Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Suurt allakäiku enam toimuma ei saa, vbl veel 10 kohta siis on jalad kindlalt maas. Eelmisest aastast alates on tulemused alla käinud kusjuures otsustavates mängudes ei suudeta isegi väravat lüüa. Sõprusmängudega on ka kummaline lugu: enne otsustavaid valikmänge kui teised teevad proovi meie mehed ei mängi. Aasta lõpus on kaks mängu Usbekistaniga, et hooaega pikendada ja mine tea võibolla jälle mõni pakk vastu võtta nt: nagu lähiminevikus Hungari 0:5 ja Poola 0:4 vastu noori katsetades. Flora sai ka niimoodi Skontolt 0:4 ja ajaloost paljud mäletavad üht balti turniiri kus eesti leedult 0:7 tappa sai. Jah Balti turniir soikus kahjuks ära. Siin foorumis on enne ka mainitud, et võiks olla hooaega ettevalmistav laager aasta alguses.
Meeskond kasutagu rahvusvahelised sõprusmängupäevad ära ja vastased võiksid ka tugevamad olla. Osad meie parimad vutimehed saavad klubides liiga vähe mänguaega- see on üks languse põhjuseid.
Meie selle aasta vastaste reiting maailmas(kokku 207) ja euroopas (52)
Inglismaa(8, 6)
Horvaatia(12, 10)
Makedoonia(54, 29)
Usbekistan(60)
Andorra(161, 49)
ausalt öeldes üsna tobe jutt jelle poolt. "17 punkti on veel reaalne."
TULE TAEVAS APPI!
Mina arvan hetkel küll, et vajame ikka natuke keevaverelisemat tüüpi etteotsa.
...loe ennem tekst korralikult läbi kui vinguma hakkad .... Jelle ütles et 17 punni OLI reaalne ( siis enne valikturniiri alustamist), mitte et see tänasel päeval veel realne oleks.
...loe ennem tekst korralikult läbi kui vinguma hakkad .... Jelle ütles et 17 punni OLI reaalne ( siis enne valikturniiri alustamist), mitte et see tänasel päeval veel realne oleks.
ma ei vingu ega ma sul mingi wenger pole! ma palvetan, et tuleks muutused.
pigem kivi siiski kvaliteet ajakirjanduse kapsaaeda
17 punkti praeguses valiktsüklis oleks olnud paras utoopia. Eelmises tsüklis tulid 12 punkti Liechtensteini ja Luksemburgi võitmistest. Ülejäänute vastu niisiis 5 punkti.
Praeguseks valiktsükliks oleks olnud reaalne lubada maksimaalselt 12 punkti, sest ainuke kindlalt võidetav on Andorra ja sellest tulenevalt oleks 12 punkti isegi suhteliselt edukam tulemus kui eelmise tsükli 17 punkti.
Edetabelis aga langeme veel, sest järgmisena kukuvad ära 2003.a. aprilli viik Bulgaariaga ja võit Andorra üle.
Koondise järgmiste mängudeni on veel aega õnneks, äkki tekib selle ajaga meestel veel mingeid positiivseid oskusi. Tuleb hakata võidujumalannat Niket ära ostma, et Eesti koondis võidaks.
enam ju pole seda brasiiliat seal ees tänane tabel siin
1 Italy 1606
2 Brazil 1538
3 Argentina 1520
4 France 1507
5 Germany 1390
6 Netherlands 1309
7 Portugal 1300
8 England 1278
9 Spain 1238
10 Czech Republic 1170
Kommentaar