Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-21 koondis
Collapse
X
-
Sa oled ikka tont küll. Enne mõtle ka kui räägid. Äkki oled sa kuulnud asjaolust, et Kadriorus ei ole valgustust. Kui mäng hakanuks kell 16.00, siis oleks see lõppenud ca 30 minutit enne päikeseloojangut. Kui arvestada, et löödi ka penalteid, siis lõppenuks mäng päikeseloojanguga samal ajal. Kui arvestada ka seda, et täna oli suht pilvine ja pime ilm, siis järeldused tee ise.
Ja TNTK staadionil, kus Leedu-Läti mäng täna algusega kell 16.00 peeti, on siis valgustus vä? IMO mängu lõpus seal nüüd küll nii pime/hämar polnud, et penalteid poleks näinud lüüa. Minu kriitika Eesti-Soome noortekoondiste kohtumise halva algusaja kohta on pigem ikka õigustatud. Oleks võinud ka nt 15.00 siis alustada, vahet pole, mõte jääb samaks.
Leave a comment:
-
Sa oled ikka tont küll. Enne mõtle ka kui räägid. Äkki oled sa kuulnud asjaolust, et Kadriorus ei ole valgustust. Kui mäng hakanuks kell 16.00, siis oleks see lõppenud ca 30 minutit enne päikeseloojangut. Kui arvestada, et löödi ka penalteid, siis lõppenuks mäng päikeseloojanguga samal ajal. Kui arvestada ka seda, et täna oli suht pilvine ja pime ilm, siis järeldused tee ise.Algselt postitas Marts Vaata postitustAru ma ei saa, et miks ei oleks võinud Eesti-Soome mängu siis samuti kell 16.00 maha pidada, sest olgem ausad, laupäev ja 13.00 pole just kõige parem kombinatsioon publiku kohale meelitamiseks. Isegi jõudsin vaevu-vaevu Kadriorgu... Usun, et nt min. 3h hilisem kellaeg oleks kindlast rohkem pealtvaatajaid tribüünile toonud kui 104. Mängukavasid kah ei antud! :S
Kusjuures. Kadriorus polnud isegi kaasaegset numbritablood, lol:

(Pildi kvaliteet millegi pärast suht kehva, kuigi moblas kõik OK, kuid las ta olla, ma ei viitsi mässama hakata sellega)
Leave a comment:
-
Eesti poiste, kes mängu iseenesest suurepäraselt mängisid, penaltiseeria oli huumor kuubis. Kolm lööjat ja kõik järjest mäda.
Aga mäng oli aus, kohati pidi endale tribüünil habemesse pomisema, et uukahekümneühelased näitaks a-koondise meestele justnagu ette, kuidas mängitakse... Ja Karol Mets, ma ütlen, Karol Mets - sellest mehest võib tõesti saada uus Piiroja. Sündinud liider, absoluutselt, mõnus oli vaadata, kuidas mees juhendas, karjus, utsitas, suunas - tegi kaptenitööd. Kapten samal ajal löntsis nõndasama...
Aga ei, mängu oli küll, isegi väga. Tublid poisid!
Leave a comment:
-
Aru ma ei saa, et miks ei oleks võinud Eesti-Soome mängu siis samuti kell 16.00 maha pidada, sest olgem ausad, laupäev ja 13.00 pole just kõige parem kombinatsioon publiku kohale meelitamiseks. Isegi jõudsin vaevu-vaevu Kadriorgu... Usun, et nt min. 3h hilisem kellaeg oleks kindlast rohkem pealtvaatajaid tribüünile toonud kui 104. Mängukavasid kah ei antud! :S
Kusjuures. Kadriorus polnud isegi kaasaegset numbritablood, lol:

(Pildi kvaliteet millegi pärast suht kehva, kuigi moblas kõik OK, kuid las ta olla, ma ei viitsi mässama hakata sellega)
Leave a comment:
-
Esimene poolaeg siis 1-1. Antonov viis kauglöögist Eesti juba 5.minutil ette, aga kaks minutit hiljem lasti kohe endale tagasi lüüa. Muidu mängupilt okei, Soomel mõnevõrra paremad võimalused, aga erilisest survest nende poolt rääkida ei saa. Sama hästi võiks juhtida ka Eesti. Anieril üks hea variant olnud ja Metsa pealöögi tõrjus väravavaht hästi.
Leave a comment:
-
ei tea kuidas neid muudetakse nüüd. aga kaldun arvama, et jah.Algselt postitas Marts Vaata postitustLäti-Leedu mängu algusaeg ikka sama, jah?
Leave a comment:
-
Laupäevane mäng Soomega on Kadriorgu üle viidud ilmselt seoses Lilleküla kehva murukvaliteediga, mis reedel veel korralikult vatti saab. Uus algusaeg peaks siis olema 13:00.
Leave a comment:
-
Tänud sport1962.Vähemalt keegi viitsib ka kodunt kaugel olevast mängust infi anda.
Leave a comment:
-
0-3.arvestades vastase üleolekut normaalne.Toom tubli.Päästis korduvalt hullemast.Nurgalõõgid 2-16.Franki viimane lahing vist.Pealtvaatajaid 2000 laiaslaastus.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: