320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Balti turniir 2022

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    #91
    Algselt postitas Jormma Vaata postitust

    See on suur Red Flag kui mees ainult ühes liigas ja klubis läbi lööb. Premmis vb vilistatakse kõik need kukkumised ära mida mujal nähtavasti ei vilistata. Kutt on iga puute peale pikali ja vile vaikib.

    Muidu väike koondisestatistika ka.
    Minuteid koondises per värav:
    Anier 220
    Sappinen 260
    Sorga 300
    Sappinen iga puudutuse peale pikali? Mis mänge sa vaatad muidu?

    Kommentaar


      #92
      Algselt postitas Hyrax Vaata postitust

      Minu arvates Soomets oli väga hea ja meil oli palju vähem ärevamaid hetki tänu sellele.
      Seda ilmselt teab ka treener, et Soomets ja Kreida on kaitsvad, Käit, Miller, Kostja, Tunjov ja Vaštšuk on ründavamad. Äkki ta.. ma ei tea... mõtles Läti mängus, et seal on vaja ründavamaid poolikuid kui Leedu mängus? Noh, nii, analüüsi tulemusel, et kui lätlased istuvad rohkem kaitses ja meilt on vaja rohkem ehitamist vs leedukad ilmselt suudavad ka ise palli hoida ja meie vastu kõigutada, teha kiireid üleminekuid kuis on sweeping poolikut vaja kaitseliini ette. vms

      Algselt postitas Hyrax Vaata postitust
      Kostja välja vahetamisel ei lagunenud mäng ja uued mängijad vedasi samamoodi ehk oleks võinud ka Läti mängus tuua tema asemel keegi.
      Mäng muutus. Aga ilmselt nii nagu treener tahtis - seepärast ta selle vahetuse tegi. Läti mängus ta aga muutust ei tahtnud. Võttis vastu otsuse, et selliselt saame ka võidu peale mängida. Tagantjärgi saab öelda, et ei õnnestunud. Aga kas selle peale on treener kehvake?

      Algselt postitas Hyrax Vaata postitust
      Vlasi ja Tunjov poolt väravasöödud. Läti mängus ei saanud teine üldse platsile ja Vlasi sai 8 minti mängu lõpus ehk praktiliselt mitte midagi.
      Järelikult suurepärased vahetused treenerilt. Ju? Äkki tänu sellele olidki täna teravad, et läti vastu ennast kapsaks ei jooksnud.

      Algselt postitas Hyrax Vaata postitust
      Käit mängis kõrgemal mängu lõpus palju paremini kui nr 6 peal Läti mängus.
      Mis elemendis? Söödud, kahevõitlused, vabanemised, katmised jne? Ning vaata esimest puntki.

      Algselt postitas Hyrax Vaata postitust
      Peetson vs Baranov kalduks ka esimese poole kuigi Baranov ei eksinud, aga Peetson standardites on parem valik ja andis paar head söötu ka.
      Väga vähese (ja valikulise) põhjal teed suuri järeldusi.

      Algselt postitas Hyrax Vaata postitust
      EDIT: ja muidugi see, et meil formatsioonis on 2 ründajat. Nendest Zenjov on ainuke kellel on hetkel nädalast nädalasse väravad ja mängupraktika. Meil koondise peatreener otsustas kutsuda ainult 3 ründajat. Mulle isiklikult meeldivad Sorga ja Sappinen aga kui ei suju praegu siis tuleb plaan b ka võtta.
      Ju ta pidas olulisemaks pingile Vaher võtta kui Reinkort.

      Aganoh:
      Kui koondis ei roteeri, on halb, sest kõik ei saa "harjutada"
      Kui koodnis roteerib, on halb, sest siis ei ole kõikides mängudes samad mängijad.
      Kui koondis valib koosseisu ja taktika vastavalt vastasele, on halb, sest siis ei mängita oma mängu ja ei lasta "õigetel" mängijatel mängida
      Kui koondis mängib alati sama taktika ja formatsiooniga on halb, sest treener on loll ja ei arvesta vastastega.
      Mulle tundub aga, et kui Häberli ei tee nii nagu Hyrax õige arvab, on treener kehv.

      Aga ütle mulle, mis olid suured erinevused Läti ja Leedu mängudes? Noh nagu mängupildiliselt või võimaluste loomise suhtes, või kaitses.
      Sest minu meelest (ilma statistikat kaemata) loodi mõlemas mängus kenasti võimalusi ja hoiti taga asjad kenasti korras. Jah, ühes mängus õnnestus võimaluste realiseerimine tsipa paremini (kui just polnud tegu oma väravaga) ja teises suutsid vastased ühe oma võimaluse ära lüüa. Aga suur erinevus kahe mängu vahel oli kus?

      Kommentaar


        #93
        Meil oli Balti turniir, aga ma ei näe soccernetis ühtegi uudisnuppu sellest kes siis lõpuks võitjaks tuli Loomulikult ma tean tulemust, aga natuke naljakas, et siit ühtegi vihjet ei leia selle kohta.

        Kommentaar


          #94
          Algselt postitas nonoh Vaata postitust
          Äkki ta.. ma ei tea... mõtles Läti mängus, et seal on vaja ründavamaid poolikuid kui Leedu mängus? Noh, nii, analüüsi tulemusel, et kui lätlased istuvad rohkem kaitses ja meilt on vaja rohkem ehitamist vs leedukad ilmselt suudavad ka ise palli hoida ja meie vastu kõigutada, teha kiireid üleminekuid kuis on sweeping poolikut vaja kaitseliini ette. vms
          Sa sõnastasid hästi mu probleemi Häberliga. Sa ei tea ja ma ka ei tea ja peale vaadates tegelikult pole loogiline, miks nii otsustati. Peab mingit ajugümnastikat tegema ja tulemust ka pole. Käit nr 6 saab vähem ründesse panustada ja ta pole nii hea kui Soomets kaitsefaasis - kaks miinust korraga.

          Häberli osas tekkis suurem kahtlus teise Küprose mängu ajal. Esimeses mängus selgelt meil paremkaitsja sai tõusta rünnakutele ja selle kaudu tundus, et Küpros on haavatav. Kordusmängus pandi sinna muidu hea mängija, aga selgelt mitte ründavate omadustega Lukka. Kui selline ebatavaline lüke õigustab, siis geniaalne aga miks peaks selline asi olema enne mängu loogiline? Jälle tulemust polnud.

          Mul tegelikult ei oleks Häberli vastu midagi kui tulemus ära tuuakse. Kui koosseis pole nii nagu ma valiks ja positsioonid on teistmoodi siis sellest on suva kui tulemus on olemas. Mina ei peagi aru saama miks mingeid lükkeid tehakse kui ka tulemus tuleb. Ma ei tee süvaanalüüsi ei mängijate, mängudega ega millegi kohta, lihtsalt suva tont õlle tagant kommenteerib oma parima ära nägemise järgi. Praegu kokkuvõtvalt tehakse mingeid kummalisi liigutusi ja on ka kummalised arvamused mängijate osas (Lilander), millel pole positiivset tulemust ega ka loogilist seletust. Kui me räägime, et oleme tulemusele orienteeritud siis nii Läti kui Leedu mängud oleks pidanud me ära võitma ja Läti mänguga mindi alt.

          Kommentaar


            #95
            Algselt postitas MNa Vaata postitust
            Meil oli Balti turniir, aga ma ei näe soccernetis ühtegi uudisnuppu sellest kes siis lõpuks võitjaks tuli Loomulikult ma tean tulemust, aga natuke naljakas, et siit ühtegi vihjet ei leia selle kohta.
            kes võitis siis?
            ma ei leia kusagilt midagi
            tell your mother, we are hooligans!

            Kommentaar


              #96
              Hooaja lõpuks päris tüdinud koduse liiga vanakestest, eriti Kostjast. Aga õnneks kahe mängu kokkuvõttes sai kõik mehed enam-vähem ära nähtud.

              Minu kriitika vanakeste liigse ekspluateerimise pärast on ikkagi nö mugavusprobleem. Häberli on reaalne spordimees, see paistab selgelt välja. Tal on väga suur töö ees, et taastada eestlaste usk oma koondisesse. Eesti kaasaegse jalgpalli võib-olla suurim ämber üldse oli Pehrssoni toomine, õudne on tagasi mõelda sellele lootusetusele mida ta külvas.

              Seega jõudu tööle, Thomas!

              Kommentaar


                #97
                Island võitis pikkadel pennudel

                Kommentaar

                Working...
                X