Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-17 koondis
Collapse
X
-
Malta jalgpalliliidu kodulehe andmeil lõi Leht värava siiski 83. minutil. Kahjuks, ei ole nad viitsinud vahetusi ära märkida.
Leave a comment:
-
Värava lõi Richard Leht 20. minutil, olles 15. minutil asendanud Hannes Anieri.
Leave a comment:
-
Noored higistasid 1-0 välja! Eelmise päeva pikk reis ja põrgukuumus kindlasti põhjusteks, et rohkemaks jaksu polnud. Tublid igatahes!
Leave a comment:
-
Algselt postitas NIRK Vaata postitustKus võiksid toimuda U-17 EM-i valikturniiri mängud ?
Leave a comment:
-
ma võin teid kõiki valgustada ja öelda, et härra juhan jakobson pole teinud endale soccernetis kasutajat nimega jakobson3. ma nimesid ei hakka nimetama, aga mõned vennad lihtsalt üritavad teise inimese kulul nalja teha. muud midagi.
Leave a comment:
-
[QUOTE=jansa;1037167]..see on sul mingi nali või selgitad ehk lollidele kuidas see jakobson3-ga seotud on????[/QUOTE
küll sa oled meil alles aeglase taibuga
Leave a comment:
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust..see on sul mingi nali või selgitad ehk lollidele kuidas see jakobson3-ga seotud on????
Leave a comment:
-
Algselt postitas Piaoviaopiuviao Vaata postitustüldjuhul tehakse staaridele promo, ma teen ka: http://www.orkut.com/Main#Profile.as...99320921566527
..see on sul mingi nali või selgitad ehk lollidele kuidas see jakobson3-ga seotud on????
Leave a comment:
-
Algselt postitas jansa Vaata postitust... ma isiklikult arvan et jakobson3 näol on tegemist Jyrka või Jürvi-hooli variisikuga/kasutajaga .. käekiri kuidagi sarnane
Leave a comment:
-
Ei tea midagi.
Algselt postitas Roder Vaata postitustkes sa jakobson oled,kus sa m2ngid?Algselt postitas jakobson3 Vaata postitustfc levadia 93s hepneri grupisAlgselt postitas marrrtin Vaata postitustJuhan, hea töö :P
Leave a comment:
-
... ma isiklikult arvan et jakobson3 näol on tegemist Jyrka või Jürvi-hooli variisikuga/kasutajaga .. käekiri kuidagi sarnane
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: