Toimub küll, lausa ETV kannab üle, mitte ETV2
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Eesti Vs Moldova
Collapse
X
-
Huvitava nimega tüüp:
6. Igor ARMAS
Võrreldes viimaste mängudega Kreeka-Moldova 3:0 ja Luksemburg-Moldova 0:0 puuduvad:
Radu Rebeja, FK Himki
Vitali Bordiyan, Metalist Harkov
Viorel Frunza, Spartak Naltšik,
Eugeniu Cebotaru, FC Ceahlaul Piatra Neamt (Rum)
Serghei Alexeev, FC Sheriff Tiraspol
Palju on debütante ja ülejäänud mängijad suht vähese koondisemängude kogemusega.Kommentaar
-
Turniiris ei osale ka Kovalchuk (FC Spartak M)Huvitava nimega tüüp:
6. Igor ARMAS
Võrreldes viimaste mängudega Kreeka-Moldova 3:0 ja Luksemburg-Moldova 0:0 puuduvad:
Radu Rebeja, FK Himki
Vitali Bordiyan, Metalist Harkov
Viorel Frunza, Spartak Naltšik,
Eugeniu Cebotaru, FC Ceahlaul Piatra Neamt (Rum)
Serghei Alexeev, FC Sheriff Tiraspol
Palju on debütante ja ülejäänud mängijad suht vähese koondisemängude kogemusega.Kommentaar
-
Kommentaar
-
mul oleks küsimus, et kes see idioot oli kes otsustas, et see mäng võiks kolmapäeva asemel teisipäeval olla? keegi Eesti poolelt või oli see Moldova ettepanek, soov? Kas siis tõesti keegi ei näinud, et ametlikul FIFA mängupäeval oleks mängijaid lihtsam koondisesse kutsuda. Amatöörlik asjaajamine ütleks sellepeale.Catalunya is not Spain!Kommentaar
-
ma eeldan, et see on nii tänu sellele, et see on turniir ja moldova ja leedu peavad ka jõudma läbi mängida omavahel nii, et jääks piisavalt vabupäevi vahele.mul oleks küsimus, et kes see idioot oli kes otsustas, et see mäng võiks kolmapäeva asemel teisipäeval olla? keegi Eesti poolelt või oli see Moldova ettepanek, soov? Kas siis tõesti keegi ei näinud, et ametlikul FIFA mängupäeval oleks mängijaid lihtsam koondisesse kutsuda. Amatöörlik asjaajamine ütleks sellepeale.FC FloraKommentaar
-
Kommentaar
-
kumba sa siis soovid - võitu võikogemusi?Algselt postitanud kasutaja pedro pooltKui me nii nõrka Moldovat ka ei võida, siis on asjad ikka väga halvasti.
Mitmeväravaline võit oleks korralik tulemus.
Tore muidugi, et jälle pole ühelegi noorele võimalust antud.
Kus siis veel neid võimalusi anda, kui mitte sellistes mängudes?!?
BVB - VaprusKommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

loodame, et kotenko võtab kokku ennast.
Kommentaar