Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Poola - Eesti (21.03.2024 kell 20:45 @ Stadion Narodowy, Varssavi, Poola)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mina ütleks selle peale, et Eesti jalgpallikogukond, k.a. Teie siin ja ülejäänud fännid, on munadeta, et ühel tolkamil lastakse aastakümneid seda laeva juhtida ja järjest rohkem põhja poole.

Mina, kui hobijälgija, ei viitsi tegeleda kellegi vastu protestimisega, aga teie, kelle elu jalka (ja eriti Eesti jalka) mõjutab tublisti, miks te midagi ette ei võta???? Selle asemel, et soccerneti foorumis kraaksuda, pange selja kokku, et Pohlak nahhi saata. Või pole võimalik, sest tema on ikkagi kõrge ametnik ja tema kannupoisid on liiga võimsad?

Vaadake ikka peeglisse ka.

Kommentaar

Räigelt pea ees trepist alla taas, mille eestvedajaks on meie kohalik õlleliiga. EJL te olete juba aastaid läbikukkunud, teie töö tulemus on 0!

Paskotši, kiitus et olulises mängus oma PEAD kasutasid!

Kommentaar

Ehk saab nüüd keegi teine ametit proovida. Eesti koondise peatreeneri amet on küll selline, et kui treeneritega toimuksid karjääri arenguvestlused, siis kõlaks seal soovitus seda ametit vältida. Ei ole lihtne kuskilt otsast. Tõenäoline kandidaat Henn ütles eelmise Flora hooaja kohta, et asjad hakkasid paremaks minema siis, kui ta tegi otsuse kasutada vigastatud mängijate asemel sama positsiooni mängijaid, olgu nad kasvõi 17 a. Tasemelt nö kõrgemate mängijate kasutamisega lõikad näppu kaks korda, esmalt paratamatult tekivad võõral positsioonil mängides vead ning lisaks tapad ka seda venda, kes pingile / välja jääb.
        Pehrsson mängis meestega nagu jalkakaartidega ja Häberli pole palju parem. Täiesti lubamatu on panna mehed rollidesse, mida nad saavad harjutada 2 päeva enne mängu. See ei saa toimida ega toimigi. Loodame et teisipäevane Thomase lahkumismäng tuleb veidi positiivsem, inimesena tundub ta täitsa norm vana.

Kommentaar

Ühel hetkel võiks mängijad asja üle võtta. Jürgens ja Vetkal suudaks parema mänguplaani koostada. Võibolla oleks Häberlil kasulik vähem mängijaid oma plaanidega kiusata ja öelda lihtsalt minge ja nautige.

Kommentaar

Meile on viimase poole aasta jooksul kolmes mängus löödud 5 väravat.
            Mitu korda on Andorrale viimase kolme aasta jooksul löödud 5? Null korda!
            Mitu korda on Fääridele viis pandud viimase nelja aasta jooksul? Üks kord.

Reaalsus ongi see, et satud vaatama Malta või muu kääbuse mänge suurte vastu, siis seal on ka mängu vahest näha nõrgema poolt. Proovitakse söötu anda, tehakse seina (mida 8a lastele õpetatakse juba) jne. Meie saime Poola vastu ühe korra vastase kasti ligidale ja saime ühe ürituse värava suunas, mis mingi ime läbi läks ka sisse.
            Üldiselt on jalkas kaks suunda, kas pargid bussi või üritad rünnata. Üks ikka neist õnnestub. Meil pole aasta aega kumbagi olnud.

Oleksime varem juba sõpakates Palumetsale minuteid andnud, ei oleks ta eile mängus näost kaame olnud. Aga ei, me andsime minuteid Zenjovile ja Vassiljevile, keda eile võtta polnud.

Kommentaar

Algselt postitas Rudy Vaata postitust

Oleksime varem juba sõpakates Palumetsale minuteid andnud, ei oleks ta eile mängus näost kaame olnud. Aga ei, me andsime minuteid Zenjovile ja Vassiljevile, keda eile võtta polnud.
              Ei no zenjovi ja vassiljevit on vaja järgmise valiksarja jaoks toonuses hoida.

Kommentaar

Mis toimub nende koondise peatreeneritega? Häberli tuli, siis oli ju mängu, okei kaitse lonkas nagu ikka aga ründeosakonnas olid asjad ju korras. Iga meeskond ei löö ju Belgiale 2 väravat. Nüüd on rünne mannetu ja kaitsest ei hakka rääkimagi. Täpselt selline tunne oli eile, et Häberli mänguplaan oli kaitses ära istuda ja loota, et Poola äkki ei karista ära. Esimesel poolajal oli Heinal kõige rohkem pallipuuteid meie meeskonnas. Piinlik.

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust

Valesti saad aru.

Ma räägin puute-kvaliteedist. Jah, ka sellest vähesest.
                  See on vähe paremaks läinud.

Mis puudutab mängu ülesehitust, siis see on vaja viia kooskõlla otsustusvõimega, mitte sellega, mida keegi heaks arvab.
                  Ega sinust aru ei saa jah. Selget ja konkreetset juttu sa kunagi ei räägi. Järgmine kord ei vaevu enam kommenteerima.
                  the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                  because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust

Ega sinust aru ei saa jah. Selget ja konkreetset juttu sa kunagi ei räägi. Järgmine kord ei vaevu enam kommenteerima.
                    Palliga oskused ehk palli käsitlemise oskus, s.t esimene puude, söödutehnika jne.

Ei tohiks väga keeruline mõista olla.
                    see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Aga kes on see Eesti treener kes peaks üle võtma siis? Ma väga ei tahaks Jürgen Henni, mul on äärmiselt suur respekt tema saavutatu üle Floras ja loodaks, et äkki saaks kuhugi välja mõnda klubi proovima.

Kommentaar

Mingi 10 korral eile lasti pall omaks võttes mingi 2-3 meetri kaugusele. Kui kokku tehti mingi 80 söötu, siis ma ei julgeks väita, et midagi on paremaks läinud

Kommentaar

Kõige reaalsem variant on Henn, aga ise tahaks vb ikkagi näha Zahhot. Võiks spordipsühholoogi ka kaasata koondisele.

Kommentaar

Algselt postitas RealFan Vaata postitust
                            Mingi 10 korral eile lasti pall omaks võttes mingi 2-3 meetri kaugusele. Kui kokku tehti mingi 80 söötu, siis ma ei julgeks väita, et midagi on paremaks läinud
                            Võrdled Real Madridiga?
                            see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas JuriM Vaata postitust
                              Aga kes on see Eesti treener kes peaks üle võtma siis? Ma väga ei tahaks Jürgen Henni, mul on äärmiselt suur respekt tema saavutatu üle Floras ja loodaks, et äkki saaks kuhugi välja mõnda klubi proovima.
                              Henn poleks üldse sinna abiks läinud, kui temast järgmist peatreenerit ei saaks.

Kommentaar

Algselt postitas HR1 Vaata postitust
                                Tra mis tasemest te siin jahute. Vaadake mängu, 11. vennal pole õrna aimugi, mida neile riietusruumis jahuti - 0 mänguplaani, kuidas Poola ääred kinni panna. Isegi mina teadsin, mis plaaniga Poola mängule tuleb ja kuidas nad mängivad. Kuidas see faking vōimalik on, et terve sats on platsil nii isutu ja näotu. Peegeldab lihtsalt, et üks vend ei ole oma ülesannete kõrgusel ja nii lihtne ongi. Selle juures makstakse talle üle 20 tonni kuus palka, oleks Voolaidi pukki jätnud, oleks sama tulemuse juures lihtsalt palga pealt saanud raha säästnud
                                Hea kokkuvõte. Saatku see kloun sealt minema juba...

Kommentaar

Working...
                                X