Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Maavõistlused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Maavõistlused\'

Peale pooletunnist otsimist leidsin mingi Venetsueela telekanali, mis tõenäoliselt kannab mängu üle. All vasakus ääres on kastike, kus kirjas \"RCTV en Vivo\"...Ma pole küll kindel, aga ilmselt saab sealt telekanalit live-is vaadata. MediaPlayeriga mul hetkel mingi jama...nii, et ma ise vaadata ei saa

Kommentaar

Huvilised võivad tutvuda ka mängueelse ülevaatega eestlastest http://www.venezuelaenfutbol.com/

eeldatavad algkoosseisud siiska :

Venezuela: Rafael Dudamel; Luis Vallenilla, José Manuel Rey, Alejandro Cichero y Jonay Hernández; Leopoldo Jiménez, Héctor González, Ricardo David Páez y Gabriel Urdaneta; Rafael Castellín y Massimo Margiotta.

Estonia: Artur Kotenko; Teet Allas, Dmitri Kruglov, Alo Barengrub y Enar Jaager; Joel Lindpere, Taavi Rahn, Martin Reim y Sergei Terehhov; Andres Oper y Vjataeslav Zahovaiko (o Ingemar Teever).

Kommentaar

Algselt postitas ruyna

Algselt postitas Noonik

Nuh tv-kava järgi siis Sport 2 ja Sport 3 seda üle ei kanna ... järelikult saab magada
        aga Sport ja Sport1
        tegelt ma ei väidagi, et seda mängu kuskilt näitab, lihtsalt räägitakse

selist kanalit nagu viasat sport pole olemas..

Kommentaar

Algselt postitas Diana

Peale pooletunnist otsimist leidsin mingi Venetsueela telekanali, mis tõenäoliselt kannab mängu üle. All vasakus ääres on kastike, kus kirjas \"RCTV en Vivo\"...Ma pole küll kindel, aga ilmselt saab sealt telekanalit live-is vaadata. MediaPlayeriga mul hetkel mingi jama...nii, et ma ise vaadata ei saa
          tänud..peale mõnda aega proovimist sain pildi ette..pilt ka kõigehullem ei ole

Kommentaar

Algselt postitas Corinthian

Huvilised võivad tutvuda ka mängueelse ülevaatega eestlastest http://www.venezuelaenfutbol.com/
            ...el manager del seleccionado Marck Tarmat ...
            El arma principal de los estonianos es el delantero Marco Cristal...

Paistab, et kohalikud on päris palju eeltööd teinud ja tunnevad head meelt selle üle, et meie koondise \"põhirelv\" , ründaja Kristal pinsile läheb ja täna õhtul Venetsueela kaitsjatele peavalu ei tekita.
            Veel leidub sellel saidil infot selle kohta, et meie koondislased pidid kohalejõudes ühe kiirshoppingu tegema, sest nende putsad ei olevat Prantsusmaalt kohale jõudnud.
            Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Pilt on täitsa korralik, loodame et see kanal ikka mängu näitab.

Kommentaar

Ütleks nii, et see kanal näitab mängu Just nägin reklaami. Mees rääkis reklaamis sellise tooniga nagu boksimatsi alguses tutvustatakse boksijaid :P
                venn-et-zueeeelaa verrrzussss esss-toniaaaaa

Kommentaar

EESTI algkoosseis

Eesti: Artur Kotenko, Teet Allas, Alo Bärengrub, Enar Jääger, Ragnar Klavan, Taavi Rähn, Kristen Viikmäe, Martin Reim, Indrek Zelinski, Andres Oper, Sergei Terehhov.

Kommentaar

Vabandan off-topicu pärast...
                    Aga hästi suur mure mul hetkel. Nimelt kui sellele lingile klikkan, siis annab korraks MediaPlayeri ette, kuid arvuti viskab seejärel täielikult vedru välja ehk siis teeb restardi. Ma pole arvutiasjanduses nii spets ja ei oska seda värki paremini kirjeldada. Kellelgi on veel selline probleem olnud??
                    Mul jääb ilmselt siis mäng nägemata

Kommentaar

Algselt postitas Diana

Aga hästi suur mure mul hetkel. Nimelt kui sellele lingile klikkan, siis annab korraks MediaPlayeri ette, kuid arvuti viskab seejärel täielikult vedru välja ehk siis teeb restardi. Ma pole arvutiasjanduses nii spets ja ei oska seda värki paremini kirjeldada. Kellelgi on veel selline probleem olnud??
                      Nii just ei tee, kuid käima ei lähe. Esimese katse peale läks, kuid siis ei viitsinud tööle jätta. Nüüd pillub erroreid. Suva, saabki magada.
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Noonik

Ütleks nii, et see kanal näitab mängu Just nägin reklaami. Mees rääkis reklaamis sellise tooniga nagu boksimatsi alguses tutvustatakse boksijaid :P
                        venn-et-zueeeelaa verrrzussss esss-toniaaaaa
                        ja kõik boksijad kannavad boksimatsi eel ja ajal poksereid

edit: mina sain TV ilusti tööle just
                        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Algselt postitas Diana

Nii just ei tee, kuid käima ei lähe. Esimese katse peale läks, kuid siis ei viitsinud tööle jätta. Nüüd pillub erroreid. Suva, saabki magada.
                          Martin, sa proovi veel mõned korrad ... mul oli kah sama jama alguses - ütles et ülerahvastatud or smthng.

Kommentaar

jees, ma saan ka seda tikutopsi vaadates silmi rikkuda.
                            õnneks saab neid ravimise eesmärgil tõmmu hiiuga määrida
                            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fittibaldi

jees, ma saan ka seda tikutopsi vaadates silmi rikkuda.
                              õnneks saab neid ravimise eesmärgil tõmmu hiiuga määrida
                              Suuremaks saab ju ka teha Siis küll udusem, kuid vaadatav.

Oma une õnneks ei saa ma ikka ühendust :P
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Suuremaks saab ju ka teha Siis küll udusem, kuid vaadatav.

ei saa teha. ilusad tsikid ekraanil moondusid hammasteta vanaeitedeks valesti kokku laotud pusles. jumal, ma ei taha mõeldagi, kuidas kenad eesti poisid sinistes ürpides võivad välja hakata nägema
                                We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Working...
                                X