Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-21 koondis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• uvv
    replied
    Jalgpalliliit oli teinud hääd tööd!
    700 võis tõesti kohal olla. 100 piletit läks müügiks müüjate arvates.
    Rahvastespartakiaadi vaim eksisteeris täiesti korralik.

Leave a comment:

• ROOTSI KUNN
    replied
    Huhh! Eile sai siis Londonist tagasi tuldud ja väike väsimus veel sees aga õnneks ei olnud mina see ,kes Wembleyl magas ja kogu maailmas sellega kuulsaks sai!!!
    Homme aga jälle uus mäng ees ja seekord siis U-21 ja Shweitsiga. Võitu oleks vast raske uskuda aga viiki peaks küll üritama. Shweitsi noored on aastaid olnud väga tugevad ja kui nendelt punkti saaks siis oleks see kõva sõna.
    Mis puutub Lelovisse siis mina nii karm ei ole nagu eestimees. Mees pole selles süüdi ,et ta peatreeneriks pandi ta teeb oma tööd korralikult omal tasemel ja on üdini jalgpalliinimene.
    Näeme siis homme.

Leave a comment:

• eestimees
    replied
    M Lelov ei ole see treener kes peaks olema U21 peatreener, kirurg võib torusid parandada aga torumees ei või kirurgi ametit pidada, sama on Leloviga(torumees)

Leave a comment:

• TeeleS
    replied
    Algselt postitas midfielder Vaata postitust

EDIT: Huvitav, miks Tenistet isegi varumeeste pingil polnud, ometi flora lehel oli ta veel päeval mänguks üles antud meeste hulgas. Kas äkiline vigastus?
    Hüppeliiges vigastatud. http://www.soccernet.ee/news.php?id=17310

Leave a comment:

• lenc
    replied
    Mind isiklikult ei pannud koondise mängupilt küll ahastama ja ma usun, et Teisipäeval Šveitsi vastu on väravad ja/või punktid vägagi võimalikud.

Leave a comment:

• sosku
    replied
    Algselt postitas BNB Vaata postitust
    Lelov palun lahku oma kohalt.
    Treeneri ameti imiteerimine ei vii võistkonda kuhugi.
    Keda sa tema asemel seal näha tahaksid? Tiidust, Hepnerit, Sarapit või siis veel kedagi? Lelov pole ju süüdi, et meie järelkasv Euroopa parimate hulka kuuluvale meeskonnale kaotas. Ei hakka seda teemat rohkem nämmutama, eks on seda varem juba küll ja veel tehtud. Fakt on see, et meie tase lihtsalt on selline ning seda ei muuda 1-2 aastaga, ei aita siin ka ei ussi- ega püssirohi.

Leave a comment:

• Barcameez
    replied
    Kas seda mängu saaks kusagilt alla ka laadita?

Leave a comment:

• urmar
    replied
    Algselt postitas vincent Vaata postitust
    1712 pealtvaatajat fotball.no andmetel. Natuke ikka nagu oli.
    ilmselt olid siis kõik ühel tribüünil.

Leave a comment:

• vincent
    replied
    Algselt postitas urmar Vaata postitust
    tundub, et Norra - Šveitsi mäng U21 sarjas peeti fredrikstadis jumala tühjade tribüünide ees. Videoülevaates polnud ühtegi näha, ilmselt olid kõik ühel tribüünil, mid kaamera ei näidanud. Nii, et meie 700 pealtvaatajat on päris hea saavutus.
    1712 pealtvaatajat fotball.no andmetel. Natuke ikka nagu oli.

Leave a comment:

• Piaoviaopiuviao
    replied
    keegi pilte ka tegi?

Leave a comment:

• BNB
    replied
    Lelov palun lahku oma kohalt.
    Treeneri ameti imiteerimine ei vii võistkonda kuhugi.

Leave a comment:

• urmar
    replied
    tundub, et Norra - Šveitsi mäng U21 sarjas peeti fredrikstadis jumala tühjade tribüünide ees. Videoülevaates polnud ühtegi näha, ilmselt olid kõik ühel tribüünil, mid kaamera ei näidanud. Nii, et meie 700 pealtvaatajat on päris hea saavutus.

Leave a comment:

• dareth
    replied
    Olin ka tribüünil mängu jälgimas, aga hollandlaste teist väravat ma küll eriti ei ülistaks. Tegevus toimus küll teisel pool väljaku otsas, kuid minu arust olid pigem Pedõkil juured alla kasvanud kui Sno löök super. Videolt ma kordusi näinud ei ole.

Üldiselt oli tunda, et pärast esimest viit minutit, mil hollandlased lõid värava ja teenisid penalti, võtsid nad asja vähe lõdvemalt.

Leave a comment:

• midfielder
    replied
    Algselt postitas AndreK Vaata postitust
    Kolmas värav oli muidugi täielik ühemeheründemaasikass hollandi poolt ja kaitsepuravik eesti koondise poolt....

Jah Roy Beerensi esitus oli tase. Heerenveeni ründaja oli üldse minu arust üks silmapaistvaid tegelasi Jong Oranje rivistuses Sno ja Drenthe kõrval. Muuseas liitus ta suvel friisi klubiga, kuna ei suutnud PSV-s pärast aastatepikkust üritamist põhimeeskonda murda.

Leave a comment:

• AndreK
    replied
    Kolmas värav oli muidugi täielik ühemeheründemaasikas hollandi poolt ja kaitsepuravik eesti koondise poolt....

Leave a comment:

Working...
X