Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-21 koondis
Collapse
X
-
No selle konkreetse mängu külastavust mõjutab muidugi väga palju fännide turnee Inglismaale. Ikkagi ligi 2000 võimalikku vaatajat on lennus.
-
Jah, Martin. Sul on ilmselt õigus.
Tegin just kohvi ja mõtlesin, et miks ma küll nii kirjutasin. Ma ei ole ju käinud ühelgi osturallil ja hullul päeval, selverites ka mitte ja viimati tankisin automaattanklas...
Kindlasti on Jalgpalliliit asjad ju nii korraldanudki, nagu ma kurtsin, et mitte!
Need piletid ongi seal kindlasti olemas, populariseerimas jalgpalli, meelitamas inimesi staadionile!
Nii elementaarseid asju ei maga ükski turundaja ju maha.
Vabandust. Mina ostan rõõmuga pileti ja naudin vähemalt tuhandepealise publiku rõõmu mängust.
Leave a comment:
-
Sa oled lihtsalt Eesti jalgpalli vaenlane. Positiivset programmi sinusugused rebestada ei suuda.Algselt postitas uvv Vaata postitustPilet 50.-?
...
Leave a comment:
-
Pilet 50.-?
Kas ma võin uuesti küsida, et kui palju maksis pilet EURO 2008 Makedoonia-Eesti valikmängul?
25.- krooni? või oli see 15?
Muidugi ei ole 50 krooni palju. Aga võib ma ennustan? Mängul on vähem kui 200 vaatajat.
Mängude pileteid tuleks jagada tasuta: selverites, bensiinijaamades, kaubamajade hulludel päevadel/osturallidel jne. Ja siis teenida staadionil millegi müügiga tagasi need kulutused, mis niikuinii mänguga seoses tehakse.
Praegu tuleb kohale 150 (millest küll minu niisuur optimism???) huvilist, neist enamus on tasuta pääsmega ja tulemus on ikkagi miinus.
Väga tubli Jalgpalli Liit. Kaks vältimatut asja selles ilmas on surm ja Eesti jalgpallialase mõtlemise ühe edenev mandumine.
Aga noh, see tekst klapiks ilmselt hästi ka alajaotusesse Miks ei ole publikut Eestikatel.
Leave a comment:
-
Ideaalne... Reedene õhtu, enne mingisugust üritust rahulikult mängu vaatama minna!Algselt postitas dareth Vaata postitustHuvilistele, kes infot otsida ei viitsi, teadmiseks:
Reedel, 12. oktoobril kell 20.30 A Le Coq Arenal. Pilet 50.-, väravad avatakse 19.30.
Leave a comment:
-
Huvilistele, kes infot otsida ei viitsi, teadmiseks:
Reedel, 12. oktoobril kell 20.30 A Le Coq Arenal. Pilet 50.-, väravad avatakse 19.30.
Leave a comment:
-
Suures Inglise mängu vaimustuses on kuidagi tahaplaanile vajunud U-21 koondise mäng Hollanduga ,mida mõned meist siiski näevad. See ei ole mitte vähe tähtis. Hea meelega vaataksin ka seda aga kahjuks on juba homme hommikul äralend Londonisse. Fännilipud lendavad samuti kõik Inglismaale aga loodame ,et mõned siia jäävad kaasvõitlejad ikkagi kohale lähevad.
Leave a comment:
-
mõelge kui perses oleks kui jan važinski oleks u21 peatreener

Leave a comment:
-
Tulemus ka siis siinkohal:
---------------------------------
Kuni 21-aastaste jalgpalli Euroopa meistrivõistluste valikmängus alistas Makedoonia koduväljakul 1:0 Eesti koondise.
kell 17:00 Boris Trajkovski staadionil Skopjes
MAKEDOONIA U21 - EESTI U21 1:0 (0:0)
Õhutemperatuur: +22, vahelduv pilvisus, väljak heas seisukorras.
Pealtvaatajaid: 1000
Peakohtunik: Luc Wilmes
Abikohtunikud: Franqois Mangen, Antonio De Carolis
Neljas kohtunik: Alex Krueger (kõik Luksemburgist)
Väravad: 75. Armend Alimi
Hoiatused: 63. Sander Puri, 83. Anton Aristov - 55. Daniel Georgievski, 87. Jovan Kostovski
-----------------------------------
Pilti ei õnnestunud näha
Leave a comment:
-
Koosseisu (ja numbreid) vaadates tundub et mängiti ikka 4-5-1 - Gussev uhkes üksinduses ees töllerdamas. Mis sellest, et Zenjov on temast meistriliigas rohkem mänguaega saanud :PAlgselt postitas käbi Vaata postitustKas ka U-21 on nyyd taktikat vahetanud peale põhikoondise taktika vahetust?
Leave a comment:
-
Kas ka U-21 on nyyd taktikat vahetanud peale põhikoondise taktika vahetust?
Leave a comment:
-
Teniste ei puudu midagi, mängib.Algselt postitas PraS Vaata postitustTõele au andes pole antud TVMK noormehed erilises vormis. Kulatsenko ei saa isegi Nõmme Kalju kaitseliini ülemängitud ning mis ta siis veel U21 eest teeks. Kahju ainult, et tollest koondisest puuduvad Teniste,Saag. Kahju ka et Morozov puudub, kuid too vana vist on kusagil laagris euroopa avarustes.
Kui mõtled Timot, siis tema ei saa enam mängida.
Leave a comment:
-
A,mis põdemine see on ma ei sa aru,margusonov pole koonidisesgi
Leave a comment:
-
Tõele au andes pole antud TVMK noormehed erilises vormis. Kulatsenko ei saa isegi Nõmme Kalju kaitseliini ülemängitud ning mis ta siis veel U21 eest teeks. Kahju ainult, et tollest koondisest puuduvad Teniste,Saag. Kahju ka et Morozov puudub, kuid too vana vist on kusagil laagris euroopa avarustes.
Leave a comment:
-
Ehk see,et Mašitsev ja Kulatšenko saavad vähemalt Meistriliigat nuusutada, Margusunov vaid esiliigas. See ütleb miskit ju?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: