Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Brasiilia maavõistlus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Sen Vaata postitust

Edit. 1 känguru saatis ka praegu tervitused
    Kängurud vaatasid ka mängu.

Mitte ainult kängurud. Isegi vombatid ja dingod olid end platsi seadnud. Harjad ilusasti püsti kammitud nagu Tarmo Kingil. Kahjuks see ei aidanud.
    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Jalgpallilahing vallutas televaadatavuse edetabeli

Kommentaar

Väike emotsionaalne tagasivaade mängule EJLTV kanalis (fännibuss ja muu):

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
          Lahe
          Eriti kihvt oli see türgi lipuga onkel kes hullult kaasa karjus. Kahju, et minu kõrval olev kohalik vintis ljoha peale ei jäänud. Tema tõmbas nurgatribüüni ka ilusti käima- jeesti, jeesti- ja kuidas ta veel "tulen tagasi sealt võitjana..." laulis Igati positiivne oli näha sellist tüüpi Eesti salli lehvitamas ja poistele kaasa elamas!
          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust

Mis selle esimese loo nimi on?

Kommentaar

tagasivaade on lahe jah.

1. poolajal Puri löök, mis napilt üle läks oli hea, oleks väravasse läinud oleks olnud super.
              2. teisel poolajal võttis Kakalt palli nagu lapselt!

Aga jah, arvan, et võõrsimängudel on koondis kõvasti kaotanud, Puri eemaloleks tõttu!

Loodame, et siis uued kodumängud tulevad võidud, ning Eesti võidaks.

Kommentaar

Working...
              X