Algselt postitas Tundmatu
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-21 koondis
Collapse
X
-
Ma ei tea mis küsimus see üldse onAlgselt postitas -thierry-Keegi Rakverre ka vaatama tuleb?
Leave a comment:
-
SAMA KÜSIMUS !!Algselt postitas -thierry-Keegi Rakverre ka vaatama tuleb?
Ise saab mindud..
Seal koolis
Leave a comment:
-
Nii liigutav oli kuulda,et meie kohalikud venerahvusest koondislased räägivad vägagi hästi eesti keelt. Usun et meil üks viimaste aastate parim koondis ja kogukond. Nad on nagu tõeline meeskond mitte indiviidid.
Leave a comment:
-
EJL WEB TV: Igor Morozov U-21 koondisest: meil on hea meeskond!
--
selline promomine on igati tervitatav, ootan nii A-koondise kui u-21 uusi intekaid veel täna
Leave a comment:
-
sellised vestid on jahAlgselt postitas daywalker Vaata postitustTrennis viilijad saavad "luuser" nimelised vestid selga?
üpris naljakas oli alul vaadata
aga ma ei tea mis süsteemi järgi neid jagatakse kahjuks...
Leave a comment:
-
Rauno Alliku enne kohtumisi kodus Gruusia ja Iirimaaga - Kodus tahame punkte!
Stanislav Pedõki mõtted enne U-21 koondise EM valikmänge
Leave a comment:
-
Natuke enne seitset peaks lõppema gruusia mäng, oleneb kus sa elad.Algselt postitas v50 Vaata postitustKüsimus: mis kell mäng Gruusiaga lõpeb, kas ma jõuan Türgi - Eesti mängu alguseks koju?
Leave a comment:
-
Küsimus: mis kell mäng Gruusiaga lõpeb, kas ma jõuan Türgi - Eesti mängu alguseks koju?
Leave a comment:
-
Läksin liiga ahneks ja seetõttu oleks mul ära anda kaks piletit Rakveres toimuvale Eesti-Iirimaa mängule, kuna mul endal pole sinna mitte mingil juhul võimalik minna. Annaksin, mitte ei müü, et kes soovib, see PM-igu.
Leave a comment:
-
Kes see ikka lollile küsimusele vastata viitsib?Algselt postitas Lehmake Vaata postitusthahaa
vaatan, et keegi ei taha mulle vastata.
Leave a comment:
-
Kas levadiast saadud piletiga (kutse) saab ka Gruusia mängule 25 eeguga või mitte?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: