Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Brasiilia maavõistlus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ei ole kunagi brasse sallinud (alates 94 a MM-ist) ja eile sain vahetult kohal olles kinnitust. Parajad nõmedikud, pehmod. Gaasi nad ilmselt põhja ei pannudki, aga see selleks. Vuihka.
    Mis jutt see nüüd siis oli, et Operit ei lastud Hiinast siia. Eriti loll möga. Kui mees oleks ikka tahtnud, oleks küünarnukiga tiibklaveri pooleks löönud ja mängima tulnud. Kakad ja asjad lendasid USAst ja jumal teab kuskohast kohale ja mängisid 60 mintsa, meie tegelinskit ei saadud kohale. Siinkohal tuleb vist tänada ka üht fänniorganisatsiooni, kes ta mingil aastal jobuks valis. Mina solvuks küll korralikult ja pikalt - nahhuija, kellele sa mängid ja neid väravaid lööd, kui sind pärast jobuks nimetatakse. Kokkuvõttes kardan, et Oper on meie koondise jaoks kadunud pojake.
    Eilsetest meiedest. Jääger rokkis. Arusaamatud Vunk ja Viikmäe.

Ja lõpetuseks: isiklikust ebasümpaatiast vastase vastu hoolimata suured tänud Aivar Pohklakule. Aivar tegi ikka imet, et need kohvioad siia sattusid.
    Homo homini lupus est - pede on pedele hunt

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
      Cat, kas sina olid noor ja blond fotograaf? Mu töökaaslane hakkas igatahes üht sellist andunult vaatama ja ma ei osanud aidata, et kes see olla võis
      Tema see oli, kuid Cat, hea töö, pildid olid väga kenad ning slideshowna kena meeldetuletus vaadata . praegu siis ka etv's kordus.

Kommentaar

Hetkel näitab ETVs mängu kordust

Kommentaar

Mulle meeldis kõik.

Kommentaar

Algselt postitas Malfoy Vaata postitust
            e. Siinkohal tuleb vist tänada ka üht fänniorganisatsiooni, kes ta mingil aastal jobuks valis. Mina solvuks küll korralikult ja pikalt - nahhuija, kellele sa mängid ja neid väravaid lööd, kui sind pärast jobuks nimetatakse. Kokkuvõttes kardan, et Oper on meie koondise jaoks kadunud pojake.
            .
            Jobuks valiti ta selletõttu, kuna ühines Keskerakonnaga.

Kommentaar

Kas kuskil normaalseid tipphetki ka mängust on? etvsport.ee-s teise poolaja omasid üldse ei ole.

Kommentaar

See sall on päris soe mis ma sain. Keegi mind ära ka tundis?

Kommentaar

Mnjaa päris värviliseks osutus see sõpruskohtumine. Eestlaste nn. toorutsemine väljendus rohkem kehasse mängimises (lükkamine jne) samas mind ikka pani veidi barasside jõhkrutsemine üllatuma. Brassid konkreetselt tagusid jalgu kui keegi mööda sai ja noo see Puri maha sõitmine, mille eest punast ei antud oli küll pehmeltöeldes jube. Selle Puri niitmise jätkuaktsioon oligi Kruglovi punase kardi situatsioon. Hea meelega vaataks kordust just brasside tehtud vigade pärast. Lindpere ja Puri elasid natuke liigselt esimesel poolajal seljas küll brassidel aga mingi suuremat toorutsemist nagu küll ei täheldanud, pigem jäi see meie omade seljas elamine selle taha, et kiirusest jäi puudu. Muidu mängu parimaks vast hääletaks Sandri nagu enamus ja kehvimateks kindlasti Vunk ja Viikmäe. Kurb, et Vosko viimast võimalust ära ei susanud Piiroja triblamise moment oli päris mõnus vaatepilt ja selles situatsioonis oli ka näha tüüpilist brasside käitumist, et kui keegi mööda mängis siis külma rahuga kohe kossi löök.

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

Ainuke Brasiillane, kes meid toetas:
                    Seevastu kaitsja Luisao kaitses eestlasi ja tunnustas kodumeeskonda võitlusliku partii eest. "Oleme Eestist oskuste poolest mäekõrguselt üle, aga neil jätkus tahtmist võidelda meiega kui võrdne võrdsega," ütles ta portaalis Terra.

E: Tänases ÕL'is oli Viikmäe kohta viisakas kommentaar: Tema jaoks oli mäng natuke suurel kiirusel

Kommentaar

Visnapuu on äraostetud terapea.

Kommentaar

Ütleme nii, et eile pettusin ma brassides ikka täielikult. Iga väikse puute peale kukkusid ja nõudsid viga(mis neile ka anti). Ja kust see nn eestlaste
                        jõhkrutsemine on veel võetud. Hoopis brassid jõhkrudsesi ja norisid tüli. Brassid on ikka ühed parajad memmekad küll, mis nad arvavad et vastasmeeskond peab mängima nii, et neid üldse ei puudutata. Kohtuniku töös pettusin ka ma eile. Kohtunik peaks kohtlema kaht meeskonda võrdselt(mis siis et Eesti asub 112. positsioonil). Brassidele jäeti eile mitu kollast ja üks raudne punane kaart andmata(siis kui Sander Puri kiirrünnakus maha tõmmati).

Kommentaar

Tra see puri tackle jalg on ikka elukõrgel, külmavärinad tulid peale, meenutas julmalt seda tacklet mis Eduardole tehti. Alves võiks ka mingi karistuse tagant järgi saada ebasportlikku käitumise eest, kedagi nagu lüüa vist ei tohiks väljakul:S Suht haigelt kommenteerivad brassid ise mängu, IT mehed võiks neid terroriseerida ja nende igasse portaali kaka ja melo tackled ülesse panna..........

Kommentaar

Minu mängujärgsed emotsioonid on igatahes positiivsed. Oli perioode, kus väljakul sai isegi sinisärkide esitluses näha aktraktiivset jalgpalli. Jumal tänatud, et Rüütli ei läinud umbkaitselisele taktikale ning ausalt öelda patt oleks ka seda teha sõpruskohtumises. Ainult ühe sellise 'kingitud' väravaga kaotada polegi nii paha, kui veel arvestada seda et brassidel just palju väga häid väravavõimalusi polnudki.
                            Mängu parim mees oli kindlasti Sander Puri, kel õnnestus ilmselgelt oma aktsaid tõsta välisklubide silmis. Lust oli vaadata Brasside lüpsmisi niipalju kui neid oli ja õnneks mitte ainult Puri näol.
                            Halva maigu andsid mängule need täiesti tobedad ärplemised, mida ei suutnud ka kohtunik päris hästi ohjeldada kahjuks.

Bring on France !

Kommentaar

FIFA lehelt, päris lahe

The five-time world champions did the bare minimum against a very combative Estonia side. Sevilla striker Luis Fabiano scored the only goal of a match in which Kaka appeared just as lost as he had been in the streets of Tallinn on Tuesday.

Kommentaar

kas netis pole kuskil üleval tervet mängu????

Kommentaar

Working...
                                X