Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Poola - Eesti (21.03.2024 kell 20:45 @ Stadion Narodowy, Varssavi, Poola)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

See et vassiljev välja langes, tõstis just 5% edasipääsu tõenäosust.

Kommentaar

Algselt postitas Andres. Vaata postitust

Ühes eilses Järvela SN artiklis oli sarnane pakkumine (samad nimed, teine järjekord).

Soccernet.ee prognoos Eesti alg11 kohta: Hein; Pikk, Mets, Klavan, Tamm, Paskotši; Poom, Vetkal, Soomets; Anier, Jürgens.
      Mõned nimed ei sobi ikka üldse.

Ma pakuks midagi:

Hein
      Pikk - Kuusk - Tamm - Mets
      Palumets - Soomets - Poom - Ainsalu
      Lepik - Tamm

Veits puine võib olla, aga kõik jagavad enamvähem sama biiti.

Kommentaar

ja kui see ei toimi, siis pingilt on meil võtta röövkala, kellel on neeluhambad, millega purustab vastase naha ja pindmised lihaskoed.

Kommentaar

Algselt postitas Intertoto Vaata postitust
          ja kui see ei toimi, siis pingilt on meil võtta röövkala, kellel on neeluhambad, millega purustab vastase naha ja pindmised lihaskoed.
          Eesti koondis on ikka taimestikku eelistav, mitte Fauna.

Kommentaar

image.png
            Ka perekonna nimede poolest täielik Flora​

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust

Mõned nimed ei sobi ikka üldse.

Ma pakuks midagi:

Hein
              Pikk - Kuusk - Tamm - Mets
              Palumets - Soomets - Poom - Ainsalu
              Lepik - Tamm

Veits puine võib olla, aga kõik jagavad enamvähem sama biiti.
              Egert Õunapuu ja Kristjan Kask koondisesse palun.

Kommentaar

Vetkal ja Palumets keskel. Häberli läks yolo režiimi.
                See koosseis vähemalt peaks fännidele meeldima, ees Tamm Anieri asemel.

Kommentaar

Algkoosseis on väga julge samm Häberli poolt. Klavan paremale äärele - seda ei oska kommenteerida. Muus osas on nüüd pall noorte käes ja võimalus ennast tõestada. Võitu ilmselt ei tule, aga mängupilt võiks olla vaadatav.

Kommentaar

Rahvuskoondise mängu hoitakse kinni kolmanda maailma teenusepakkuja poolt, palun raporteerige Viaplay TTJAle ja minge buffstreams.app lehele senikaua kui mongolid saavad tööle oma lehe

Kommentaar

Olen märganud, et Jurgensil on probleem kiirusega. Varem kiirus oli tema trump.

Kommentaar

Liiga palju tähelepanu liini hoidmisele.

Kommentaar

Kui tihti sellises olukorras reaalselt teine kollane antakse? Ma ise nii ei ole näinud.

also, kõik annavad parima, aga no kallaste selles olukorras ikka peata kana. No wtf

Kommentaar

Algselt postitas plastic Vaata postitust
                            Kui tihti sellises olukorras reaalselt teine kollane antakse? Ma ise nii ei ole näinud.
                            Enne teist kollast oli samuti vastasel seljas. Niipalju võiks ikka mõtelda, et kui kollane all, siis ei maksa nii füüsiliseks enam minna. Ehk siis hetkeseisu kokkuvõte Eesti koondisest: vanad ei suuda ja noored ei oska. Nii värav kui vähemusse jäämine otseselt valede otsuste taga (Kallaselt siis selge bläkk kaitses).

Kommentaar

Optimistina võiks loota, et me siin mängus rohkem väravaid endale ei lase. Aga noh seda meie väravat ei paista kuskilt. Ma loodan, et keegi au pärast teeb kaugelt ühe pealelöögi vähemalt.

Kommentaar

Ma ei tea, mul need siniprillid ikkagi väga ees, aga tahaks selle teise kollase selgitust - mis oli selles veas kollase kaardi väärilist? Lahtine pall, mõlemad jooksevad sisse, vastane jõuab enne, kontakt kehasse õlgadega.

Kohtunik ka endale mõtlemisaega ei võtnud, kohe jooksu pealt oli näha, et tuleb kollast andma. Väga tugev siseveendumus mehel igastahes.

Kommentaar

Working...
                                X