Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
aga tegelt ka mis tulemusest me siin räägime? Saksamaa madalamate liigade klubi Holsten Kieli U23-võistkond. see kõlab umbes nagu et meie U19 võitis Pärnu Vapruse duublit
aga tegelt ka mis tulemusest me siin räägime? Saksamaa madalamate liigade klubi Holsten Kieli U23-võistkond. see kõlab umbes nagu et meie U19 võitis Pärnu Vapruse duublit
Kõlada võib küll nii, kuid Saksamaa 4. liiga pole sealses mõistes mingi mudaliiga, vaid seal poolprofi satsid ning klubidel võib olla väga kõva noortesüsteem. Näiteks kui saksa 5. liiga sats ostab endale sisse endise Kuuba koondislase, ja mitte mingi vana närbund penskari, siis see räägib juba enda eest. Endalegi tundub sealne tase arusaamatu, kuid kui mõelda 80 miljoni elaniku ja jalkakultuuri peale, siis üsna loogiline.
Saksa keelt just liiga hästi ei tönka aga meie värava puhul mainitakse ära Alliku ja Ojamaa ning kaitsjast oli pall suunda muutnud? Allikul ja Ojamaal oli mõlemal olnud veel üks hea väravashanss. 75. minutil lõid sakslased latti ja 82. minutil lõi Veis palli väravajoonelt puhtaks.
Holsteini treeneri arvates oli mäng kiire tempoga ja Bernhardti sõnul oli tulemusest tähtsam taktikaline pool.
mul ei ole midagi Vapruse duubli vastu. pigem vastupidi, olen hoopis Vapruse poolt. kuid andke andeks, me räägime ju oma U19 Eesti koondisest või kuidas? ja vastas on mingi amatöörsatsi U23. U19 peaks maailmas juba nime tegema hakkama. aga kui mingi amatöörsatsi duubliga viiki mängitakse, siis on ju miskit jama või mis? ma saan aru kui jutt käiks näiteks mõne Bundesliga U19 koondisest vms
mul ei ole midagi Vapruse duubli vastu. pigem vastupidi, olen hoopis Vapruse poolt. kuid andke andeks, me räägime ju oma U19 Eesti koondisest või kuidas? ja vastas on mingi amatöörsatsi U23. U19 peaks maailmas juba nime tegema hakkama. aga kui mingi amatöörsatsi duubliga viiki mängitakse, siis on ju miskit jama või mis? ma saan aru kui jutt käiks näiteks mõne Bundesliga U19 koondisest vms
Nende noortesatse uurides siis tundub,et U17 on neil kõige pädevam. On B-klassi kõrgeimas div-s ja tagant poolt aint kolmandad
See sats kellega U19 mängis on aga 5.liiga ühe tsooni liider(12 tsooni kokku).
aap , aasta algul küll kaljuga vasakääres plnud , ikka seal kas äärepoolikus või ründes ...
noorteliigas ka eluaeg pallinud ründes ...
ju siis on asi muutunud ja treenerid talle uue koha leidnud , aga tänud.
aap , aasta algul küll kaljuga vasakääres plnud , ikka seal kas äärepoolikus või ründes ...
noorteliigas ka eluaeg pallinud ründes ...
ju siis on asi muutunud ja treenerid talle uue koha leidnud , aga tänud.
Peale Kalju formatsiooni muutmist vajus ka Tsiki allapoole. Ju see ka tingitud Massa vigastusest ja Lemberi lahkumisest.
Tšegodajev on koondises vasak poolkaitsja, pealegi on juba kaks vasak kaitset koondises juba olemas, Peitre ja Kaldoja. või noh, Kaldoja võib ka paremal mängida. Minu teada on Tšegodajev ikkagi poolkaitse.
pole küll ühtegi U19 mängu näind, kuid Mellat kaitses mängitades raiskavad selgelt koondise treenerit resurssi. Tsiki kiirus on ikka kordades madalam kui Peitre oma, kes ka klubis äärepoolikut mängib.
Kommentaar