Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EESTI - HORVAATIA

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'EESTI - HORVAATIA\'

Sportlandist saab kliendikaardiga. Aga sellised huvitavad sektorid nagu XII ja XIII on neil pakkuda, ehk siis horvaatide lähedusse... Aga noh, eks ma ikka leian tee sinisärkide juurde Loodetavasti keegi ei pahanda kui ma ta koha hõivan
    Supplies!

Kommentaar

See koht/sektor ei mängi tegelikult mingit rolli, põhiline on see, et nad veel saadaval oleksid, sest vähemalt ühest piletilevi punktist öeldi juba, et neil enam pileteid pole... Staadioni ukse taga seismisega kah vist midagi ei saavutaks... Tänud abi eest
      Musta kassi pimedas toas on raske näha. Eriti kui teda seal pole. Aga mõned siiski näevad ...

Kommentaar

Originally posted by stiff

kõhutunne
        kõhus keerab jah juba, ain\'t paar tundi ongi veel mänguni..

orvaadid loodavad küll, et Eesti läheb ründama ja avab mängu ja jätab kaitse hooletusse, aga tegel\'t on neil endal seda võitu samapalju vaja, niiet...
        GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
        GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
        (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Kuulsin juhuse l2bi t2na hommikul mingit imelikku raadiot, vist oli Elmar vms. Igatahes oli seal hommikuseks kysimuseks: \"Mida te arvate Eesti jalgpalli arengust?\" Enamik vastajaid oli tublisti 50+ aastat ja nende arvates paneb Eesti t2na Horvaatia ahju Arvasin et pensiokad jaksavad ainult oma nigela pensioni yle nuriseda, aga v6ta n2pust vabal ajal toetavad tugitoolis Eesti jalgpalli

Kommentaar

kell 1630 teatati siis algkoosseis:

Mart Poom, Teet Allas, Andrei Stepanov, Raio Piiroja, Urmas Rooba, Liivo Leetma, Meelis Rooba, Marko Kristal, Indrek Zelinski, Andres Oper, Joel Lindpere.
            Ehk on Ummi siis ikka terve, ma loodaks
            ¡No Pasarán!

Kommentaar

tea kas kohapeal ka pileteid ametlikult m[[akse? voibolla on kellelgi yle moni pilet mille ma hea hinnaga ara ostaksin? tel.05215830
              http://www.sauejk.ee

Kommentaar

horvaatia lõõb värava, hakkab pea valutama ning kolm päeva enam süüa ei taha.eesti lüüb värava kõhus hakkab keerama ning tunne on nagu oleks maaailmalüpp vms. need siis minu sümptomid peale väravalöömist :P
                “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Aga tegelikult meeldis mulle Piiroja vahetult peale mängu lõppu Kuku-raadiole antud lühiintervjuu, milles ta ütles, et võimalused on olemas - kaks mängu tuleb ära võita.

Elämä on laiffi!

Kommentaar

Ingliskeelsete horvaatide foorum. Eks nad on kergendatud, mis muud.
                    Elämä on laiffi!

Kommentaar

Vähemalt oli Poomi tõrje hea....aga ka võimalus, mis lõpuminutitel avanes polnud halb.....egas midagi Bulgaaria ja Belgia paneme ahju ja EM-i koht taskus

Kommentaar

Minu arvates oli eesti koondise parim mängija Oper!Ta viitsis joosta ning jõudis igale poole,andis väga häid sööte ning võitles pallide eest!Üldjoontes võis iga mehega rahule jääda,kahju ainult et see värav horvaatiale tuli...Poom tegi väravas väga head tööd ning Lindpere võitles kaitses tohutult!

Kommentaar

väga viis mäng eestlastelt kahju,et vastased ära lõid ja meie mitte aga eks kaks võõrsi mängu tuleb ära jahvatada ja valmis...........edu igatahes!!!!!!!1
                          buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Kohapeal vaadatuna meeldis mulle kõige rohkerm Kristal. Ahh,ei oskagi praegu miskit kommenteerida...

*kurb
                            Supplies!

Kommentaar

Samuti kohapeal vaadatuna meeldis Kristali ja ka Leetma mäng, ent jah, tegelikult mängiti tervikuna tublilt, kui nuriseda, siis IMO jäi ründes äärte osalus veidi kahvatuks, pahatihti just esimesel poolajal. Oli ju varem teada, et keskel on Horvaatia tugev, võimalus avaneks just äärtelt... Siin jäi IMO Terjast puudu...

Niivõrd sita ilma kohta muljetavaldavalt palju rahvast oli.

:,: Tulen tagasi sealt võitjana
                              või langen ma :,:
                              :,: Vallerille-vallerille-valleraa-aa-a:,:
                              Musta kassi pimedas toas on raske näha. Eriti kui teda seal pole. Aga mõned siiski näevad ...

Kommentaar

Sai siis ise ka kohapeal käidud ja muljed on sellised: Eesti tegi väga väga väga hea mängu, kui välja arvata see õnnetu Kovaci värav , mis kurvastas päris kõvasti . Sellise ilmaga oli jah väike üllatus, et nii palju rahvast kohale tuli. Minu meelest oli parim mängija Leetma, kes tegi palju tööd ning võitles päris palju. Lõpu minutid olid väga pingelised ja Zahovaiko löögi ajal tahtis süda üles ütelda , aga ei viiki ei tulnd . Ütleme nii, et mänguga võib väga rahule jääda, aga tulemusega mitte... kahjux... Järgmised mängud siis juba võõrsil... ja ei tea mis seal saab.... igatahes loodame kõike paremat ja EDU EESTILE!!!
                                https://r-cold.blogabet.com/

Kommentaar

Working...
                                X