Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-21 koondis
Collapse
X
-
Lisaks 0:1 peal võttis Meerits ka penalti ära nii, et igati magus võit senist turniiri arvesse võttes
-
Ma saan aru, et Reim tahab piisavalt palju mängijaid üle vaadata, aga mille pealt ta küll väravavahid Ermo Ojaste ja Karli Küti kogunemisele kutsus?
Leave a comment:
-
täna saadi lõpuks üleminutitel ka võit kirja. 93 minutil tegi 2-1 võiduseisuks Liivamägi.
Kui vaadata mängu kulgu, siis lõpp oli ikka väga tuline. üleminutitel anti 3 kollast kaarti (91' ja 92' turkmeenidele ja 95' Mööl) ning enne Liivamäe väravat on peale löönud nii Anier, Mööl, Indermitte kui Lepistu. lõpus mängiti 8 lisaminutit.
Leave a comment:
-
mina esialgu väga ei muretse. turniir on 1991 vanusele, meil on 1992-93 mehed (ok, kõik juba täismehed, vahet pole, mis aastal sündinud), seega jäi koju ju terve rida häid 1991 mängijaid ning lisaks veel Luigend, Tamm, Goldberg jne.Algselt postitas levkoi Vaata postitustkusjuures nii halba kubokit (ka vana formaadi järgi klubi tasandil) ma ei mäletagi
Peterburi järgmine mäng 24.jaanuaril kell 14.30, vastane veel teadmata, sest C-grupi viimane voor peetakse täna.
PS. urmar, jalkaliit võiks nüüd erinevate U-koondiste aastaplaanid ja nimekirjad-pildid välja vahetada
Leave a comment:
-
õige point, Spekter!
Müts maha selle sakslase ees, kes kahjuks enam ei jätka ejl.s. Eks siit väike vähikäik meid ees ootab.
Leave a comment:
-
eks tulevad tagasi, siis ehk Reim selgitab, mida nägi ja mida sellest vanusegrupist arvab. tegelikult ju 1992 sai U19 ajal eliitringi ning 1993-l on koduse EM-finaalturniiri kogemus ...
Leave a comment:
-
kusjuures nii halba kubokit (ka vana formaadi järgi klubi tasandil) ma ei mäletagi
Leave a comment:
-
saab ikka. Ka 1993 aasta A koondise kaks esimest mängu peeti hallis ja need läksid kirja.
Leave a comment:
-
Rumal küsimus vahest aga kas selliseid sisehallis peetud mänge saab üldse päris ametlike U-21 mängudena kirja panna?
Leave a comment:
-
hetkel käib Läti-Eesti mäng, venelased kirjutavad huvitavalt Karol Metsa nimeAlgselt postitas Meintz Vaata postitusthttp://instatfootball.tv/commonwealth2013/
Live ülekanne
Valgevene võitis Tadzikistani 5:2
Leave a comment:
-
koosseisudest on näha, et Reim mängitab kõiki mehi, seega tulemus pole esmatähtis.
Leave a comment:
-
Poolajal 4 vahetust, kuid mõlemad esimesel poolajal kollase kaardi teeninud kaitsjat jäävad sisse... :/
Ja ongi nii, isegi rutemini kui ma arvasin irw. Baranovile teine kollane otsa ja viimased 35 minutit tuleb vähemuses mängida. Mida sitta Reim?
77' - Valgevene juhtima, minut hiljem Anier viigistab.
Leave a comment:
-
tundub, et Levadia ei lubanud osa enda mängijaid enne minna, kui tänane mäng Kaljuga mängitud ...
Pikk, Podholjuzin, Antonov olid kõik täna Männiku hallis 90 minutit väljakul ja homme jõuavad Peterburgi.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: