Algselt postitas pedro
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
U-17 koondis
Collapse
X
-
EESTI U-19: 1-Jüris Sahkur, 2-Andrei Veis, 4-Aleksei Jahhimovitš, 5-Artjom Artjunin, 3-Meelis Peitre, 6-Albert Taar, 7-Igor Subbotin, 8-Martin Tšegodajev, 9-Rauno Alliku, 10-Henrik Ojamaa, 11-Henri Anier.
Varus: 12-Mait Toom, 13-Kaspar Kaldoja, 14-Marek Kaljumäe, 15-Sander Sinilaid,
16-Deniss Jõgiste, 17-Albert Prosa, 18-Maksim Paponov.
Huvitav koosseis. Kelle ta siis keksväljale pannud on. Mõtlen kahte keskmist. Pole ju põhis ühtegi nn puhta kujulist keskpoolikut või mis?
Kommentaar
-
Algselt postitas pedroAnier koondise eest enne ka tipus olnud, aga ikka nr 10 särki kandnud.
Peab ütlema, et päris hea koosseis tegelikult. Ma paneksin Subbotini asemel Prosa äärde küll.
Albert ja kaitsev poolik?
Prosa ja äärepoolik?
No Henrik sai nr. 10 kuna ta ju on kunn. Derbys ja puha.
Kommentaar
-
Algselt postitas pedroOlen täiesti kindel, et Taar on kaitsev poolik tänases mängus. Sinu jutu järgi olen purjus, aga ikka tean sinust rohkem nagu näha.
Arvan tõesti, et Prosa oleks ääres parem kui Subbotin.
ta lõi,ta lõii don t like u u don t like me
Kommentaar
-
ja nüüd arvake ära mis lehel nn. live-i näab, flora või ejl-i omal?
igal juhl edasi näeme
Premium Liiga V voorus alistas FC Flora Sportand Arenal tõelises põnevusetenduses JK Narva Transi tulemusega 4:3. 41. minutil avas Mark Anders Lepik peanltipunktilt skoori, kaks minutit hiljem lõi sama mees 2:0. Pausilt tulles jätkasid rohesärgid samas taktis ning 51. minutil sai Maksim Kalimullin kirja oma Premium Liiga esimese värava. Seejärel haarasid initsiatiivi külalised, tulles vähem […]BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas pedroOlen täiesti kindel, et Taar on kaitsev poolik tänases mängus. Sinu jutu järgi olen purjus, aga ikka tean sinust rohkem nagu näha.
Arvan tõesti, et Prosa oleks ääres parem kui Subbotin.
Haibime nüüd jälle lootused lakke nagu seda eelmisel aastal tehti ja reaalsus toodi ilusasti koju kätte ja saadi "kõigest" viik kääbusega. Samas RL N U19-ga on tase ikka poolaeg viiki teha küll.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar