Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EESTI - HORVAATIA

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'EESTI - HORVAATIA\'

Vaadake, mida Delfis kirjutatakse:

Vigastustest on piisavalt paranenud Andres Oper, Sergei Terehhov ja Martin Reim, kohtumises Andorra vastu valiktsükli teise kollase kaardi saanud Kristen Viikmäe peab mängu vahele jätma.

Mis värk on???
    \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Originally posted by greenday

Vaadake, mida Delfis kirjutatakse:

Vigastustest on piisavalt paranenud Andres Oper, Sergei Terehhov ja Martin Reim, kohtumises Andorra vastu valiktsükli teise kollase kaardi saanud Kristen Viikmäe peab mängu vahele jätma.

Mis värk on???
      See värk hakkab tõesti üle piiride minema. Täielik kammajaaa.... Ma arvan, et enne õhtusi ETV Spordiuudiseid rohkem sellest siin kirjutada ei tasu. Siis peaks asi selge olema ja siis saame ka kinnituse. Need lehed siin Eestimaa pinnal võitlevad lihtsalt lugejate pärast :P

Kommentaar

Hääletuses on 95 reeturit , kes ei usu et eesti võidab , Uskuda tuleb alati , sellist suhtumist ei tohi ühelgi fännil olla ,et oma meeskond ei võida . Isegi kui Eesti mängiks homme maailma tähtede koondise vastu usuksin ma et poisid võidavad muud suhtumist ei saa ollagi .

Kommentaar

Hääletuses on 95 reeturit , kes ei usu et eesti võidab , Uskuda tuleb alati , sellist suhtumist ei tohi ühelgi fännil olla ,et oma meeskond ei võida . Isegi kui Eesti mängiks homme maailma tähtede koondise vastu usuksin ma et poisid võidavad muud suhtumist ei saa ollagi
          ühtin su arvamusega täielikult.
          Jalgpallifänniks ei saada

Kommentaar

huvitav miks ma koguaeg ennustan Eestile võitu

sama ka seekord ntx 2:1 eestile

ehk siis kahtlusi võib ju olla aga kõhklusi kohe kindlasti mitte

HRVATSKID SEEBIKS JA AHJU JA KUHU IGANES
            :P
            sigpic

Kommentaar

Eesti võidab 2-0 sest hrvatskad löövad ainsa väravaa suluseisust

Kommentaar

Igatahes on hea algus tehtud
                Eesti U21 - Horvaatia U21 0-0
                Jääb vaid loota, et täiskasvanud horvaatide võrku ka mõne palli saadavad ...

Kommentaar

hea tulemus meie U delt väga hea

Kommentaar

Ma ei tea kuhu seda öeldagi, aga Soccerneti uudisespetsid võiks oma andmeid kontrollida. Esiteks on Bosko Balaban Aston Vill FC mängija (sitt selle juures, aga ikkagi ) ja teiseks on ta vigastatud ning jäi Horvaatiasse (või kuhugi kuumale saarele) puhkama.
                    Pärtel Tomberg

isePankur.ee - Inimeselt inimesele
                    http://www.isepankur.ee
                    info@isepankur.ee

Kommentaar

Originally posted by Pätu

Ma ei tea kuhu seda öeldagi, aga Soccerneti uudisespetsid võiks oma andmeid kontrollida. Esiteks on Bosko Balaban Aston Vill FC mängija (sitt selle juures, aga ikkagi ) ja teiseks on ta vigastatud ning jäi Horvaatiasse (või kuhugi kuumale saarele) puhkama.
                      Asi oli selles, et ta oli Zagrebis laenul. Me ju liigitame Zelinski ka Landskronasse, kuigi ta sinna ainult laenatud on. Aga teie suureks rõõmuks võtsin ma ta sealt nimekirjast maha

Kommentaar

järgmine Oper on INGEMAR TEEVER
                        izerman@hotmail.com

Kommentaar

no huvitav taktika oli u21-l..........1 ründaja ja 9 kaitset

Kommentaar

arvan, et oper saab mängu ja kui rooba saab, siis vahetatakse poolajaks (või hiljem ) välja, sest et pingilt võtta ju saviauguke, kes täiesti tiptop mängija. kaitseliin peaks korras olema. lindpere peaks kah väljakule laskma alguses, andorra vastu tegi mees ju ülihea mängu. ja zahovaiko jäeti välja, see on kah hea, sest et suurt midagi ta andorraga ei teinud.haavistust ja viikmäest on veidi kahju.
                            LET'S ALL LAUGH AT RANGERS

Kommentaar

ja ma ei saa aru, mis jama-järgmine oper. kurat, ega andres surnud pole, et mingit jama suust välja peaks ajama. ON AINULT ÜKS ANDRES OPER!
                              LET'S ALL LAUGH AT RANGERS

Kommentaar

njah teever pole mingi järgmine oper..küll ta varsti A-koondise asendamatux ründajax saab.

Kommentaar

Working...
                                X