Vastus teemale \'U-21\'
Kes olid Eesti parimad ?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-21 koondis
Collapse
X
-
Vastus teemale \'U-21\'
Kasin see u21 ikka, isegi kodus ei saa hasti mangitud. potensiaali nagu oleks ja moned mangijad ka individuaalselt tehnilised ja vaariksid isegi A koondise kohta.
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'U-21\'
IRW, Ats Purje on varus.
Ei saa aru tõesti, kuidas treenerite arust ta isegi noortekoondises algkoosseisu kohta ei vääri.
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'U-21\'
Keegi teab tänasest mängust midagi?
Algkoosseis?
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'U-21\'
Olge selle õllega igaks juhuks avalikes kohtades ettevaatlikud ,sest mendi raiped on meite peale eriti maiad. Kui terves maailmas suhtutakse jalkafännidesse teatud respektiga siis siin riigis üritab poltsei just neid kimbutada.
Samas võib näiteks pronkspuusliku juures avalikult viina juua.
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'U-21\'
Oletan, et siis Tammsaare kuju juurest enam-vähem? Ja ühes teises teemas jäi ju jutt, et käristad hoopis mulle õlle
(Minust mängid mööda niikuinii, kes seda siis ei suudaks:P )
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'U-21\'
Tammsaare park....liikumine algab kell 11.00....seega koguneda võiks veidi varem.Ja sina zaz.....too õlut kaasa:PAlgselt postitas zaz
Ahoi! Kus te kogunete? Ma leian, et võiksin anda ka enda panuse kambaga liitumise näol
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'U-21\'
Ahoi! Kus te kogunete? Ma leian, et võiksin anda ka enda panuse kambaga liitumise näol
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'U-21\'
Ohh..U21 Mängule ka Tammsaarest.Meie tuleme vähemalt 5 liikmelise gruppiga, kui mitte rohkem.Häälepaelad ilusti ikka lahti ja pärast põhimängule.
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'U-21\'
Miko jutu järgi sain aru,et diana pidi kah tulema......juba 6 on meid.Algselt postitas räim
päris jäätegi kahekesi, tulen ja võtan 2 sõpra ka kaasa ehk siis kokku juba meid 5
Leave a comment:
-
Vastus teemale \'U-21\'
päris jäätegi kahekesi, tulen ja võtan 2 sõpra ka kaasa ehk siis kokku juba meid 5
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: