Algselt postitas eika
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Maavõistlused
Collapse
X
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMa ei saa aru, kuidas Eesti endale ikka selliseid vastaseid suudab leida. Usbekid ja Salvadorlased jne. Halenaljakas juba.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMa ei saa aru, kuidas Eesti endale ikka selliseid vastaseid suudab leida. Usbekid ja Salvadorlased jne. Halenaljakas juba.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustMa ei saa aru, kuidas Eesti endale ikka selliseid vastaseid suudab leida. Usbekid ja Salvadorlased jne. Halenaljakas juba.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSalvadorlased jne ehk El Salvador on kahel MM-finaalturniiril mänginud ning seal Ungari võrku ühe palligi löönud. Mis on Eestil vastu panna?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
-
Salvador... no kunagi oli ju Pohlakul plaan,et Eesti saab esimeseks riigiks,kes on mänginud kõigi FIFA liikmesriikidega
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSalvadorlased jne ehk El Salvador on kahel MM-finaalturniiril mänginud ning seal Ungari võrku ühe palligi löönud. Mis on Eestil vastu panna?Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!
Kommentaar
-
Algselt postitas Matis Vaata postitustJah Ungari suras ainult salvadorlastele kümneka vastu.
.. mäletan seda mängu ja seal oli veel selline vahva värav kus madjarite väravavaht lõi palli oma alast lahti ja see mandus salvadorlaste vv-i seljataga..RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaak Vaata postitustno kunagi oli ju Pohlakul plaan,et Eesti saab esimeseks riigiks,kes on mänginud kõigi FIFA liikmesriikidega
Keegi oskab öelda, mitme erineva liikmesriigiga Eesti siis juba mänginud on (kui võtta arvesse kõik - nii sõprus kui valikmängiud k.a. enne II m.s. )?
Kommentaar
-
Algselt postitas carlo2 Vaata postitustKeegi oskab öelda, mitme erineva liikmesriigiga Eesti siis juba mänginud on (kui võtta arvesse kõik - nii sõprus kui valikmängiud k.a. enne II m.s. )?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaak Vaata postitustSalvador... no kunagi oli ju Pohlakul plaan,et Eesti saab esimeseks riigiks,kes on mänginud kõigi FIFA liikmesriikidega
ja Eesti pole enam liiga kaugel oma eesmärgi saavutamisest...olgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustPohlak rääkis siiski UEFA llikmesriikidest...
ja Eesti pole enam liiga kaugel oma eesmärgi saavutamisest...
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustPrantsusmaa, Hispaania, Serbia.Algselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar