Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-21 koondis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• marabella666
    replied
    Vastus teemale \'U-21\'

ah, 1:5 juba!!!
    võtan kõik oma head sõnad tagasi ja näen vaimusilmas reelot igas väravas süüdi

Leave a comment:

• marabella666
    replied
    Vastus teemale \'U-21\'

Algselt postitas ROOTSI KUNN

Algselt postitas vanRooney

täielik mystika... arvan, et seal pidi olema tugev ebaõnn, vb ka kohtuniku eksimused. eestil on ju kõik lylid U-21 tasemel arvestatavad, reelo väravas on vast nõrgim

aga ootame enne lõppseisu ära, edasipääsu loomlikult ei tule, aga äkki lööme paar tykki tagasi vähemalt

Millest sa räägid!!! Mis kuradi ebaõnn? Kas see sama ebaõnn mis jälitab meie noortekoondisi juba 15 aasta ja varsti hakkab kummitama ka meie A-koondist .
    See ebaõnn peitud selles ,et noortekoondiste tulemused ei huvita kedagi peale fännide. Tagajärjeks on katastroof ja häbiväärsed kaotused isegi parima koosseisuga.
    Vaadake natuke ümberringi ,kuidas mängivad naabrid ja tehkem omad järeldused.
    olen täiesti teadlik meie noorte koondiste mannetust tasemest. samas keegi ei tea seda, mis just see mäng toimus. ma ei tahagi vabandada tänast mängu, see oleks ka siis katastroof kui yhe väravaga võidetakse. parima koosseisu kohta ongi kaotusenumbrid liiga metsikud, selle pärast kahtustangi selle mängu juures ebaõnnekuradit.

Leave a comment:

• 17
    replied
    Vastus teemale \'U-21\'

Tuleb tuleb! Kõigest 5 veel

Leave a comment:

• Corinthian
    replied
    Vastus teemale \'U-21\'

täielik mystika... arvan, et seal pidi olema tugev ebaõnn, vb ka kohtuniku eksimused. eestil on ju kõik lylid U-21 tasemel arvestatavad, reelo väravas on vast nõrgim

aga ootame enne lõppseisu ära, edasipääsu loomlikult ei tule, aga äkki lööme paar tykki tagasi vähemalt

Millest sa räägid!!! Mis kuradi ebaõnn? Kas see sama ebaõnn mis jälitab meie noortekoondisi juba 15 aasta ja varsti hakkab kummitama ka meie A-koondist .
    See ebaõnn peitud selles ,et noortekoondiste tulemused ei huvita kedagi peale fännide. Tagajärjeks on katastroof ja häbiväärsed kaotused isegi parima koosseisuga.
    Suur Juht on kord juba öelnud, et noorte tulemused ei ole tähtsad ja noored ei peagi võitma. Ja nii jääb.
    Mis siin arusaamatut on ?
    Kes veel aru ei saanud ???
    Lambad

Leave a comment:

• etsajo
    replied
    Vastus teemale \'U-21\'

Jumal hoidku 4-0 Walesi käest ,kogusummas juba 6-0
    Kas ei ei oleks viimane aeg hakata mõtlema Eesti jalgpalli tuleviku peale.Kohutav lihtsalt!!!
    Me tammume paigal ja lämbume oma sisetülidesse ,kradi ajukääbikud .
    eks ta õige ole....vähem juttu, rohkem trenni!!!

Leave a comment:

• ROOTSI KUNN
    replied
    Vastus teemale \'U-21\'

Leave a comment:

• etsajo
    replied
    Vastus teemale \'U-21\'

0:4 poolajaks..tõesti veidi palju..aga olgem realistid, edasipääs oleks nii või teisiti ime olnud....see rong on selleks korraks läinud

Leave a comment:

• marabella666
    replied
    Vastus teemale \'U-21\'

Leave a comment:

• päkapikk
    replied
    Vastus teemale \'U-21\'

Algselt postitas Zavjalov

Kas ei ei oleks viimane aeg hakata mõtlema Eesti jalgpalli tuleviku peale.Kohutav lihtsalt!!!
    Täna oleks mul häbi tunnistada, et ma olen Eestlane, kui ma Walesis oleks
    Minul küll pole kunagi häbi tunnistada et ma Eestlane olen.

Leave a comment:

• Zavjalov
    replied
    Vastus teemale \'U-21\'

Täna oleks mul häbi tunnistada, et ma olen Eestlane, kui ma Walesis oleks

Leave a comment:

• Kaspy
    replied
    Vastus teemale \'U-21\'

Nojah jalgpallijuhtide sõnul on head noored peale tulemas .

Leave a comment:

• ROOTSI KUNN
    replied
    Vastus teemale \'U-21\'

Leave a comment:

• ROOTSI KUNN
    replied
    Vastus teemale \'U-21\'

nNoh siis nii saame lutti huillemini ,kui kodus. Sama mees ,kes siin lammutas ,lammutab ka kodus.
    Ei päästa meid Dima,Enar ega keegi. Rõvedalt kahju ja häbiväärne.
    Avage ükskord silmad -jalghpallijuhid!!!

Leave a comment:

• Zavjalov
    replied
    Vastus teemale \'U-21\'

Algselt postitas Bobik

Jätke ükskord Kink rahule. Ta tahab koondises mängida . Ilmselt juba peatselt saame näha tema mängu siin samas Eestis ja siis saavad kõik oma silmaga näha tema taset ja veenduda ,kas ta väärib koondise kohta või mitte. Mina nägin U-21 koondise ja Levadia treeningmängu ja seal oli Taki heas vormis ,kuid veel kaugel väga heast vormist. Siiski üks parimaid platsil.
    Kas sa ikka mõistad, et mees võib olla kui hea tahes, aga kui puudub mängukogemus ja vorm nagu sa ise ütled, ei saa teda platsile lasta. Kuidas sa seletad näiteks mõnele noorele Flora kutile, kes praegu koondises, et kle sa jääd nüüd välja, kuna Kink hakkas jälle trennis käima???

Ma arvan, et enamikel eesti koondise fännidel on hea meel näha mänguvormis Kinki suuri tegusid tegemas. Seniks aga tõestagu oma oskuseid tõsisemates mängudes kui treeningkohtumine.
    Ma ei nõuagi teda kohe koondisesse. Kiui sa oled mu eelmisi postitusi sel teemal lugenud siis näed ,mida ma mõtlen. Tahan lihtsalt öelda ,et pingipoisiks oleks ta igatahes mahtunud ja noorele mängiale on stiimuliks seegi.
    Ma arvan, et ta oleks solvunud kui ta oleks pingile jäetud.

Leave a comment:

• ROOTSI KUNN
    replied
    Vastus teemale \'U-21\'

Algselt postitas Bobik

Jätke ükskord Kink rahule. Ta tahab koondises mängida . Ilmselt juba peatselt saame näha tema mängu siin samas Eestis ja siis saavad kõik oma silmaga näha tema taset ja veenduda ,kas ta väärib koondise kohta või mitte. Mina nägin U-21 koondise ja Levadia treeningmängu ja seal oli Taki heas vormis ,kuid veel kaugel väga heast vormist. Siiski üks parimaid platsil.
    Kas sa ikka mõistad, et mees võib olla kui hea tahes, aga kui puudub mängukogemus ja vorm nagu sa ise ütled, ei saa teda platsile lasta. Kuidas sa seletad näiteks mõnele noorele Flora kutile, kes praegu koondises, et kle sa jääd nüüd välja, kuna Kink hakkas jälle trennis käima???

Ma arvan, et enamikel eesti koondise fännidel on hea meel näha mänguvormis Kinki suuri tegusid tegemas. Seniks aga tõestagu oma oskuseid tõsisemates mängudes kui treeningkohtumine.
    Ma ei nõuagi teda kohe koondisesse. Kiui sa oled mu eelmisi postitusi sel teemal lugenud siis näed ,mida ma mõtlen. Tahan lihtsalt öelda ,et pingipoisiks oleks ta igatahes mahtunud ja noorele mängiale on stiimuliks seegi.

Leave a comment:

Working...
X