Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Krt see info võib ju kusagil väikeses nupus olla, kuid krt tehke bännerid mis kohe kisavad näkku kui EJL kodukale minnes. See töötab palju paremini kui mingi kuiv eelvaate uudis.
Ma mõtlesin küll seda, et on olemas info hetkel toimuvate mängude kohta. Seda, kust leida näkkukisavaid bännereid, mis mängule kutsuvad, see ei kuulu minu oskuste maailma.
Lorenzo, EJLi lehel on info alati olemas, mitte isegi, nagu imestades märgid. Seda miks mujal sellistest mängudest ei räägita ja miks siin keegi sellest välja ei tee, seda ma ei tea.
Krt see info võib ju kusagil väikeses nupus olla, kuid krt tehke bännerid mis kohe kisavad näkku kui EJL kodukale minnes. See töötab palju paremini kui mingi kuiv eelvaate uudis.
Lorenzo, EJLi lehel on info alati olemas, mitte isegi, nagu imestades märgid. Seda miks mujal sellistest mängudest ei räägita ja miks siin keegi sellest välja ei tee, seda ma ei tea.
Vaatasin hetk tagasi huvi pärast livescore.com-i ja ennäe hetkel just käimas U21 mäng Estonia-Kazakhstan. Vaatan siis siia esilehele et kas maha maganud. Pole ka siin portaalis. Siis vaatan EJL-i lehte. Seal info olemas isegi:
Täna kell 19:00 kõlas avavile EJL TNTK staadionil (Kotka tänav 12, Tallinn) toimuval U-21 koondiste maavõistlusel Eesti ja Kasahstani esinduste vahel.
Eesti U-21 koondise jaoks on tegemist peaprooviga enne reedel Kadrioru staadionil algavat U-21 koondiste EM-valiksarja mängu Eesti ja Taani U-21 koondiste vahel. Nädala pärast võõrustatakse Kadriorus ka Andorrat.
25. minutil asusid külalised juhtima, kuid neljandal üleminutil seadis Maksim Lipin penaltist jalule viigi.
U-21 maavõistlus 4. juunil TNTK staadionil
kell 19:00 EESTI - KASAHSTAN 1:1 (0:1) LÕPPSEIS
Väravad: 90.+4. pen. Maksim Lipin - 25. Alibek Ajaganov Hoiatused: 37. Stanislav Lunin Eemaldamine: 90.+3.
Mänguolud: +18, vahelduva pilvisusega ilm; muruväljak väga heas seisukorras.
Pealtvaatajaid: 164
Peakohtunik: Eiko Saar
Abikohtunikud: Silver Kõiv, Maikel Mikson
Neljas kohtunik: Juri Frischer
Kahju sellisest jalgpalli kajastamisest meil. Siit küll nüüd ei tule välja et meil jalgpall number 1 spordiala on. Sinna ikka väga pikk maa minna. Eriti just mis puudutab kajastamist.
Leave a comment: