Algselt postitas dareth
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-21 koondis
Collapse
X
-
see kaitse imeb ludinal!!!
Sillaste välja ja Tšegodajev sisse.
Leave a comment:
-
No Sillaste tuleb küll Pertelsoni juurde keha valitsemist saata õppima,düüdist tõtseti liht pall üle
Leave a comment:
-
Sillaste päris hädas seal ääres.
Ilusat tehnikat näitab see äär seal ja üleüldse päris ilusat jalgpalli on prantslastelt näha.
Eestlased otsivad neid pikki kuradi palju.
E: 2:0. : (
Leave a comment:
-
No ma olen seda mängu mingi 30 seki vaadanud ja kohtunik on juba kaks arusaamatut otsust teinud. Prantslasest kohtunik juhuslikult? :P
Leave a comment:
-
Anier on eesAlgselt postitas fcfloraforever Vaata postitusttra mis kaitse bläkk...0:1 meie poolt vaadatuna, Algkoosseisu kohta ni palju, et Pedõk, Teniste, A.Sillaste, Morozov, Monikov ja rohkem pole aru saand
Leave a comment:
-
Eesti 1:0 taga. Prantslased mängisid kena söödu vasakusse äärde jooksu peale, sealt tsenderdus kasti joonele, üks võttis palli kenasti vastu ning andis teisele läbisöödu. Meie poisid proovisid sulgu teha, aga keesi kaugel paremal kattis ära. Pedõkil polnud mitte kui midagi teha..
Leave a comment:
-
Täpselt,kuigi prantslased annavda piisavalt ruumi on meie poistel ikka "pallist vabanemise sündroom"
Tuleb öelda et mustad mehed on tunduvalt kiiremad küll
Leave a comment:
-
tra mis kaitse bläkk...0:1 meie poolt vaadatuna, Algkoosseisu kohta ni palju, et Pedõk, Teniste, A.Sillaste, Morozov, Mošnikov ja rohkem pole aru saand
Leave a comment:
-
Tahtsin just sama öelda. Ma lugesin kokku, et maksimaalselt oleme saand teha 3 söötu. Siis lendab pikk pall tedmata suunas ning prantslased saavad niimoodi lihtsalt rünnakuid ehitadaAlgselt postitas -Antz- Vaata postitustTundub et meie poisid läksid palli puhtakslöömist harjutama.
Söötu isegi ei üritata mängida.
. Aga mis seal imestada, kui koondises enamuse moodustavada Tuleviku mängijad saavad Levaadikutel 7-0 pähe, mis siis Prantsusmaa vastu veel oodata.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: