Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Maavõistlused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas eika Vaata postitust
    Ma ei saa aru, kuidas Eesti endale ikka selliseid vastaseid suudab leida. Usbekid ja Salvadorlased jne. Halenaljakas juba.
    Ei ole midagi viga neil. Päris võrdsed vastased võivad olla. Ja koondis saab ka huvitavate vastaste vastu mängida
    Rien en ce monde ne peut arrêter OM!

Ken Lee tulibu dibu douchoo

Kommentaar

Ma ei saa aru, kuidas Eesti endale ikka selliseid vastaseid suudab leida. Usbekid ja Salvadorlased jne. Halenaljakas juba.
      Saa inimestest aru - funktsionäärid tahavad ka ju reisida soojadesse ning eksootilistesse paikadesse.Nagu me kõik.

Kommentaar

nii sita koondisega nagu eesti hektel on, ei taha ükski normaalne vutiriik mängida. türklased sebiti ka kurgid sulle, raha mulle põhimõttel siia

Kommentaar

Salvadorlased jne ehk El Salvador on kahel MM-finaalturniiril mänginud ning seal Ungari võrku ühe palligi löönud. Mis on Eestil vastu panna?
          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
            Salvadorlased jne ehk El Salvador on kahel MM-finaalturniiril mänginud ning seal Ungari võrku ühe palligi löönud. Mis on Eestil vastu panna?
            Zahhovaiko uskumatud seiklused Kuveidis
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

no Usbekistan on siiski suht kõva sats. Mitte kehvem,kui Saudi-Araabia näiteks. FIFA tabelis kusagil 60.koha kandis.
              Salvador... no kunagi oli ju Pohlakul plaan,et Eesti saab esimeseks riigiks,kes on mänginud kõigi FIFA liikmesriikidega

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
                Jah Ungari suras ainult salvadorlastele kümneka vastu.
                Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Algselt postitas Matis Vaata postitust
                  Jah Ungari suras ainult salvadorlastele kümneka vastu.

.. mäletan seda mängu ja seal oli veel selline vahva värav kus madjarite väravavaht lõi palli oma alast lahti ja see mandus salvadorlaste vv-i seljataga..
                  RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas Jaak Vaata postitust
                    no kunagi oli ju Pohlakul plaan,et Eesti saab esimeseks riigiks,kes on mänginud kõigi FIFA liikmesriikidega

Keegi oskab öelda, mitme erineva liikmesriigiga Eesti siis juba mänginud on (kui võtta arvesse kõik - nii sõprus kui valikmängiud k.a. enne II m.s. )?

Kommentaar

Algselt postitas carlo2 Vaata postitust
                      Keegi oskab öelda, mitme erineva liikmesriigiga Eesti siis juba mänginud on (kui võtta arvesse kõik - nii sõprus kui valikmängiud k.a. enne II m.s. )?
                      69 liikmesriigiga 207-st Eesti on 208-s

Kommentaar

Algselt postitas Jaak Vaata postitust
                        Salvador... no kunagi oli ju Pohlakul plaan,et Eesti saab esimeseks riigiks,kes on mänginud kõigi FIFA liikmesriikidega
                        Pohlak rääkis siiski UEFA llikmesriikidest...
                        ja Eesti pole enam liiga kaugel oma eesmärgi saavutamisest...
                        olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Algselt postitas zaz Vaata postitust
                          Pohlak rääkis siiski UEFA llikmesriikidest...
                          ja Eesti pole enam liiga kaugel oma eesmärgi saavutamisest...
                          Prantsusmaa, Hispaania, Serbia.

Kommentaar

Algselt postitas kesa Vaata postitust
                            Prantsusmaa, Hispaania, Serbia.
                            Ja rohkem tõesti ei olegi?
                            Algselt postitas Cule
                            Eestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija

Kommentaar

Saksamaa. Mõni veel kindlasti. Rumeenia äkki?

Kommentaar

Algselt postitas jaamu
                                Saksamaa ja Rumeeniaga on mänginud
                                Värskenda mu mälu

Kommentaar

Working...
                                X