Jalgpalliliit oli teinud hääd tööd!
700 võis tõesti kohal olla. 100 piletit läks müügiks müüjate arvates.
Rahvastespartakiaadi vaim eksisteeris täiesti korralik.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-21 koondis
Collapse
X
-
Huhh! Eile sai siis Londonist tagasi tuldud ja väike väsimus veel sees aga õnneks ei olnud mina see ,kes Wembleyl magas ja kogu maailmas sellega kuulsaks sai!!!
Homme aga jälle uus mäng ees ja seekord siis U-21 ja Shweitsiga. Võitu oleks vast raske uskuda aga viiki peaks küll üritama. Shweitsi noored on aastaid olnud väga tugevad ja kui nendelt punkti saaks siis oleks see kõva sõna.
Mis puutub Lelovisse siis mina nii karm ei ole nagu eestimees. Mees pole selles süüdi ,et ta peatreeneriks pandi ta teeb oma tööd korralikult omal tasemel ja on üdini jalgpalliinimene.
Näeme siis homme.
Leave a comment:
-
M Lelov ei ole see treener kes peaks olema U21 peatreener, kirurg võib torusid parandada aga torumees ei või kirurgi ametit pidada, sama on Leloviga(torumees)
Leave a comment:
-
Hüppeliiges vigastatud. http://www.soccernet.ee/news.php?id=17310Algselt postitas midfielder Vaata postitust
EDIT: Huvitav, miks Tenistet isegi varumeeste pingil polnud, ometi flora lehel oli ta veel päeval mänguks üles antud meeste hulgas. Kas äkiline vigastus?
Leave a comment:
-
Mind isiklikult ei pannud koondise mängupilt küll ahastama ja ma usun, et Teisipäeval Šveitsi vastu on väravad ja/või punktid vägagi võimalikud.
Leave a comment:
-
Keda sa tema asemel seal näha tahaksid? Tiidust, Hepnerit, Sarapit või siis veel kedagi? Lelov pole ju süüdi, et meie järelkasv Euroopa parimate hulka kuuluvale meeskonnale kaotas. Ei hakka seda teemat rohkem nämmutama, eks on seda varem juba küll ja veel tehtud. Fakt on see, et meie tase lihtsalt on selline ning seda ei muuda 1-2 aastaga, ei aita siin ka ei ussi- ega püssirohi.Algselt postitas BNB Vaata postitustLelov palun lahku oma kohalt.
Treeneri ameti imiteerimine ei vii võistkonda kuhugi.
Leave a comment:
-
ilmselt olid siis kõik ühel tribüünil.Algselt postitas vincent Vaata postitust1712 pealtvaatajat fotball.no andmetel. Natuke ikka nagu oli.
Leave a comment:
-
1712 pealtvaatajat fotball.no andmetel. Natuke ikka nagu oli.Algselt postitas urmar Vaata postitusttundub, et Norra - veitsi mäng U21 sarjas peeti fredrikstadis jumala tühjade tribüünide ees. Videoülevaates polnud ühtegi näha, ilmselt olid kõik ühel tribüünil, mid kaamera ei näidanud. Nii, et meie 700 pealtvaatajat on päris hea saavutus.
Leave a comment:
-
Lelov palun lahku oma kohalt.
Treeneri ameti imiteerimine ei vii võistkonda kuhugi.
Leave a comment:
-
tundub, et Norra - veitsi mäng U21 sarjas peeti fredrikstadis jumala tühjade tribüünide ees. Videoülevaates polnud ühtegi näha, ilmselt olid kõik ühel tribüünil, mid kaamera ei näidanud. Nii, et meie 700 pealtvaatajat on päris hea saavutus.
Leave a comment:
-
Olin ka tribüünil mängu jälgimas, aga hollandlaste teist väravat ma küll eriti ei ülistaks. Tegevus toimus küll teisel pool väljaku otsas, kuid minu arust olid pigem Pedõkil juured alla kasvanud kui Sno löök super. Videolt ma kordusi näinud ei ole.
Üldiselt oli tunda, et pärast esimest viit minutit, mil hollandlased lõid värava ja teenisid penalti, võtsid nad asja vähe lõdvemalt.
Leave a comment:
-
Algselt postitas AndreK Vaata postitustKolmas värav oli muidugi täielik ühemeheründemaasikass hollandi poolt ja kaitsepuravik eesti koondise poolt....
Jah Roy Beerensi esitus oli tase. Heerenveeni ründaja oli üldse minu arust üks silmapaistvaid tegelasi Jong Oranje rivistuses Sno ja Drenthe kõrval. Muuseas liitus ta suvel friisi klubiga, kuna ei suutnud PSV-s pärast aastatepikkust üritamist põhimeeskonda murda.
Leave a comment:
-
Kolmas värav oli muidugi täielik ühemeheründemaasikas hollandi poolt ja kaitsepuravik eesti koondise poolt....
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: