EM 2011 valikgrupp
Meie vastased siis Türgi, Šveits, Armeenia, Iirima ja Gruusia.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-21 koondis
Collapse
X
-
No pealegi kui see keskus avati, siis rääkis kõik Soome meedia samat juttu. Ju siis pole neil aimu kui suur see maailm ikkagist on..
see selleks. Mõtlesi rohkem Euroopa suurusjärgus.
Nagu näha siis pole Ojamaa ka kutsutud U21 mängule.
Leave a comment:
-
on sul aimu, kui suur on maailm, aan-eestist-tulevad-maailma-parimad-väravavahid-valler?Algselt postitas aanvaller Vaata postitustSee koht on minu silmis maailmas ainulaadne koht sportimiseks.
Leave a comment:
-
u21 mängib siis Soomes, Esport Arenal.
See koht on minu silmis maailmas ainulaadne koht sportimiseks. Seal on kõik mis hing ihaldab, kuigi ise kogu Arena ei ole midagi nii suur. Üks täismõõtmelinse jalgpalli sisehall, 7 saalihoki väljakut, 2 kossuväljakut, Soome üks suurimaid jõusaale, "kergejõustikuhall", koos jooksuradadega, sees.
Väikene offtopic tuli jälle, aga kui midagi kuhugi Eestisse ehitada siis juba selline mitte, et oh siia jalgpalli hall, ja siia kergejõustikule suunatud hall jne. Kõik võiks ikka ilusti ühes kohas olla.
Leave a comment:
-
Test:
Paigalt kaugus: kätega/käteta
0-10m-30m ajavõtuga
kätekõverdused 1min palju jaksad
hüppevõime: kätega/käteta
kükid 60kg raskusega turjal
3torbiku jooks: keskelt alustatud, üks äär, puudutad, teine äär, puudutad, finiš keskel. aja peale
joonejooks alustad otsast-5m-otsajoon-16m-otsajoon-poolväljak-otsajoon-60m-otsajoon.
kõik see toimus umbes 1.45 kestel, jube külmas ja rõskes kotkahallis, oleks võinud õues teha, uskuge mind oleks soojem, kui me lõpetasime oli hallis ikka veel -7 ja õues juba 0/+1. kuigi ideaalvariant siiski mõni spordihall. sest nii mõnigi läks jooksusussiga nagu meile soovitati ja tulemuseks oli libisemine mööda kunstmuru kummi.
Ja kirsiks tordilt. otsajoon-5m-otsajoon-16m-otsajoon-poolväljak-otsajoon-teisepoole 16m-otsajoone-teisepoole 5
5m- otsajoon-teisepoole otsajoon-otsajoon. kõik oli, kas aja või jaksavuse peale.
Leave a comment:
-
Kahjuks Eesti U-21 kuhugi edasi pole veel pääsenudAlgselt postitas zlatan13 Vaata postitustMõtled seda kuhu Eesti U-21 edasi pääses ? see peaks olema novembri keskel nii oli kunagi uefa lehel üleval igatahes
, aga tulevikus kindlasti.
Leave a comment:
-
Algselt postitas pedroMillal järgmine U21 valikgrupp loositakse?
Mõtled seda kuhu Eesti U-21 edasi pääses ? see peaks olema novembri keskel nii oli kunagi uefa lehel üleval igatahes
Leave a comment:
-
Eks see eelmine koondis esines tavaliselt pooliku koosseisuga, sest Viggo tassis Saagi ja teisigi põhikoondisesse. Alles viimases mängus olid peaegu kõik parimad kohal ja tuli ka võit.
Leave a comment:
-
Eks see koondis alles loodi ja hetkel on nad poolenisti praegune U-19 koondis. Kui see eksistentsi lõpetab, küll siis hakkab ka U-21 rohkem kogunema.Algselt postitas pedroLeian, et virisemiseks on ka põhjust veidi. Ma tegelikult ei räägi seda virisemise pärast, vaid mind teeb murelikuks, et näiteks soomlastel asi areneb meist nii palju paremini. aga jah makedoonia mäng oli edasiminek küll. loodame, et asi areneb nüüd kiiremini edasi. miskipärast jääb mulje, et U19 ja U17 koondistega tegeldakse rohkem kui U21-ga. võib-olla on mulle lihtsalt vale mulje jäänud, kuid kuidagi jääb selline mulje. sõpruskohtumisi pole, treeningkogunemisi ka vähe kuidagi.
Leave a comment:
-
Muudkui virised? Kas meie ka ikka ei arenenud, kui saime viimases mängus esimese värava ja võidu?
Leave a comment:
-
2-0 võit siiski meie tuleviku lootustele.Algselt postitas pedroEesti U-21 koondise põhikoosseis: 1-Stanislav Pedõk, 2-Dmitri Smirnov, 3-Meelis Peitre, 4-Aleksei Jahhimovit, 5-Igor Morozov, 6-Eerik Reinsoo, 7-Janar Toomet, 8-Jüri Jevdokimov, 9-Henri Anier, 10-Ats Sillaste, 11-Sergei Jegorov.
Esiliiga noored ja Meistriliiga 7. ja 10. klubide poisid pluss Anier Florast.
Arusaamatuks jääb mulle see, et kuidas on võimalik, et 88 sünd Jevdokimov ja Sillaste ei kuulunud kordagi eelmisesse U-21 valikusse, kuid nüüd on äkki põhimehed valmis
Aga tegelikult mulle tundub, et Frank katsetab uusi poisse, sest koondises pole Tenistet, Monikovi ja E.Puri näiteks.
Huvitav, et kaasa ei võetud Lutsu, Kõlli, Savitskit ja Kallastet.
Aga poisid on tublid olnud siiamaani ning juhivad poolajaks.
Leave a comment:
-
Vaat, asi peaks olema nii, et ülekandeid (ntx. ML) tehakse EJL tellimusel suuresti ka viimase rahadest.Algselt postitas pedroKalev Sport oleks võinud ülekande teha täna Narvast.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: