Anier, 20-Gert Kams, 11-Frank Liivak.

Tr. Magnus Pehrsson :"Esimene poolaeg näitas selgelt, et meie mängijad alustasid just hooaja ettevalmistusega ning vastased valmistuvad täie tõsidusega Aasia meistrivõistlusteks. Vastaste üleminek kaitselt rünnakule oli palju kiirem ja nii nad meile oma väravad lõidki"

Kaks treenerit, sisuliselt sama jutt.
                                Kusjuures Rüütlil oli kasutada täpselt niipalju rohkem põhimehi, et saada lutti ühe värava võrra väiksema tulemusega.

Kommentaar

Working...
                                X