320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-17 koondis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Paistis, et belglastel oli kodutöö hästi tehtud ja meie potentsiaalselt ohtlikumaid mängijaid markeeriti suure hoolega (erinevalt Subbotinist, kellele mängija ei pidanud lähemale minema kui meeter). Enamiku õhuvõitlusi kaotasime, enamiku kahevõitlusi kaotasime. Kaitses ei saanud tihtipeale kolmekesi ka ühelt vastaselt palli kätte. Tundub paljuski häälestuse viga, kuigi meie üldine allajäämine füüsilises osas oli märgatav. Samuti hakkas kõrva, et eestlased olid platsil vait nagu nussivad nunnad, belglased aga rääkisid ja juhendasid üksteist pidevalt.

    Eestlastest mängis esimesel poolajal hästi Taar, teisel oli Veis OK. Pärast kaotusseisu jäämist suutis Eesti 20 minuti jooksul päris ilusat ründavat jalgpalli näidata (va Subbotin), aga pärast teist kolli hakkas asi ära vajuma. Pärast kolmandat (Jahhimovitši sitta) oli rong läinud. Üks sõber istus päikesepoolse tribüüni peaväravapoolses otsas (ehk väga lähedal penalti toonud veale) ja ütles, et viga oli väljaspool kasti. Kohtunik vilistas ja lehvitas täna üldse huvitavalt: belglase tehtud vea puhul kaarti ei tõusnud, eestlane sai samaväärse rikkumise eest kollase. Samas järgneval rünnakul tegi eestlane ilmselge vea, aga vilet ei järgnenud ja nii mitu korda.

    Muideks, viienda värava puhul on minu arvates Sahkur (ka) süüdi. Otse nurgalöögist tulnud madal pall põrkas viiekastis temast lihtsalt mööda tagumisse posti, kus kaks belglast sõjasaagi ära jagasid.
    I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.

    Kommentaar


      Algselt postitas pedro
      Belgia poleks kohe kindlasti pidanud suuremalt võitma. Pmst iga võimalus lahendati väravaks. Penalti oli kahtlane.
      3:0 oleks olnud õiglane tulemus minu arvates
      Lihtsalt hea ja halva päeva osad oli vahetunud ja olimegi omal halval tasemel. kahju

      Kommentaar


        Midagi ei ole veel kadunud ära uluge . Sisetunne ütles täna enne mängu ,et võib käest ära minna ja mängu algus just seda soosiski. Kohe löödi meile värav ja kaitses olime eestlastele omaslt veel uimased. Eks eelmine suur võit mängis väga suurt rolli ja puht psühhiliselt olime juba maailmameistrid. Frank seekord taktika ja tarkusega ei hiilanud aga eks õpib temagi. Peale esimest tahtsime kohe tagasi lüüa ja tegelt ju kuni 3-0 - ni oli meie poolt täiesti norma mäng. Mina oleks Franki asemel täna kavalt rohke,, ot zashity,, mänginud ehk siis eesti keeles öeldes kaitsest lähtuvalt. Tuleb ei tule aga sauna poleks saanud. Nüüd on vaja kitsenikkujaid kindlasti võitta ning minu arusaamist mööda on Belgia siiski tugevam ,kui Horvaatia. Siit läheme edasi ,raudpolt. Poisid nüüd kähku see tänane mäng unustusehõlma,korralik puhkus ja enesekindlalt reedel ,koos suure publikuarvuga järgmisesse ringi.
        Rahvast oli tänagi uskumatult palju,tubli. Üldiselt keegi väga pettunud ei olnud ,sest minu meelest olime juba natuke rohkem kasahhidega mänguks keskendunud.
        Aga noh ppennal ja punane kaart olid küll rõvedad möödapanekud kohtuniku poolt . Jahhimovitsh on meile siiski väga vajalik ja võimas kuju. Nüüd loodame jällegi oma ründajate peale ,kellest Alliku täna suurt löögile ei saanud ... ah ,mis sest ikka siin kaagutada. Kõik se mees nüüd reedel jälle Kadriorgu ja võit on meie.
        FCF Forever

        Kommentaar


          nussivad nunnad

          Ääred 7 ja 8 olid ääretult kehvad ning keskkaitsjad ei saanud kiirete teisi palle noppinud valgete ega selle tumeda pika jurakaga hakkama. Poolaja vahetus oli mõistetav, kuid paponov liialdas liini taha söötudega jättes andmata maast jalga. Usun, et Ojamaa hoidis II poolaeg tagasi, et olla värskem ja ilma kaardita Kasahhi vastu. I poolaeg oli ta hea võites vist kõik lahtise palli kahevõistlused. Ka palli kaodanuna tegutses niiviisi, et eestlased selle koheselt tagasi võitsid. Belglaste I poolaja realiseerimine oli muidugi ideaalilähedane, Sahkur sai umbes 3 korda palli puudutada, nendest 2 korda lihtsalt võrgust noppides. Eesti mängu parim Taar. Frankilt nõrk taktikaline esitus ning valed mängijad äärtel. Miks Peitre ei mänginud?

          Kommentaar


            Algselt postitas marrrtin Vaata postitust
            Või miks ei kodustata samuti mõnda tahmast? Belgial oli tumedamaid umbes 4-5 tükki, nemad tegidki ründes mängu ära.
            Mitu neid kodustatavaid tumedaid Eestis elab? Võrdluspilt vägagi kirju Belgiaga võrreldes kindlasti väga hea
            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

            Kommentaar


              Eks see jalgpall ole kord selline ükspäev lööd ise palju tahad teine päev lüüakse sulle palju tahavad. Poisid on nüüd tundud ära mis asi on suure skooriline võit ja suure skooriline kaotus peaasi et nüüd viimaseks mänguks poisid alla ei anna ja võitlevad ükskõik mis seis sealt tuleb kas võit kaotus või viik. Loodame võitu ja kõik kes vähegi saavad reedel eestile kaasa elama. Ja kui peaks juhtuma et eesti edasi ei saa siis pole mõtet poisse kohe maha teha nad on näidanud et suudavad mängida küll paar aastat veel rasket noortetööd ja hakkab see kõik vaikselt vilja kandma !

              Kommentaar


                Algselt postitas Õhtujuht Vaata postitust
                nussivad nunnad

                Miks Peitre ei mänginud?
                Mella sai esimese mängu esimesel poolajal laksu jalga ning lonkas teise alguses. Mõeldi ka horvaatide mängus vahetusele, kuid siiski mella suutsi jätkata ja seda ei tehtud.

                Kommentaar


                  Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                  Mitu neid kodustatavaid tumedaid Eestis elab? Võrdluspilt vägagi kirju Belgiaga võrreldes kindlasti väga hea
                  No, siis tuleb vaeva näha.

                  Parimates noorte satsides teevadki just nemad põhitöö.

                  Kommentaar


                    pedro,sa mu kirjandeid ei taha ära teha.Viitsid kirjutada nii palju

                    Kommentaar


                      See on see kui enesekindlus on äärmiselt liialdatud, mitte ma ei ütle, et kõik nüüd olid ennasttäis ja uskusid et ära võidavad vaid ikkagi usuti, et mängisime ülihästi ja nii vähe on möödas ja tuleb äkki veel 1 supper mäng. Kahju,et nii läks. Pea jälle norgus nüüd, saame edasi siis saame, tore küll. Kuid ikkagi võita 4:1 ja järgmine mäng 5:0 vastu kotte saada ei ole ka lahe vaadata. Aga noh tublid olete ikka (y)

                      Kommentaar


                        Algselt postitas Elari#3 Vaata postitust
                        pedro,sa mu kirjandeid ei taha ära teha.Viitsid kirjutada nii palju
                        Kui kirjandi teema pole maailma halvim jalgpallur Hendrik Ojamaa, siis vaevalt, et viitsib.

                        Kommentaar


                          oi-oi, lubamatu eksimus ironiseerimisel!

                          Kommentaar


                            Kas see Ojamaa arvab, et ta on treener JA kapten, et nii oma kaasmängijatega möliseb ja treeneri taktikaid kritiseerib?

                            Kommentaar


                              Esimesel poolajal üritati mängida ja kohati tehti seda päris ilusti. Kohtunik oli jah, veits võssa. Ei meenu mängu, kus kohtunik lõpetab poolaja hetkel, kui kaotussseisus oleval meeskonnal on nurgalöök. Teised möödapanekud on siin juba mainitud. Belgia lihtsalt tegi meile seda, mida me pühapäeval horvaatiale tegime. Vorst vorsti vastu või midagi.

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Jürvi-Hool Vaata postitust
                                Kas see Ojamaa arvab, et ta on treener JA kapten, et nii oma kaasmängijatega möliseb ja treeneri taktikaid kritiseerib?



                                eks ta ole ikka mingilmääral meeskonna liider või nii, kuigi ta ei paistnud selles mängus nii väga silma siis ikkagi rohkem kui teised! ka anier jt võisid öelda oma arvamuse sellest miks see mäng just nii läks. nii et rahu!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X