Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kolmapäeval avaldatud Rahvusvahelise Jalgpalliföderatsiooni (FIFA) riikide reitingus on Eesti koondis tõusnud kahe positsiooni võrra ja jagab nüüd koos Taiga 113. kohta.
Meie lähinaabritest on Venemaa 9. (eelmises tabelis 9.), Rootsi 33. (33.), Soome 51. (51.), Leedu 59. (57.) ja Läti 61. (61.) kohal.
2010. aasta MM-valikgrupikaaslastest on Hispaania esikohal (1.), Türgi 14. (14.), Bosnia ja Hertsegoviina 38. (38.), Belgia 62. (62.) ja Armeenia 125. (124.) kohal.
Tabeli 39 paremat kohta on võrreldes aprilliga muutumatud. Hispaaniale järgnevad esikolmikus Saksamaa ja Holland.
Kümne parema sekka mahuvad veel Brasiilia, Itaalia, Argentina, Inglismaa, Horvaatia, Venemaa ja Prantsusmaa.
ERR SPORT
Niimoodi vaikselt tõustes jõuab Eesti aina kõrgemale ja kõrgemaleOleks vaja järgnevatest mängudest ka hea resultaat välja tuua
Niimoodi vaikselt tõustes jõuab Eesti aina kõrgemale ja kõrgemaleOleks vaja järgnevatest mängudest ka hea resultaat välja tuua
Arvad jah? Oleks jah?
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Ei ole probleeme, Sa mu lemmikpostitaja, mõistagi, Budulojuse järel
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Vaatan Sa oled päris vaimukas vend!Pats!Kohe päris kadestan!Sitakott!MIda Sa esined,minig artist oled?Üks ven dütles ka et ma olen ta lemmikpostitaja!
Tännnu, sinu, noh, tõenäoliselt east tuleneva mõningase küündimatuse on minu jaoks kompenseerinud see lapselikult siiras optimism, mis su postitustest õhkub. aga kui sa siin iga provokatsiooni peale mingeid labasusi pilduma kukud, siis pole sa suvalisest pudulojusest sugugi etem.
Tännnu, sinu, noh, tõenäoliselt east tuleneva mõningase küündimatuse on minu jaoks kompenseerinud see lapselikult siiras optimism, mis su postitustest õhkub. aga kui sa siin iga provokatsiooni peale mingeid labasusi pilduma kukud, siis pole sa suvalisest pudulojusest sugugi etem.
ühesõnaga: las hauguvad, ära tee välja, onju?
Ei,no põhimõtteliselt ma olen üritanud mitte välja teha aga lih. kui mingi Tofoa päevast päeva pinda käib ajab sita keema lõpuksEriti kui pole kõige parim päevake olnud!Muidu tänx smörgasbord et sa mind perse ei saatnud või minigt muud tegevust soovitanud minna otsima nende postituste peale
sõprusmängude koefitsent on 1,0
viik 11. vastu annab 189 punkti
võit 125. vastu annab 191 punkti
igasugune kaotus on 0 punkti (Walesi vastu)
Wales oli juba eelmine kuu ja ei lähe juunikuu mängude arvestusse kui arvutatakse meie uut kohta. Peale Walesi võitu jäime me ikka samale kohale õnneks.
Kommentaar