Esimest korda olen soccerneti ja Õhtulehe hinnangutega nõus,et eilse mängu parimaid on Aleksander Dmitrijev,kes tõesti tegi viimaste aastate oma parima mängu!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - San Marino 14.06.2015
Collapse
X
-
+1Algselt postitas eika Vaata postitustLihtsalt huvi pärast- mitu väravat Zenjov lööma pidanuks, et ta sooritus nagu enamvähem okei olnuks? 3? 4? 6?
Uskumatu ving Zenjovi pihta.
Mees tegi täpselt seda, mida ründaja tegema pidi - oli õigel ajal õiges kohas ja koksas kaks tükki esimese puutega ära.
Mida te tahate ? Et kõik jookseks ennast ninali, aga keegi ühtegi väravat ei lööks ?
Või peavad olema kõik rabona-stiilis äärevahetused ja pidev tippkiirusel jooksmine (sh vastase nurgalöögi ajal ja pärast skoorimist keskringi jooksmine), 10st vastasest mööda triblamine, siis järgi ootamine ja uuesti mööda triblamine?
Kommentaar
-
kuidas see pohlaku lause kõlaski, et eestile on vaja ülesandele keskendunud mängijadAlgselt postitas bubbles Vaata postitustKaks mängu parimat olid just need kes hümni kaasa ei laulnud.
Seisan üksi mere ääres
jalas kollased sandaalid
valged, merevahust sääred
hüüan: "Elagu skandaalid!"
Kommentaar
-
Ühe Kallaste söödu lõi sisse ka, aga see oli selline veitsa koba kaitsja ennetamine. Janoh, sisuliselt ühest läbijooksust pidanuks saama pendla ja vastane punase ning muidu ühe värava lõi veel, aga see oli ka rohkem selline juhuslik kaitse taha vabaks jooksmine ja vabaks jäämine. Igaüks saaks sellega ju hakkama. Aga, kurat, 2 korda lõi mööda ja mitu läbisöötu ei jõudnud kohale. Valus tropp ikka. Loodetavasti järgmine kord on Ojamaa platsil, kui see rootslane jälle näkku muidugi ei pane.Algselt postitas Pikolo Vaata postitustMa räägin ainult seda mida nägin, kuna väljak on lai, nagu sa tead? Minu äärde jäi ainult Zenjov, sinna juurde tõusis vahest Kallaste. Oli see ülelöök, üks mööda. Korduvalt tuli läbilööke, aga mitu magas ta maha. Tundub lihtsalt, et selle ääre mängutunnetus väga ei ühti.
Kommentaar
-
Mingi härra elas minu taga mängu lõpus häälekalt kaasa, et jumala eest rohkem ei löödaks, oli panus 2:0 peal. Väike sadistlik soov tekkis kuulata mis sealt suust tuleks, kui ikka 3:0 ka ära tuleks aga noh, läks siis nii.Algselt postitas marcello Vaata postitustMa tean päris mitut inimest kes kitsekülas üles kasvanud ja kes seda kohta ka nii kutsuvad, ka staadionit! Ise elu esimesed 12 aastat lillekülas elanud ja ka seal kitseküla poiste vastu "hoovivutti" tagunud. Kitsekarjuseks ei kutsunud me kedagi. Seega väga veider ja kohatu iroonia jälle sinu poolt...
Mis mängu puutub siis zenjovi koha pealt täiesti nõus. Ja miks vahetusi varem ei tehtud? Näha oli, et mitmel juba rihm maas oli seda müüri lõhkudes.
Nii Eesti kui Ukraina olid händikäpiga -2,5 pandud olybetis. Armin lisas kolmeka minu panusele aga sittagi
Mis Kitsekülasse puutub, siis koha nimi just nõnda kõlab. Ise kasutan ka üpris tihti seda vairanti.BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Zenjoviga on täpselt see lugu, et eilse põhjal küll meest kritiseerida ei saa. Kui keegi lööb Eesti koondises kaks väravat ja mängib välja olukorra, kus iga normaalne kohtunik oleks penalti andnud, siis ei saa meest kritiseerida. AGA jätkuvalt. Ka eile oli Zenjovi mängus asju, mis on murettekitavad. Nimelt on Zenjovi esimene puude ikka totaalne oksakoht. Ühesõnaga sitt mis sitt.
Mees lõi väravad eile olukordades, mida koondis enamasti klassiga vastaste vastu ei tekita. Mõlemad olukorrad olid sellised, kus korralikuma tasemega kaitsja poleks lubanud löögini jõuda. Krediit Zenjovile muidugi, et need ära lõi. Aga samas kaks olukorda, millega enamasti vastaste väravat ohustab (väravavahist/postist tagasi põrganud pall + kaitseliini taha antud läbisööt) käkkis mees oma ülimalt sita puutega totaalselt ära. Isegi kui suluseis oligi, siis peaks sealt raami panema.
Eile oli lihtsalt Eestil tavatult palju võimalusi, millest kaks lõi õnneks ära. Reeglina tekib aga üldse ainult paar võimalust mängu jooksul ja minul pole jätkuvalt usku, et Zenjov on mees, kes need suudaks ära lüüa. Ka eelnevad mängud on näidanud, et enamus läbisööte ja seinasööte käkib ta oksakohaga ära. Loodetavasti nüüd tuli enesekindluse laks ja vorm läheb ka tehnilises mõttes üles.
Aga ärge imestage kui Zenjov näiteks Šveitsi vastu ainukese Eesti võimaluse sita puute pärast ära rikub. Eilne mäng polnud esimene, kus ta otsustaval hetkel halba puudet näitab ning kindlasti pole see ka viimane.
Kommentaar
-
Kui nemad ei komista, siis meil pole variantigi. Sveitši enam ei püüa, mis polekski ka reaalne.
Sloveenia on pärast kaotus meile aga väga hästi mänginud, nii Inglismaa kui Sveitšiga.
Neil on jäänud kaks nö kohustusliku võiduga mängu San Marino ja Leeduga. Lisaks mäng kodus Eestiga ning võõrsil Sveitšiga.
Meil tekivad šansid siis, kui võidame Leedut ja Sloveeniat ning Sloveenid komistavad Leedu vastu ega üllata võõrsil Sveitšit.
Ehk järelejäänud mängudest peame meie saama min 6 punkti ning Sloveenid ainult! 3 punkti (võit Marino üle). Sloveenid ei tohi sealjuures lisaks saada ka viigipunkte. Võrdsete punktide korral on Sloveenidel edu.
Eelmisel EM valiksarjas aitas meid Serbide väga ebastabiilne mäng, meeskonnas valises tol ajal neil halb kliima jne.
Sloveenid on aga hoos- 12 väravat löödud, meie 3. Head mängud nii Inglismaa kui Sveitši vastu.[/QUOTE]
..ei tea mis loom see Sveitš muidu on ja kas ta on söödav ka ?RummaBastards!
Kommentaar
-
Samad mõtted tekkisid ka endal mängu ajal ja peale seda. Kuigi jah, iseenesest on väga veider kritiseerida meest, kes mõlemad väravad lõi.Zenjoviga on täpselt see lugu, et eilse põhjal küll meest kritiseerida ei saa. Kui keegi lööb Eesti koondises kaks väravat ja mängib välja olukorra, kus iga normaalne kohtunik oleks penalti andnud, siis ei saa meest kritiseerida. AGA jätkuvalt. Ka eile oli Zenjovi mängus asju, mis on murettekitavad. Nimelt on Zenjovi esimene puude ikka totaalne oksakoht. Ühesõnaga sitt mis sitt.
Mees lõi väravad eile olukordades, mida koondis enamasti klassiga vastaste vastu ei tekita. Mõlemad olukorrad olid sellised, kus korralikuma tasemega kaitsja poleks lubanud löögini jõuda. Krediit Zenjovile muidugi, et need ära lõi. Aga samas kaks olukorda, millega enamasti vastaste väravat ohustab (väravavahist/postist tagasi põrganud pall + kaitseliini taha antud läbisööt) käkkis mees oma ülimalt sita puutega totaalselt ära. Isegi kui suluseis oligi, siis peaks sealt raami panema.
Kommentaar
-
Kiita tuleb alati neid mehi, kes kunagi ära ei löö ehk need mehed kes koondisesse ei saa.
Nagu näiteks palavalt armastatud Ojamaa. Minu arust kui ründaja ära lööb, siis koondise fännina on mul kama kaks, kas ta lõi need perssega või ilma. Liiatigi pole meil nagunii võtta kihvti ründajat hetkel, nagu vanasti oli Zelinski või Oper.
Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustZenjoviga on täpselt see lugu, et eilse põhjal küll meest kritiseerida ei saa. Kui keegi lööb Eesti koondises kaks väravat ja mängib välja olukorra, kus iga normaalne kohtunik oleks penalti andnud, siis ei saa meest kritiseerida. AGA jätkuvalt. Ka eile oli Zenjovi mängus asju, mis on murettekitavad. Nimelt on Zenjovi esimene puude ikka totaalne oksakoht. Ühesõnaga sitt mis sitt.
Eile oli lihtsalt Eestil tavatult palju võimalusi, millest kaks lõi õnneks ära. Reeglina tekib aga üldse ainult paar võimalust mängu jooksul ja minul pole jätkuvalt usku, et Zenjov on mees, kes need suudaks ära lüüa. Ka eelnevad mängud on näidanud, et enamus läbisööte ja seinasööte käkib ta oksakohaga ära. Loodetavasti nüüd tuli enesekindluse laks ja vorm läheb ka tehnilises mõttes üles.
Aga ärge imestage kui Zenjov näiteks Šveitsi vastu ainukese Eesti võimaluse sita puute pärast ära rikub. Eilne mäng polnud esimene, kus ta otsustaval hetkel halba puudet näitab ning kindlasti pole see ka viimane.Zenjov* on juba löönud sama palju valikmänguväravaid** kui kihvt ründaja Zelinski terve karjääri jooksul ehk kuus. Okei, väga meelevaldne võrdlus, sest 90ndatel ja nullnullindatel oli koondis sitt, mis sitt, aga koondislaste saldod valikmängudes 26-aastasena (jup, Zenjov sai just juba 26, sellal kui übertalent Ojamaa on alles 24):Algselt postitas Matis Vaata postitustKiita tuleb alati neid mehi, kes kunagi ära ei löö ehk need mehed kes koondisesse ei saa.
Nagu näiteks palavalt armastatud Ojamaa. Minu arust kui ründaja ära lööb, siis koondise fännina on mul kama kaks, kas ta lõi need perssega või ilma. Liiatigi pole meil nagunii võtta kihvti ründajat hetkel, nagu vanasti oli Zelinski või Oper.
Zenjov 26 mängu (15 starti), 6 väravat
Oper: 30 mängu (29 starti), 6 väravat
Zelinski: 18 mängu (16 starti), 1 värav
Ja siis meie teiste, hetkel veel 24a ründajate hetkesaldo
Ojamaa: 12 mängu (6 starti), 0 väravat
Anier: 9 mängu (7 starti), 1 värav
Sesmõttes, ma ei tea, Zenjovi oksakoht on sitt, mis sitt, raiskab tohutult või midaiganes, aga teisalt on ta sisuliselt ainus mees Kostja kõrval, kes viimastes tsüklites (peale Operi vanaks jäämist) midagigi löönud on.***
* mainin kohe ära, et ma olen Zenjovi teemal vist sama fullretardi minev nagu ülejäänud Eesti koondise fännid on Ojamaa osas, sest mulle on alati staadionilt räigelt meeldinud kuidas Zenjov 90 minutit otsib sööte kaitseliini taha, tõmbab pidevate jooksudega kaitseliini sassi ja on üleüldse ainus ründaja, kes peale Operit on tõsiselt ründaja moodi
** jep, valikmänguväravaid. mind tõesti väga ei koti, kui keegi kuskil sõpakas indoneesiale või andoralle väravaid taob.
*** viimase nelja tsükli saldo: Kostja 10, Zenjov 6, Oper, Piiroja, Purje ja keegi veel 2, ülejäänud 1
Kommentaar
-
Mind isegi ei ärrita kriitika Zenjovi kohta (esimene puude on enamustel Eesti koondises puudega), aga lihtsalt Ojamaast on tehtud miskipärast messias, kes tuleb ja lammutab. Aga ta pole lammutanud, ma olen hinnanud pigem jalgpallis ründavate mängijate puhul ikka proovida palli sisselöömist, mitte seda, et ma suudan jumalast kiiresti nurgalipu juurde lipata. Ma tean et kõlan diletantlikult, aga ründajate puhul kipun ma siiski vaatama sisselöödud väravate arvu (+ söödud), mitte seda, et on ägeda soengu või värviliste puutsadega.Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!
Kommentaar
-
Vaidlen vastu! Mulle jääb mulje, et Zenjov üritab teha asju millest teised aru ei saa (löögile jätmised ja läbi pallid). See sitt esimene puude vabastas Soome vastu äärelt Purje, kusjuures Zenjovil oli kaks kaitset seljas.Algselt postitas ericbana Vaata postitustNimelt on Zenjovi esimene puude ikka totaalne oksakoht. Ühesõnaga sitt mis sitt.
Üle üldse materdatakse suhteliselt mõtetult Zenjovi, kaks väravat ja penalti olukord, pole väga hull tulemus. Ma arvan, et enamus kriitikat tuleb sellest, et inimestel on kõige rohkem meeles värava eest üle löömine aga näitake ründajat kes pole kunagi sellise kohapealt eksinud. Mis puudutab tema löödud väravaid siis vahet pole kuidas lööb, kasvõi läbi ********, pea asi et lööb. Läbi aegade on Eestil olnud liiga palju neid "Hea mõte!" ja "Hea üritus!" vendasid.
Loodetavasti saab mees nüüd enesekindlust juurde ja meeskonnaga teineteiste mõistmine paraneb, sest lõpuks ei mäleta keegi enam kuidas väravad löödi, võrreldakse numbreid ja tehakse järeldusi.
Kommentaar
-
Mees on oma kvaliteeti ilmselgelt tänu inglismaa seiklustele kaotanud.
Kuid lõi ära ja tähtsad väravad...
Nüüd uues koduklubis uute eesmärkidega loodame me kõik näha midagi ilusamat ja head.
Tee mis tahad aga hetkel vist ongi koondislaste ründeliinis zenjov js purje need algkoosseisu mehed... Anier on kõvasti pingil istunud, ojamaa julges peale kehvasid mänge suu lahti teha ja kõiki kritiseerida, ning ensm ei sobi.
Tore mäng oli. Väga hea meel zenjovi üle!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar