Algselt postitas Marek_T
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-21 koondis
Collapse
X
-
Kohtuniku vile tundub kuidagi SMi poole olevat. Sleinist kahju, lükkas päris ilusaid täpseid sööte.
-
Puhas, pennalt kindlasti polnud.Algselt postitas Felipe Vaata postitustSöödutäpsus ja esimene puudu. See viimane on vist eesti jalgpallurite igipõline probleem. Kas see mis Käidi vastu kastis tehti siin umbes 7 minutit tagasi oli määruste pärane või tavaline nõmme kalju stiilis halamine?
Leave a comment:
-
Söödutäpsus ja esimene puude. See viimane on vist eesti jalgpallurite igipõline probleem. Kas see mis Käidi vastu kastis tehti siin umbes 7 minutit tagasi oli määruste pärane või tavaline nõmme kalju stiilis halamine?Algselt postitas Marek_T Vaata postitustSlein ja Käit.
Hinnanguga ei ole nõus, kramplikud nad ju on, aga midagi ahastamapanevat hetkel küll ei näe veel meie poolt. Söödutäpsus muidugi, see on, jah... Suvine Haapsalu mäng oli senise mängu käinud minutitega võrreldamatult kehvem siiski.
Sanmariinu on muidugi tulnud peale plaaniga avavilest saati tatti venitada. Taktika seegi...
Leave a comment:
-
Slein ja Käit.Algselt postitas Felipe Vaata postitustHuh, esmapilgult tundub vähemalt sama jube kui A koondise 0:0.
Ainsad kes platsil midagi jagavad on nr 6 ja 4, on need Käit ja Avilov?
Hinnanguga ei ole nõus, kramplikud nad ju on, aga midagi ahastamapanevat hetkel küll ei näe veel meie poolt. Söödutäpsus muidugi, see on, jah... Suvine Haapsalu mäng oli senise mängu käinud minutitega võrreldamatult kehvem siiski.
Sanmariinu on muidugi tulnud peale plaaniga avavilest saati tatti venitada. Taktika seegi...
Leave a comment:
-
Käit ja Slein. Avilov on pingil.Algselt postitas Felipe Vaata postitustAinsad kes platsil midagi jagavad on nr 6 ja 4, on need Käit ja Avilov?
Leave a comment:
-
Huh, esmapilgult tundub vähemalt sama jube kui A koondise 0:0.Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
Ainsad kes platsil midagi jagavad on nr 6 ja 4, on need Käit ja Avilov?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Marek_T Vaata postitustjalgpall.ee lehel info kirjas peauudisena juba kolm päeva. Milles probleem?
Kusjuures, mingi ülekanne isegi peaks olemas olema, aga no ei leia ma seda sealt smtvsanmarioni.sm lehelt...EJL-i lehele tõsti ei satu nii tihti kui uudisportaalide lehele. on kusagil mujal üldse seda mängu kajastatud?Algselt postitas Marek_T Vaata postitust
aga tänud striimi eest!
Leave a comment:
-
jalgpall.ee lehel info kirjas peauudisena juba kolm päeva. Milles probleem?
Kusjuures, mingi ülekanne isegi peaks olemas olema, aga no ei leia ma seda sealt smtvsanmarioni.sm lehelt...
Leave a comment:
-
5 minuti pärast San Marino-Eesti. kurb et sellest mängust teada tuleb näiteks livescore.com lahti võtta
Leave a comment:
-
San Marino mängib Horvaatiaga novembris oma mängu järgi. Hetkel on nende väravatevahe -9 ja Eestil -14. Kogu see tabel on tohutult kurb kokkuvõttes.Algselt postitas chac Vaata postitusteesti - san marino 0:0
eesti - hispaania 0:2
eesti - horvaatia 0:4
rootsi - eesti 5:0
gruusia - eesti 3:0
kui selline näeb välja ründav jalgpall, siis ma kardan isegi jeremyclarksonlikult küsida - missugune on siis veel see kaitsev jalgpall?
kas selline kus igas mängus lüüakse umbes 3 omaväravat?
Leave a comment:
-
eesti - san marino 0:0
eesti - hispaania 0:2
eesti - horvaatia 0:4
rootsi - eesti 5:0
gruusia - eesti 3:0
kui selline näeb välja ründav jalgpall, siis ma kardan isegi jeremyclarksonlikult küsida - missugune on siis veel see kaitsev jalgpall?
kas selline kus igas mängus lüüakse umbes 3 omaväravat?
Leave a comment:
-
no kui probleemiks on jõud, kiirus ja võimsus, siis on küsimus ikkagi läbiviidavates treeningutes, mida saab ju ka siin Eestis parandada. füüsilise treeneritel puudulik töö. või käivad need noored ka juba töö kõrvalt palli togimas?
Leave a comment:
-
See näitab milline tase meie Premium Liiga on...'areng' minu ass
Vaatame algkoosseis:
Magnus Karofeld (FLO), Hindrek Ojamaa (LEV), Vladimir Avilov (INF), Kevin Aloe (FLO), Gerdo Juhkam (VIL), Joseph Saliste (FLO), Rasmus Peetson (LEV) (46. Rauno Sappinen (FLO), Mihkel Ainsalu (KAL), Pavel Marin (LEV), Mattias Käit (Fulham - ENG) (70. Kevin Rääbis (TAM)), Kevin Kauber (NK Tolmin - SVN)) (87. Frank Liivak (Alcobendas - SPA).
9/11 PL mängijad algkoosseisus. Enamus neist on alati algkoosseisus oma klubides.
Georgia pole ega Euroopa Meister ega suur jalgpalli riigi - kuigi traditsioon kindlasti pikem. Isegi arvan et November A-koondis saab neid alistada.
See on 'areng'.
- ma olen suhteliselt nende poistele kahju, pole tema süü kui tase on mis on ja enamus klubid nad mängivad sees või vastu, on amatöörid.
Kahjuks, elavad ka sellisel perioodil millal on raskem välismaale minna sest konkurents maailmas on palju tihedam.
Tasub varem minna ja academy's mängida, täpselt nagu Käit. Ma tean ma olen mingi katki plaat siin, aga nii ongi.
Tuleb rohkem skautidega töötada (ma ei tea kui palju see tööd on tehtud hetkel), pakkuma, pakkuma ja pakkuma.
Ja mida parem, infrastrukturideks Islandi näide järgi minna.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Leave a comment: