Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-21 koondis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• aanvaller
    replied
    Mis Asi See Oli??

Leave a comment:

• salajane33
    replied
    Algselt postitas nonoh Vaata postitust
    ma ei taha küll rassistlikult kõlada, aga "prantslastel" on platsil ainult üks europiidse pigmendiga noormees?
    Kahjuks on see Prantsusmaa koondise tulevik

Leave a comment:

• andre26
    replied
    6huv6itluses on meie omad ikka väga si...d

Leave a comment:

• Mask
    replied
    Vabandan juba ette ,et ma ei tea Eesti U21 koondisest palju...
    Kes see neid out-e nii kaugele viskab?

Leave a comment:

• North
    replied
    2 poolaeg algamas...

Koosseisud

Leave a comment:

• Mask
    replied
    puutub täpselt nii palju, et kuna ma olen jalgpalli teemal nii mitmegi prantslasega seda delikaatset nahavärvi teemat puudutanud, siis on minule kõlama jäänud, et tulevikus olevat neil nõndanimetatud pärismaalasi rohkem peale tulemas. kui on nii, nagu mulle praegu tundus, siis olen ma lihtsalt valesti aru saanud.
    Selge. Kaitses oli näha valge nahavärviga mängijat. Kahjuks kooseisu ei tea ega ei suuda leida kah kusagilt. Stream on suht halb seega ei suuda ka ära tunda. Kembot, Sissokot ja Obertani olen iga-tahes ringi siblamas näinud. Väravas tundub olevat Lilian Thurami nõbu Yohann Thuram-Ulien.

Leave a comment:

• budu
    replied
    See on see kui koondises ei ole just kõige paremad.aga ega eestil pole kunagi u21 esindatud oma ealiste parimad ja tundub et mängu tulemused jalgpalliliidule eriti tähtsust ei oma

Leave a comment:

• 17
    replied
    Pange Viira platsile ja väravad hakkavad tulema!

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Algselt postitas Mask Vaata postitust
    Ei aga mis see siia puutub?
    puutub täpselt nii palju, et kuna ma olen jalgpalli teemal nii mitmegi prantslasega seda delikaatset nahavärvi teemat puudutanud, siis on minule kõlama jäänud, et tulevikus olevat neil nõndanimetatud pärismaalasi rohkem peale tulemas. kui on nii, nagu mulle praegu tundus, siis olen ma lihtsalt valesti aru saanud.

Leave a comment:

• Martin
    replied
    Mehed on poiste vastu mängima saadetud. Mõttetu togimine.

Leave a comment:

• budu
    replied
    hetke mängu seis ei olegi kõige hullem aga mängupilti eesti poolt puudub.kurb on vaadata aga loodame et teisel poolajal mängupilt vähekeni paraneb

Leave a comment:

• Mask
    replied
    ma ei taha küll rassistlikult kõlada, aga "prantslastel" on platsil ainult üks europiidse pigmendiga noormees?
    Ei aga mis see siia puutub?
    Tegelt seis ei olegi midagi erilist vaadates prantslaste koondise nimekirja. Paljud neist on oma klubides väga tähtsad mängijad. Kurb on muidugi meie mängu vaadata.

Leave a comment:

• andre26
    replied
    Algselt postitas pedro
    Poolajaga Eesti poolt mitte ühtegi arvestatavat pealelööki, terve meeskonna peale tegi ainult Luts ühe korra 1vs1 ära teha, mitte ühtegi korralikku rünnakut, kaitse lekib igast august.
    Masendav.

Prantslased on muidugi väga võimsad. Kiired seinad, pidev liikumine, hea kokkumäng, super tehnika 1vs1 olukordades, kiirus ja jõud nii palju parem kui eestlastel.

Selline tunne nagu Eestil oleks U17 koondis platsil.
    Kahju tegelikult.
    lihtsalt masenav

Leave a comment:

• nonoh
    replied

Leave a comment:

• rallikas
    replied
    Parem äär on lootusetu juhtum. Pika palli mängimine veel lootusetum..

Leave a comment:

Working...
X