320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

U-17 koondis

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas triobet
    Stepanjan on PK siiski.

    Imelik et koondises pole kiiret kuressaare ründajat. nimi ei meenu praegu.
    Kiire ta võib olla, aga meie (PÄRNU Vaprus 91) on Kuressaare omast kolm korda kiirem ja poole rohkem väravaid löönd liigas.

    Kommentaar


      Tõnu Ilves vms, see pole jah koondises. Miko valgusta meid, miks?
      forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

      Kommentaar


        Tõnu Ilvesel on selg haige ja sellepärast ei sõitnud turniirile. Vaja korralikult välja ravida.

        Kommentaar


          Kutsulehes ei ole noorpallureid Ida-Virumaa klubidest...

          Kommentaar


            Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
            Kutsulehes ei ole noorpallureid Ida-Virumaa klubidest...
            Dmitri Smirnov - Narva JK Trans

            Kommentaar


              Algselt postitas Jaak Vaata postitust
              Dmitri Smirnov - Narva JK Trans
              "IndrekL kutsulehes" puudub Dmitri Smirnov.

              Kommentaar


                Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
                "IndrekL kutsulehes" puudub Dmitri Smirnov.
                Dmitri Smirnov kuulub U-19 koondise koosseisu, mitte U-17, mille Indrek pani.

                Kommentaar


                  Algselt postitas 17 Vaata postitust
                  Dmitri Smirnov kuulub U-19 koondise koosseisu, mitte U-17, mille Indrek pani.
                  U-17 kutsulehes ei ole pallureid Ida-Virumaa klubidest...

                  Kommentaar


                    No ju siis ei leidu seal niipalju materjali või siis treenerite tegemata jäänud töö,mõne üksiku ehk ikka koogiks välja koondisse
                    Aga Reali poisid on ikka suht kõvad ja neid ikka koondisse jagub ka

                    Kommentaar


                      Nagu läti keelest aru sain, võitis meie U17 lätlasi 1:0. Kes värava lõi, on momendil teadmata. Vaadata võib ise http://www.lff.lv/lv/news/2007/07/11/

                      Kommentaar


                        Algselt postitas Tuur Vaata postitust
                        Nagu läti keelest aru sain, võitis meie U17 lätlasi 1:0. Kes värava lõi, on momendil teadmata. Vaadata võib ise http://www.lff.lv/lv/news/2007/07/11/

                        nii on - http://www.futbolas.lt/news.php?news_id=4672

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Sats1 Vaata postitust
                          U-17 kutsulehes ei ole pallureid Ida-Virumaa klubidest...
                          Kusjuure vaadates eelmise hooaja lõpptabelit 91 vanuste liigas siis slaavi satse üllatavalt vähe tipus ja sealt ka põhjus miks slaavi poisse vähem.

                          Kommentaar


                            Eesti kuni 19-aastaste meeste jalgpallikoondis alistas Leedus Palangas peetaval Balti turniiril Läti 1:0 ning saavutas üldkokkuvõttes esikoha.

                            Teisipäeval peetud mängus Lätiga lõi Eesti koondise värava 2. poolajal karistuslöögist Igor Morozov. Päev varem alistas Eesti Leedu eakaaslased.

                            Eesti noortekoondiste peatreener Frank Bernhardt ütles, et meeskond mängis hästi. „Esimesel poolajal oli Läti tugev, aga hoidsime oma värava puutumatuna – meie kaitsetöö oli taas väga hea. Teisel poolajal tekkisid meil võimalused, Rauno Allikul oli hea šanss ka 2:0 lüüa,“ selgitas Bernhardt, kes tõstis esile värava löönud Morozovi ja Ervin Kõlli väga hea mängu.

                            Võrreldes avakohtumisega pidi Bernhardt meeskonna algkoosseisus tegema ühe muudatuse: vigastada saanud Dmitri Smirnovi asendas Aleksandr Lamonov.

                            Eesti U-19 algkoosseis: Daniil Savitski (kapten), Aleksandr Lamonov, Kennet Riis, Igor Morozov, Marti Pähn, Ervin Kõll, Janar Toomet, Eduard Komarov, Henri Anier, Maksim Paponov, Siim Luts.
                            Vahetusest sekkusid: Rauno Alliku, Ranner Pak, Taavi Laurits.

                            Läti ja Leedu esindused kohtuvad omavahel kolmapäeval, 4. juulil.

                            EJLi pressiteenistus

                            ***

                            Eesti kuni 17-aastaste noormeeste jalgpallikoondis alistas Leedus Palangas toimuval Balti turniiril oma viimases kohtumises Läti eakaaslased 1:0.

                            Eesti koondise värava lõi teisel poolajal Sten Teino.

                            „Võistkond mängis täna terve kohtumise jooksul korralikult ja vääris võitu,“ kommenteeris Eesti noortekoondiste peatreener Frank Bernhardt. „Kuigi eile kaotati Leedule 0:3, siis tegelikult polnud ka siis mängupilt hull: esimesed 15-20 minutit olid korralikud, seejärel tulid sisse individuaalsed vead ja kolm kiiret väravat, ülejäänud kohtumine oli taas normaalne.“

                            Eesti U-17 koondis lõpetas Balti turniir kolme punktiga. Homme, 4. juulil kohtuvad omavahel Läti ja Leedu noored ning selgub lõplik paremusjärjestus.

                            EJLi pressiteenistus

                            Kommentaar


                              Nagu näha oskab Teino kolle lüüa küll, lõi ta ju U17 koondise esimeses treeningmängus 22.mail III liiga FC Levadia-Juuniorile ka ühe värava.

                              Kommentaar


                                Väike ülevaade eilsest päevast Palangas. Kohale jõudes hakkkas Plangas vihma kallama.Kohati tuli päris sorinal siis jälle vähem ja mängutingimused ei olnud just kõige paremad ja seda enam tuleb meie poiste etteasteid kiita.
                                Leedukate suhtumine üldse kogu turniiri korraldusse oli äärmiselt sitt.
                                Esialgu polnud isegi tedvustust ja hümne .Täiesti puudusid turniiri kavad. Staadion oli kusagilt Stalini ajast pärit pommiauk ,kus väljaku servas jooksis mingi mtallist toru ja ümber platsi oli vana ja vihmast libe kummiriba. Muru oli siiski mängitav. Mängijate riided olid kusagi putkades staadioni kõrval. Palanga ise oli kena kuurortlinn aga jalgpalliväljakud mida ma seal nägin no need meenutasid hobuste kopleid. Tribüünid paiknesid väljakust väga kaugel nii ,et väljaku teise servas toimuvat oli päris raske aru saada.
                                Peale eelmise päeva 0-3 kaotust Leedu U-17 meeskonnale oli meie poistel kindlasti üsna raske ennast kokku võtta . Läti oli eelmisel päeval vaba ja tuli puhanuna.
                                Aga üsna ootamatult alustas tervamalt hoopis Eesti. Kahjuks ma kõiki poisse ei tunne aga mõned nimed ja näod olen siiski võimeline kokku panema.
                                Lätlased (läti venelased) olid füüsiliselt suuremad aga mitte eriti kiired. Meil torkas kohe silma hea organiseeritus võitlustahe. Paremal äärel jõudis igale poole väle Andero Pebre.Tõesti väga ,väga palju tegi musta tööd ja jõudis kogu aeg rünnakult kaitsesse. Meie üks keskaitsja Kaljumäe oli algul ilmselt nats pabinas ,sest see ei olnud päris tema koht nagu ma koha pealt kuulsin aga sai hakkama ja oli just teisel poolajal kindlam.
                                Üle platsi mees oli Sten Teino. Kindlalt kogu mängu parim kahe meeskonna peale kokku. Enesekindel ,hea tehnikaga ,kiire ja võimas. Mis kõige tähtsam ,mees jõudid lõpuni. Hea oli minu meelest ka nr. 8 too Kanadas elav eesti kutt. Pikka kasvu ja kuigi kohati natuke eksis siis pidas ilusti mängujoonisest kinni ja võttis päris palju peapalle ära. Keda ma veel tean? No Kõrtsmikku tean,sest ta mängib Kalevis ja ta oli tubli. VV Sutt võttis ühe väga ohtliku ja mitu natuke vähem ohtlikku palli ära aga väärib kiitust enesekindla esituse eest. Kordagi ei puterdanud ja näitas küpset mängu.
                                Kriitikat ei taha küll kellegi aadressi teha. Kõik võitlesid ,mõni mees oli selgelt väsinud ja võibolla isegi juba pilt taskusse kukkumas aga tahtejõuga mängiti see mäng lõpuni ja võideti See oli ilus töövõit ,kus kogu meeskond andis endast parima ja suutis eelmise päeva kaotuse unustada. Väike eestlaste publikum ,mis koosnes põhiliselt mängijate vanematest oli ülimalt õnnelik mängu tulemuse üle. Tegime poistele koraliku aplausi ja skandeerisime Eesti,Eesti. Poisid olid ise ka silmnähtavalt rahul ja õnnelikud. Suured tänud veel kord .
                                Nüüd aga päeva naelast ehk U-19 mängust Läti ülisuurte ja ülbete venkarite vastu. Juba soojendusel vaatasin et siit vist meile head nahka ei ole loota. Suured nagu kaamelid ,loivasid punastes vormides sellid platsile ja kohal ei olnud ei keegi muu ,kui Antoli Starkov . Koondise peatreener oli isiklikult tulnud kutte vaatama.
                                Mäng algaski lätlaste tugeva survega. Ühe puutega söödeti nii ,et suu jäi lahti ja meie poisid ei saanud ausalt öeldes esimese veerand tunniga üldse pihta ,mis toimub. Vasakult ääres panni hullu mängu kuuevarbalistel nr.8
                                Lõi kogu aeg teravusi ja murdis kasti sisse.Tehnika oli mehel lihtsalt super.
