Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Horvaatia - Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Horvaatia - Eesti\'

K6igepealt - vaatamata sellele, et ma tavaliselt selline pessimist olen - YLIK6VA Horvaatiast punkt tuua. Valikm2ngudest raudselt parim tulemus Eestil l2bi aegade. Nyyd m6nest aspektist. Kas keegi t6esti lootis, et Eesti veeretab Osijekis kroaatide keskv2ljal yle? No tulge palun m6istusele... K6ik head tulemused on siiamaani ju niisamuti saavutatud ja nyyd virisete... Kohtunikud... Oh, my god. Isegi kodus on nad paska pannud nii et v2he pole (woyczik Rootsi vastu 97, for example), te loodate Horvvatias nyyd miskit... No tere hommikust... Mul ei ole igatahes s6nu. Eesti koondis ei ole mind kunagi nii positiivselt yllatanud ja ma olen palju kogenud... Itaalia-Eesti 0-2 93\', Eesti-Tyrgi 96\', Eesti-Shoti 96\'&99\', Leedu-Eesti 99\', Eesti-Egiptus 99\", Eesti-Vene 02\'. AIT2H, POISID!!!
    “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
    The Special One

Kommentaar

Originally posted by Jaan

K6igepealt - vaatamata sellele, et ma tavaliselt selline pessimist olen - YLIK6VA Horvaatiast punkt tuua. Valikm2ngudest raudselt parim tulemus Eestil l2bi aegade. Nyyd m6nest aspektist. Kas keegi t6esti lootis, et Eesti veeretab Osijekis kroaatide keskv2ljal yle? No tulge palun m6istusele... K6ik head tulemused on siiamaani ju niisamuti saavutatud ja nyyd virisete... Kohtunikud... Oh, my god. Isegi kodus on nad paska pannud nii et v2he pole (woyczik Rootsi vastu 97, for example), te loodate Horvvatias nyyd miskit... No tere hommikust... Mul ei ole igatahes s6nu. Eesti koondis ei ole mind kunagi nii positiivselt yllatanud ja ma olen palju kogenud... Itaalia-Eesti 0-2 93\', Eesti-Tyrgi 96\', Eesti-Shoti 97\'&99\', Leedu-Eesti 99\', Eesti-Egiptus 99\", Eesti-Vene 02\'. AIT2H, POISID!!!
      “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
      The Special One

Kommentaar

Ma ei saa aru, mida ühed vennad siin virisevad, ega Eesti Brasiilia ei ole, et kogu aeg ründama peab. 1 punkt võõrsil Horvaatia vastu võrduks igalegi meeskonnale rohkem võiduga.
        Mingi tunne ütleb, et me jõuame 2004 EM finaalturniirile.

Kommentaar

Tublid eestlased.Zelinski, Oper, Poom...............Te olite kõik super tublid, ja ka loomulikult fännid kes sõitsid Horvaatiasse.Täname teid. Paneme edasi eestlased!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentaar

Ei tasu nüüd asjades ette kiirustada - jääme ikka kahe jalaga maa peale. Loomulikult tekitab selline mäng mõtteid, et \"miks me ei võiks EMile saada\" aga olgem realistid. Eks me südames kõik loodame seda, aga varume kannatust ja vaatame, mis järgmised mängud toovad. Loodan, et need on sama rõõmustavad

Kommentaar

Sellise mänguga mei ei saa EMil... Kolm poolkaitsjat nagu hõljusid kusagil ringi ja olid suhtkht kasutud... Selleks, et EMil saada on mänge vaja ikka domineerida ja väravaid lüüa
              Pärtel Tomberg

isePankur.ee - Inimeselt inimesele
              http://www.isepankur.ee
              info@isepankur.ee

Kommentaar

Originally posted by jollu

Sellise mänguga mei ei saa EMil... Kolm poolkaitsjat nagu hõljusid kusagil ringi ja olid suhtkht kasutud... Selleks, et EMil saada on mänge vaja ikka domineerida ja väravaid lüüa
                Just nimelt, sellise mänguga läheksime me EM\'ile end häbistama, viik on tore küll sellise meeskonna vastu, aga EM oleks mõtetu, kui me just ei taha seal häbistavadi 5-6 null kaotusi saada, see see Eesti on üks hea mäng suudetakse, teha nagu hollandiga kodus ilus mäng 2:4 mis oli jah.. väravad löödi aga no vaadata kuidas hollandi mehed purjetasid hakkas jälle häbi, muidugi võõrsil 5:0 näitas taseme ära.

Kommentaar

Kusjuures kõige arukamalt mängis ALLAS, vastupidiselt saviaugule leidis ta sinisärklased söötudega ülesse ja ei peksnud palli igal võimalusel auti, ning kui lõi puhtaks siis mitte nii hädiselt ja vastamehele, üldiselt oli Allas selle mängu parim Eesti poolt.

Kommentaar

Allas mängis tõesti hästi. Reim ja Meelis Rooba mängisid ka hästi..võitlesid olukorrad lõpuni. Pettumuse valmistas Saviauk. Keskkaitse oli traditsiooniliselt heal tasemel

Kommentaar

Nati statistikat kah: http://stats.football365.com/intnl/teams/EE.html
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Originally posted by Artista

Bulgaaria treener Plamen Markov peale 2:0 võitu Belgia üle: \"I think four teams - Belgium, Bulgaria, Croatia and Estonia - all have the same chance in this group.\"

Võtkem seda kui tunnustust!

Ka UEFA saidi ülevaatelugu kiidab ennekõike eestlasi: http://www.uefa.com/competitions/EURO2004/...Report=RP.html
                        Meil on ikka Raio Piiroja mitte Raivo nagu UEFA.com siin väidab.
                        Võitlusväljal jääb jänes tagalasse ..kus ta näitab end hea strateegina ..alkoholi möjul muutub ta julgemaks ja agresiivsemaks...

Kommentaar

Ma ei saa aru,miks keegi rahul ei ole.?
                          Tegemist oli siiski Horvaatiaga ja võõrsil.Tegemist ei olnud umb-,vaid hästiorganiseeritud kaitsega.Arno plaan õnnestus 100%.Võitu ei olnud me ju väärt,vaadake tõele näkku!
                          Fännid,te olite supertublid,teid oli telepildis hästi kuulda!
                          Kiitus poistele:viigi tõi meeskonnamäng.kõik olid head!

Kommentaar

töö võit.
                            Belgia kodus ahju ja seis alagrupis muutub veelgi huvitavamaks.
                            tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Horvaadid mustas masenduses

Kommentaar

lugesin kah seda, päris hea kõik sõimavad treenerit
                                LET'S ALL LAUGH AT RANGERS

Kommentaar

Working...
                                X