Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-21 koondis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Amadeus
    replied
    Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
    Ma arvan ,et mitte ainult nõrga Meistriliiga tulemusena saame me nüüd haledalt tappa aserite käest kellega mõned aastad tagasi veel U-21 ja nooremate tasemel üsna edukalt mängisime. Ükspäev lugesin just huvitavat blogi Esiliigaga seotud probleemidest ,sest sealgi on palju vasturääkivusi . Ja üldse vajab meie jalgpall uut mõtlemist ja tegutsemist, rohkem aktiivseid inimesi , sponsoreid, positiivset mõtlemist ja puhastumist kihlveoskandaalidega seotud klubidest ,kui ka ajale jalga jäänud funktsionäridest.
    Aga jah Meistriliigas ei tohiks Ajaxi taolised satsid mängida ja kuidas seda teha see olgugi antud juhul EJL- otsutada . Mina pooldan praeguses jalgpalli madalseisus liiga vähendamist 8 klubile ja Esiliiga suurendamist.
    huvitav küll, millal see u21 on võrdselt azerbuutidega mängind. veel neli-viis aastat tagasi said noortekoondised kõik tappa nii et ludises. luxemburgiga suutsime heal päeval viigi välja võidelda.

Leave a comment:

• ROOTSI KUNN
    replied
    Algselt postitas kesa Vaata postitust
    Nii, et "vaese mehe türklastelt" 1-3 lutt.

Kusjuures huvitava faktina siblisid platsil ringi ka kaks etnilist türklast, kaks kolli löönud ja Podholjuzinile korduvalt kandu näidanud, RW Ahlenist Türgi kõrgliigasse, Sivasspori kolinud, Saksamaal sündinud nr. 13. Cihan Õzkara (20 a.) ja Türgis sündinud, Hannover II- s mängiv nr.18 Ali Gökdemir (19 a.).

Millegipärast ei suutnud aga meie vastastesse "austusega" suhtuvad vutifunktsionärid maavõistluseks lipuvardasse Azerbaidjani riigilippu orgunnida, ebaviisakas ja häbiväärne!

"Peame keskkaitses ja keskpoolkaitses pallivaldamisel ja söötmisel kiiremaks muutuma. Samuti tuleb rünnakul oma võimalused ära kasutada," lahkas Bernhardt pakutud õppetundi.

Midagi pole parata, liigsuure tasemevahega Meistriliiga tulemus...
    Ma arvan ,et mitte ainult nõrga Meistriliiga tulemusena saame me nüüd haledalt tappa aserite käest kellega mõned aastad tagasi veel U-21 ja nooremate tasemel üsna edukalt mängisime. Ükspäev lugesin just huvitavat blogi Esiliigaga seotud probleemidest ,sest sealgi on palju vasturääkivusi . Ja üldse vajab meie jalgpall uut mõtlemist ja tegutsemist, rohkem aktiivseid inimesi , sponsoreid, positiivset mõtlemist ja puhastumist kihlveoskandaalidega seotud klubidest ,kui ka ajale jalga jäänud funktsionäridest.
    Aga jah Meistriliigas ei tohiks Ajaxi taolised satsid mängida ja kuidas seda teha see olgugi antud juhul EJL- otsutada . Mina pooldan praeguses jalgpalli madalseisus liiga vähendamist 8 klubile ja Esiliiga suurendamist.

Leave a comment:

• Meintz
    replied
    Algselt postitas Rein Vaata postitust
    +1
    pall saadi ilusasti omaks ja see ei lennanud esimesest puutest kuskile 5 meetri kaugusele). Nii mõnelgi A koondise mehele tehti silmad ette.
    Mulle on silma jäänud Ats Purje, kes absoluutselt ei suuda palli omaks võtta

Leave a comment:

• kesa
    replied
    Nii, et "vaese mehe türklastelt" 1-3 lutt.

Kusjuures huvitava faktina siblisid platsil ringi ka kaks etnilist türklast, kaks kolli löönud ja Podholjuzinile korduvalt kandu näidanud, RW Ahlenist Türgi kõrgliigasse, Sivasspori kolinud, Saksamaal sündinud nr. 13. Cihan Õzkara (20 a.) ja Türgis sündinud, Hannover II- s mängiv nr.18 Ali Gökdemir (19 a.).

Millegipärast ei suutnud aga meie vastastesse "austusega" suhtuvad vutifunktsionärid maavõistluseks lipuvardasse Azerbaidjani riigilippu orgunnida, ebaviisakas ja häbiväärne!

"Peame keskkaitses ja keskpoolkaitses pallivaldamisel ja söötmisel kiiremaks muutuma. Samuti tuleb rünnakul oma võimalused ära kasutada," lahkas Bernhardt pakutud õppetundi.

Midagi pole parata, liigsuure tasemevahega Meistriliiga tulemus...

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Algselt postitas tank Vaata postitust
    Enne 1:2 löömist olin üpris kindel, et meie poisid selle mängu ikkagi ära võidavad. Siis aga tuli värav ja sellele järgnesid vahetused, mis meeskonda välja ei vedanud. Enne teist väravat oli mäng meie poiste kontrolli all ja kohati näidati täitsa head mängu. Palju saadi standardolukordi ja sealt ohtlikud situatsioonid tekkisidki. Kahjuks jäi realiseerimne kehvakeseks, nagu ka mänguolukordades ohtlike võimaluste loomine. Viimane jäi paljugi isetsemise (või kehva väljakunägemise taha). Eriti paistsid ahnete poistena silma Anier ja Prosa, aga nende väljavahetamisega kadus igasugune ründeteravus. Hääd paistsid olevat Peitre, Pebreja Liivamägi, põhikoosseisu meestest oli kehvakesem Podholjuzin, kes ei suutnud (eriti ründes) otsuseid vastu võtta. Vahetusmeestest oli väga koba Subbotin: no ei saanud palli korralikult omaks võetud.

Aga tegelikult ei olnud hullu, seisust hoolimata.
    +1
    Lisaksin veel, et üllatas suht hea esimene puude (loe: pall saadi ilusasti omaks ja see ei lennanud esimesest puutest kuskile 5 meetri kaugusele). Nii mõnelgi A koondise mehele tehti silmad ette.

Leave a comment:

• tank
    replied
    Enne 1:2 löömist olin üpris kindel, et meie poisid selle mängu ikkagi ära võidavad. Siis aga tuli värav ja sellele järgnesid vahetused, mis meeskonda välja ei vedanud. Enne teist väravat oli mäng meie poiste kontrolli all ja kohati näidati täitsa head mängu. Palju saadi standardolukordi ja sealt ohtlikud situatsioonid tekkisidki. Kahjuks jäi realiseerimne kehvakeseks, nagu ka mänguolukordades ohtlike võimaluste loomine. Viimane jäi paljugi isetsemise (või kehva väljakunägemise taha). Eriti paistsid ahnete poistena silma Anier ja Prosa, aga nende väljavahetamisega kadus igasugune ründeteravus. Hääd paistsid olevat Peitre, Pebreja Liivamägi, põhikoosseisu meestest oli kehvakesem Podholjuzin, kes ei suutnud (eriti ründes) otsuseid vastu võtta. Vahetusmeestest oli väga koba Subbotin: no ei saanud palli korralikult omaks võetud.

Aga tegelikult ei olnud hullu, seisust hoolimata.

Leave a comment:

• denisss
    replied
    küsimus aga mulgi sama - kui tugevaks te aseri poisse peate meite omadega võrreldes? Paberil peaksime nagu oma võtma, aga nende paberitega on meil, nagu on...

Leave a comment:

• sherf
    replied
    Siin Kristiine kandis oli ka umbes pool tundi tagasi vihmane ja isegi natuke müristas, aga nüüd siin ka päike paistab ja midagi ei ütle, et pool tundi tagasi sadas.
    Last edited by sherf; 09.08.11, 15:35. Põhjus: Oli vaja

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Algselt postitas ballack Vaata postitust
    Arvestades ilma ei usu miskipärast, et nii palju tuleb täna.
    ma ei tea mis ilm sul seal on, aga siin on täitsa kena päikeseline ilm

Leave a comment:

• ballack
    replied
    Arvestades ilma ei usu miskipärast, et nii palju tuleb täna.

Leave a comment:

• sherf
    replied
    Ei olegi nii vähe nagu ma kartsin, siis ma vist isegi lähen vaatama vaatama.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    viimasel mängul oli 700 vaatajat

Leave a comment:

• sherf
    replied
    Keegi oskab öelda palju rahvast tavaliselt u.21 mängudel on ja kui tugev see Aserbaidžaan on ?

Leave a comment:

• rauulo
    replied
    Algselt postitas Meintz Vaata postitust
    Meerits läheb ju päev hiljem Türki
    Ei lähe, üheks mänguks pole kolme väravavahti ju vaja.

Leave a comment:

• Shparkz
    replied
    Algselt postitas Meintz Vaata postitust
    Meerits läheb ju päev hiljem Türki
    las ta siis läheb,
    esmaspäeval tuleb ta igastahes Eestisse U21 juurde

Leave a comment:

Working...
X