                                Aga meie trump oli kaks keskaitset eesotsas Igor Morozoviga ja tema kõrval oli üks heledapäine Lemsalu moodi eesti kutt. Krt. kuidas mulle nende mäng meeldis!! Õnne oli muidugi ka kõvasti ,et meile ära ei löödud. Tribüünilt vahtisid mängu ka eelmisel päeval meilt suhkami saanud leedu nolgid ,kes ilmselgelt olid läti poolt ja sõimasid igat eesti poiste head kaitsetööd või õnnestumist. Tundus ,et kõik nii lätlased ,kui kohalik leedu jobukari olid mängu tulemuses kindlad .On vaid aja küsimus ,kui meile ära lüüakse.
                                Aga pettuda tuli nii Anatoli Starkovsil ,kui leedu nolkidel,kui ülbetel lätlastel,kes teise poolaja lõpuks ise jalgu järel lohistasid.
                                Me pidasime poolaja vastu ja saime juba natuke oma mängugi käima. Kümme mintsi puhkust ja läks kohe teine time käima.
                                Ja mängupilt muutus täielikult. Hakkasime natule kõrgemalt võtma ja lätlaste ladus klipp-klapp venelaste hokistiilis söödumäng lagunes täielikult. Peamine oli see ,et seejuures ei teinud me vigu. Kaitse töötas väga tõhusalt ja kuna väljak oli vihmast üsna raske siis meie kerged poisid olid suurtes kollidest palju kiiremad. Lätlaste taktika oli nüüd kõigile selge nad panid kaardid esimesele poolajale ,et löövad meiel paar kiiret kolli asi vask. Nüüd ,kui aga meie Morozovi suurepärasest karistuslöögist juhtima läksime oli ahvidel mast maas. Võib öelda ,et shokk!! Nende esimese poolaja nr. 8 oli täiesti kustunud mees ja ma imestan ,et treener teda pingile ei võtnud . Lätlased hakkasid toorutsema ja ropendasid nagu voorimehed. Meie mäng paranes kogu aeg ja kontrollisime olukorda. Nõelasime nii vaskalt ,kui paremalt ääres kogu aeg läbi.
                                Ees oli väga tubli alles 16 a. Anier. Toomet ,luts ,komarov olid tublid. Ja muidugi Ervin Kõll ,kes teisel poolajal ja hakkas lüpsma lätlaste lehmakarja. Meil oli mitu 100% väravavõimalust Anieril ja Rauno Allikul ,kes põrutas kaugelt ilusa lõõgi tahanurka aga vv sai jeeli ,jeeli kämbla vahele. Täielik meie mäng. Meie puurilikk Savitski oli samuti tasemel ,kui võttis vastaste teise poolaja kõige ohtlikuma löögi ära ,mis löödi madalalt taha nurka aga reaktsioon oli suurepärane. Veel ühe korra lõid punased posti ja see oli ka kõik ,mida nad teise poolajal suutsid.
                                Ja märkamatult kõlaski lõpuvile ,mis vallanadas eestlaste rõõmupeo. Poisid lõid tantsu ja skandeerisid Eesti ,Eesti .Mina jooksin sall pea kohal ringi nagu hull Rõõm oli suur ,sest vähesed uskusid ,et me seda suudame. Leedu korraldajad tarisid hapude nägudega karika kohale ja leedu koondise nolgid olid ammu juba uttu tõmmanud .
                                Tulime nägime ja võitsime ! Kõik olid üliõnnelikud. Saksa treener oli muidugi silnähtavalt rahul. Ma ei ole küll mingi vutispets aga tulemus räägib enda eest. Kas tõesti on Frank Bernhard suutnud selle lühikese ajaga midagi korda saata. Ma rvan ,et vara veel tibusid lugeda eks näis mis edasi saab.
                                Poisid tegid ajalugu ja võitsid esmakordselt täiseduga Balti turniiri. See on väga suur saavutus ,erti kui vaadata ja võrrelda meie täiskasvanute koondise mängu. Oleks kõigil sellist tahtejõudu ja üksmeelt nagu U-19 ja ka noorematel .
                                Eesti Jalgpalli Liit peaks mõtlema ,kuidas poisse premeerida toreda saavutuse eest. Võibolla peaks EJL president neid õhtusöögiga vastu võtma või midagi taolist. Nad olid kõik meie riigi eest väljas nii eesti kui vene poisid. See oli tõeline integratsioon ,kui tahate. Meie poliitikud võiks silmad lahti teha ja mingi udujutu asemel jalgpallikoondised kõigile eeskujuks tuua. Läbi selle mängu on eestlased ja venelased kogu aeg üksteisega läbi käinud ja ühiselt oma riigi eest väljas olnud.
                                Oh aitab küll. Oli meeldejääv jalgpalliõhtu ja mul on hea meel ,et sain osa ajaloolisest Balti turniiri võidust. Aitäh kõigile poistele ja treeneritele.Järgmisel aastal peaks turniir juba meil toimuma ja siis olen jälle kohal.
                                FCF Forever

                                Kommentaar

                                Working...
                                X